|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niedostępny...?
Witajcie,
zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Otóż niedawno poznałam na pewnym portalu faceta. Jest mądry, inteligentny, ma swój zespół rockowy. Jednym słowem urzekł mnie. Pisaliśmy 3 tygodnie, On mówił mi, że jestem wyjątkową kobietą, i bardzo chciałby mnie poznać. Przez ten okres mieliśmy kontakt non stop. Problem tkwi w tym, że On za jednym razem jest super miły, prawi komplementy, a następnego dnia jest zachowawczy. Tak jakby w jakiś sposób trzymał mnie na dystans. Wczoraj spotkaliśmy się pierwszy raz. Było świetnie Przez cały czas mieliśmy o czym rozmawiać, on uśmiechał się, patrzył mi głęboko w oczy i nawet zażartował, że czytał ostatnio horoskop , który powiedział mu, że spotka kobietę, która zawróci mu w głowie i spytał się mnie "Kasiu, czy to Ty"? . Spędziliśmy razem 4 godziny, zagadaliśmy się tak, że musieliśmy pędzić na dworzec, bo autobus by mi uciekł. Na sam koniec przytulił mnie uśmiechnął się szeroko, pocałował w policzek i powiedział "do zobaczenia ". Od tamtej pory tylko napisał czy dojechałam szczęśliwie i podziękował za spotkanie i cisza. Stąd moje pytanie, jak myślicie kobietki , odezwie się? ja nie chciałabym się narzucać, robić pierwszy krok. Wydaje mi się, że jest to typ faceta niedostępnego, takiego, który lubi być zakazanym owocem, który powoduje, że kobieta oszaleje na jego punkcie. Sęk w tym , że ja też nie jestem łatwa do zdobycia, sam powiedział mi, że jestem "trudna" . Jak się zachowywać, co robić, żeby to on zagadywał, zatęsknił, bym to ja przyciągała go do siebie tak, by nie mógł o mnie zapomnieć?... Liczę na Wasze pomysły, zdania. Bardzo dziękuję za każdą wypowiedź z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Niedostępny...?
Wiesz, nie gniewaj się, ale gdyby on chciał zadzwonić, lub w jakikolwiek inny sposób się z Tobą skontaktowac to zapewne by to zrobił. Niewykluczone też jest, że on, jako gwiazda rocka ma takich dziewczyn, jak Ty więcej i nie jesteś jedyna.
Spokojnie zaczekaj na ruch z jego strony. Jeśli on nie nastąpi, cóż...daj sobie spokój.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niedostępny...?
Moim zdaniem poczekaj, jeżeli będzie chciał się spotkać to na pewno się odezwie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.