|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ratujcie!!
Witam. Piszę do was i liczę że któraś z was mi pomoże, a mianowicie od początku lata mam manie na opalanie, gdy tylko słoneczko wyjdzie ja muszę być nad wodą i sie opalać. Oczywiście jak to ja, chce szybko i od razu być mega brązowa, w sobotę mam wesele a ostatnio tak sie "spaliłam" że zaczyna mi powoli schodzić skóra. Takie białe plamki pękające, zostały mi 2 dni. I moje pytanie, jeżeli pójdę na solarium i spróbuję to opalić to coś pomoże? Bo z reguły wiem, ze ostatnio też tak zrobiłam i smarując sie tłustym przyspieszaczem skóra zaczeła się łuszczyć jeszcze bardziej.. Nawet teraz niczym nie smaruję bo jest mega brązowa, no ale zaczyna powoli schodzić.. nawet jak bym chciała zrobić peeling to za nic w świecie do soboty tego nie "wyszoruję" co robić???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny ratujcie!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
|
Dot.: Dziewczyny ratujcie!!
nawilżaj skórę. co ma zejść to i tak zejdzie. mam nadzieję, że chociaż stosowałaś kremy z filtrami...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.