|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() kiedy mówi innym że czegoś mu brak w związku...
jestem z nim od miesiąca i tak naprawde spędziliśmy dopiero jeden weekend razem.
Nie wiem czemu ale dowiedziałam się ze innym dziewczynom mówi że czegoś mu brak, że nie tak sobie wyobrażał związek i drugą połówkę... że jestem za młoda... Ja nie wyobrażam sobie życia, napisałam mu wczoraj o tym a on odebrał to jako moje doszukiwania się że ja chcę go rzucić że mi z nim źle... Kocham go i nie wiem czy warto o niego walczyć? Miałam do niego wyjechać, miałam z nim wspólne plany... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiedy mówi innym że czegoś mu brak w związku...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A następnym razem weź zimny prysznic, a najlepiej dwa, bo za dużo sobie obiecywałaś w sumie na podstawie bardzo słabych przesłanek. Związek się powinien rozwijać, a nie "bum, MNÓSTWO planów po kilku spotkaniach". Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-07-10 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Opowiada innym, że czegoś mu brakuje, bo szuka laski na zamianę. Daj sobie z nim spokój i nie przesadzaj, że "życia sobie nie wyobrażasz" po jednym weekendzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio rozmawialam z kumplem, ktory na urlop pojechal. Podobna sytuacja. Wzial do siebie na weekend mloda dziewczyne ot zeby sie pobawic a ona po tym weekendzie wyznala mu milosc i powiedziala, ze jedzie z nim za granice. Kolega sie ulotnil bo mu panna nie odpowiadala a ona sobie wyobrazala bogwieco. Facet po prostu nie jest zainteresowany i szuka dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz walczyc to zapisz sie na boks, karate ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Po tygodniu zastanawialas sie nad prezentami dla rodziny? Nie masz czasem problemu pt lepiej taki niz zaden i angazujesz sie z predkoscia swiatla?
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
A w ogóle, to masz pewnosc, ze tak powiedzial? Dowiedzialas sie z zaufanego zródla? Moze te dziewczyny sa jakies dziecinne albo zazdrosne i gadaja glupoty? Za malo napisalas o co w w tym ogole chodzi. Wez z nim najpierw pogadaj w cztery oczy, daj mu wyjasnic, spotkajcie sie i pogadajcie ze soba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Autorko, daj sobie spokój i dorośnij.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie będę w nic wnikać, bazując tylko na tym poście to szuka po prostu innej laski i do ciebie ten tekst, że niby ty to wymyślasz żeby go rzucić dla mnie jest jednoznaczny - on cię po prostu chciałby rzucić i może czeka aż pierwsza to zrobisz czy coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.