|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Studia Lublin
Witam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez misia0626 Czas edycji: 2014-07-11 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Studia Lublin
Pl. Jeśli chcesz mieć ciężej (wyższy poziom)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
on tired little feet
|
Studiowanie na Przyrodniczym to wstyd i śmiech na sali, najlepiej to jakbyś wybrała logistykę na polibudzie. Transport to raczej lipa, lepiej uciekać z tego kierunku.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2014-07-12 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
PL, lepsza kadra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wiesz może czy bardzo ciężko tam jest?
Edytowane przez misia0626 Czas edycji: 2014-07-12 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
on tired little feet
|
Na transporcie nie jest ciężko, a już na pewno nie w Lublinie.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Na początku chciałam iść na logistyke...ale jest tylko na UMCS więc zdecydowałam się na transport, bo wole mieć inżyniera niż licencjat.
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Niestety jestem po profilu humanistycznym...orłem z matmy nie byłam...stąd moje obawy dotyczące tego kierunku. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
on tired little feet
|
Moim zdaniem powinnaś to jeszcze przemyśleć, po logistyce masz większe szanse na zatrudnienie, jest to w miarę porządny kierunek i lepiej mieć tam licencjat niż inżyniera na transporcie, który zwykle jest najsłabszym obok administracji kierunkiem na politechnikach. A że są to dość powiązane kierunki to np. będąc na 4. roku logistyki możesz zacząć robić inżyniera z transportu, myślę, że to rozsądniejsze wyjście
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak, tylko że w tym roku na PL nie ma logistyki...jest tylko transport
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Czyli lepiej by było iść na logistyke mieć licencjat i mgr niż robić inż na transporcie? Tylko nie wiem czy nie jest za późno... W tym roku logistyka jest tylko na UMCS i obawiam się, że nie będzie już wolnych miejsc;//
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Będąc na transporcie nie mogę się przenieść na logistykę?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Nie wiem czy można się z polibudy na uniwerek przenieść ![]() Ja bym osobiście szła na logistykę, no ale szukaj jeszcze jakichś info ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Na logistyke sie juz raczej nie dostane...;/ zobaczymy jak wyjdzie z tym transportem w każdym bądź razie dzięki za wypowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.