|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
brak. szans a znajomosc
Pisze na forum ponieważ mam problem, nie wiem już jak postąpić...otóż zakochałem się w kumpeli, już raz zrywalismy kontakt..., po prostu sttasznie mi na niej zależało, lecz ona po dlugim związku była i nie chciala się wiązać z nikim... Ostatnio znowu zaczęliśmy się spotykać. Myślałem że już nic nie czuje tylko ze tak się nie da... Dalej ja kocham a z biegem Czasu coraz bardziej...ostatnio była szczera Rozmowa, powiedziała wtedy ze nie umie pocZUC NIC DO nikogo, że jest sucha itd... Powiedziała żebym znalaL dziewcYne bo wtedy może inaczej na nią popatrE, Leć boje się ze to nie Przeminie... Teraz nie będziemy się spotykać Prze 2 miesiące bo wyjezdZa... Powiedziała mi ze chciała by być moja koleżanka, kumplem tylko chyba nie dam radyy... Nie wiem Cy nie zerwać juz kontaktu na zawsze.bo naprawdę wiem ze Jest dużo dziewcyn na świecie, boli to ze nie sprobowaliamy i to mnie ciągnie.do niej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: brak. szans a znajomosc
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak naprawdę to ona zaczęła ta znajomość... Zaproponowała spacer, później były zakupy, wspólne wyjazdy, kilka razy byłem u niej a tam wiadomo czUle przYtulanie.... Powiedziała mi ze rozum ja ciągnął do mnie, że chciała coś więcej ale nie umie nic poczuć, rozumiem miłość nie wybiera.... Szkoda naprawdę szkoda mi tej znajomości, po tym czasie jak zacząłem ja spotykać to tak samo serce.mocniej zaczęło bić i chyba najlepiej urwać kontakt, wiem będę żałował tego, ona Powiedziała tak samo ale chcę żyć normalnie a ja Przy niej zawsze miałbym nadzieje na coś więcej jak kumpel przyjaciel... Żałuję i będę żałował ze nie sprobowalismy....
Edytowane przez didier1et Czas edycji: 2014-07-14 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Poprzytulała się z Tobą z braku laku. Skoro nie poszły za tym kolejne chęci, to w sumie nic nie znaczyło. Spójrz wprawdzie w oczy. Mary_Poppins ma 100% racji: gadki o braku uczuć, niemożności zaangażowania się = to z Tobą, facecie, nie chcę być i wykrzesać wobec Ciebie uczuć, ale powiem to ogólnie, żebyś się nie obraził i nadal był w razie czego "pod ręką".
Jeżeli nie chcesz zostać skrzywdzony, to daj sobie siana z tą znajomością. Ani to Twoja potencjalna kochanka, ani w sumie koleżanka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.