|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
TŻ mnie denerwuje..
Hej Dziewczyny!
Mam problem, z nim zwracam się do was. Setny raz próbuje coś nabazgrać, mam taki bałagan w głowie, że na tej stronie niezły chaos pewnie wyjdzie. Nie mam pojęcia od czego zacząć, wiec w skrócie napiszę. Mój tż. O niego chodzi. Od pewnego czasu wszystko dosłownie prawie wszystko zaczęło mnie w nim denerwować, on mnie drażni, działa na nerwy.. Czy to może być spowodowane tym, że mało czasu ze sobą spędzamy i pewne rzeczy poprostu mi przeszkadzają ? (widzimy się raz w tyg. ) Zaczęłam czepiać się do niego o głupoty, jeszcze trochę i facet będzie miał mnie dość, durna baba ze mnie, nie wiem co sie ze mną dzieje, próbuję się opanować jednak to już mnie przerasta. Ostatnio powiedziałam mu ,czego oczekuje , że boli mnie to , że często ma czas na spotkania z kolegami, piwkowanie z nimi, a mi tylko jeden dzień poświęca w tygodniu, rozumiem ma mało czasu stara się pogodzić wszystko, ale chce być ważna i odczuć , że mu zależy . Co ja mam zrobić? Co zrobić jak sie zachowywać by przestał mi tak działać na nerwy, dajcie mi kopniaka w tyłek ,bo robię się dla niego okropna, o wszystko się czepiam , wczesniej tak nie było !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: TŻ mnie denerwuje..
Ja Ci się nie dziwię. Raz w tygodniu to rzeczywiście mało.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zwalasz wszystko na samą siebie. A czy przypadkiem tym czepianiem się, nie masz racji?
![]() ![]() Edytowane przez ankua90 Czas edycji: 2014-06-24 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czujesz się zaniedbywana?
Twój chłopak częściej się spotyka z kolegami niż z Tobą? Może to kwestia odległości? Może niedojrzałości? Im bardziej będziesz mu suszyć głowę tym gorzej bo będzie miał Cie dosyć niestety... On sam musi dojrzeć do chęci spotkań. Niech zateskni... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zielona Driada
|
Mnie się wydaje, że muszą być jakieś konkretne powody, dla których tak Cię denerwuje. Może czujesz się zaniedbana, olana, mało ważna... Twoja podświadomość zareagowała szybciej niż świadomość. Przemyśl to, może masz jakieś uzasadnione powody by się na niego denerwować, tylko nie chcesz tego do siebie dopuścić.
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
co do kolegów nie jest tak , że spedza z nimi więcej czasu. wydaje mi się że po równo. Edytowane przez giveneta Czas edycji: 2014-06-24 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mieszkacie w tej samej miejscowości ? On pracuje, że ma tak mało czasu? Twoje zachowanie nie jest bez powodu. Może to nie jest ten facet.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pomyliłam się, zamiast tygodnia miało być ''weekendu'' przepraszam ![]() dobra powiem boje się , że skoro są koledzy to nagle nie bedzie miał czasu na mnie, że będą tylko oni i nic więcej. Ze za kazdym razem oni go gdzieś wyciągną a ze mną sie nie spotka ze względu na kiepskie samopoczucie. Ja postanawiam coś zrobić by za mną zatesknił zająć sie sobą i swoimi pasjami. Kocham mojego mężczyznę bardzo i to nie jest tak , że coś się we mnie wypala absolutnie nie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Długo ze sobą jesteście? I co znaczy, że wcześniej tak nie było? Wcześniej on był inny czy Ty liczyłaś na to, że się coś zmieni albo tego nie zauważałaś?
Moim zdaniem to dobrze, że porozmawiałaś z nim otwarcie o wszystkim (o ile to była normalna, spokojna, szczera rozmowa a nie jakaś kłótnia i robienie wyrzutów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Twoja nerwowość może być wynikiem ogólnej frustracji - widywanie się raz w tygodniu to mało, nawet nie da się sobą nacieszy, poopowiadać co się wydarzyło. Ciężko by mi było być z kimś wiedząc, że wydziela mi jeden dzień i ja ten dzień muszę odkładać wszystko - rozmowy, ustalenia i seks. Dlaczego on tak często widuje się z kolegami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Jesteśmy razem około roku. Wcześniej było gorzej, sytuacja się poprawiła. Na początku znajomosci widywalismy się średnio raz na 3 tyg ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
po mojemu to Twoja intuicja tu działa i chce Cię chronić przed tym panem. ja się nie dziwię, że się wkurzasz. mnie też by wkurzało wszystko, gdyby facet mnie olewał, "bo koledzy" albo "bo ma kaca na tygodniu". może nie pic to kaca nie będzie, a skoro woli picie od Ciebie no to dziewczyno...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Myślę że masz problem taki że okres zakochania minął i wkońcu zaczynasz dostrzegać jego wady, może porozmawiaj z nim otwarcie, co jest w stanie w sobie zmienić itd,
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4702318 8]po mojemu to Twoja intuicja tu działa i chce Cię chronić przed tym panem. ja się nie dziwię, że się wkurzasz. mnie też by wkurzało wszystko, gdyby facet mnie olewał, "bo koledzy" albo "bo ma kaca na tygodniu". może nie pic to kaca nie będzie, a skoro woli picie od Ciebie no to dziewczyno...[/QUOTE]
Cytat:
No dałam sobie na luz. Spotkałam się z koleżankami. Od niego dostałam przez ten czas kilka wiadomości, że tęskni itp.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka miała niedawno to samo - facet zaczął ją denerwować, też czuła, że źle się wobec niego zachowuje i sprawia mu przykrość, a widywali się nawet rzadziej niż Wy. Teraz jest w nowym, szczęśliwym związku. U niej to było spowodowane trudnym doświadczeniem, które wpłynęło na jej charakter (dlatego po prostu poprzedni facet już nie był do niej tak świetnie dopasowany) i nowym zauroczeniem. Może Tobie też uda się określić przyczynę i zdecydować, czy walczyć czy dać sobie spokój.
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4702318 8]może nie pic to kaca nie będzie, a skoro woli picie od Ciebie no to dziewczyno...[/QUOTE]
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to koles nie chce się z tobą spotykac i tyle.W ciągu roku było gorzej- poprawilo się- w ciągu roku i juz takie górki i doliny?
Nie widze tego bo jak komus zależy to się stara i mu sie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hmmmm....w moim ex wszystko mnie denerwowało, dlatego jest moim ex
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.