2016-12-15, 19:49
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna
Cytat:
Napisane przez olka_w_93
Hej, mam pytanie....
Moim marzeniem od zawsze było uczyć w szkole podstawowej... ale moje studia licencjackie były całkowicie w innym kierunku... ale na mgr otworzyli na jednej z uczelni pedagogikę wczesnoszkolną dla osób po licencjacie z kierunków niepedagogicznych... ale niestety był na nie test- dyktando + krótka rozmowa... Ja mam zły zgryz, co wiąże się ze świszczącym wypowiadaniem s, sz i przez to się nie dostałam...
Logopeda powiedziała, że powinnam nosić aparat (poinformowałam ją , że chodzę do logopedy, ale ona stwierdziła, że to nie wystarczy, bo mam zły zgryz i musi być aparat, bo bez tego nie polepszę swojej mowy itd..)
Myślicie, że w moim przypadku podjęcie studiów (teraz myślę o podyplomowych skoro się nie dostałam na tę specjalność) z tego kierunku ma sens? Zamierzam chodzić do logopedy, ale tak naprawdę nie wiem czy w moim przypadku ta wada się jakoś poprawi  a praca z dziećmi to moje marzenie 
|
próbuj! masz marzenie, nie poddawaj się staraj się coś zrobić z tą wadą, czemu nie chcesz nosić aparatu?
|
|
|