![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Złość na faceta - o co najczęściej?
Założyłam ten wątek, bo jestem wkurzona na mojego Tż. Ja rozumiem, że pracuje, ale nie widzieliśmy się przez to trzy dni
![]() ![]()
"Siłą mężczyzny jest jego charakter, a siłą kobiety mężczyzna z charakterem" Edytowane przez agatka991 Czas edycji: 2014-06-28 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Złość na faceta - o co najczęściej?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie widzę w ogóle problemu. On ma potrzebę wyspania się i takie jest jego święte prawo. Każdy ma inne potrzeby, to że Ty możesz spać krótko i jesteś wypoczęta to nie znaczy, że reszta ludzi także. Niektórzy potrzebują jeszcze drzemki w trakcie dnia i wściekać się o to, to według mnie jest trochę dziecinne. Poza tym oprócz pracy może mieć inne zajęcia i zobowiązania, które musi/chce zrealizować. Może zamiast skupiać całą swoją aktywność na swoim facecie znajdź sobie jakieś hobby/zainteresowania/cokolwiek
![]() ![]() Edytowane przez CarmineRose Czas edycji: 2014-06-28 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
To że Ty, w swoim mniemaniu, się dla niego poświęcasz, nie znaczy że on ma święty obowiązek robić to samo. Weź daj żyć człowiekowi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mnie tez by do denerwowało ale 3 dni to nie tak dużo. W każdym razie widać że Tobie bardziej zależy na tym związku niż jemu.
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
gdyby nie ilość postów, to pomyślałabym, że to jakiś niedorobiony troll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
słucham? od kiedy to, że ktoś po pracy chce się wyspać wpływa na to jak komu na związku zależy? jak facet nie chce być ptaszkiem zamkniętym w złotej klatce to dobrze robi, że nie leci bo ona chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Bo co? Bo facet nie zachowuje się jak jej odbicie w lustrze? Znasz pojęcie "kochać za bardzo"? Czasem komuś może zależeć za bardzo i taka zależność w relacji jest niezdrowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja myślę, że autorka jest zirytowana zachowaniem faceta, bo jest niewyspana. Człowiek niewyspany = człowiek zirytowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
and cigarettes
|
Cytat:
I stąd te teksty o dzidziusiach, masakrach i lenistwach? ![]() Jeśli się martwisz o jego zdrowie, to zasugeruj wizytę u lekarza, podstawowe badania, morfologię, a nie nazywaj dzidziusiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Oj kobitko, Ty nie wiesz, co to znaczy rzadko się widywać z facetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czemu się martwię? Jak czasem go odwiedzam, to widze jak jego tatuś leży na łóżku przed tv, o różnych porach dnia...i to jego stękanie jak to on sie nie narobił, a pracuje 5 h dziennie jako kierowca ;/ ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4708330 3] Jaką pracę wykonuje twój chłopak?[/QUOTE] Pracuje w policji, owszem czasem mają jakieś akcje, pijaków, bijatyki, ale to bardzeij chyba chlowieka powinno "nieusypiać"...bo jeszcze bym dała wytłumaczyć stróża, czy pracę biurową, bo to nuda....ale tu?
"Siłą mężczyzny jest jego charakter, a siłą kobiety mężczyzna z charakterem" Edytowane przez agatka991 Czas edycji: 2014-06-28 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem ile masz lat ale z twoich postów nie wynika byś gdziekolwiek pracowała i masz bardzo roszczeniową postawę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4708342 7]Zdajesz sobie sprawę jak męcząca psychicznie i fizycznie jest to praca? Czy dla ciebie to tylko "bijatyka", tylko "8h"?
Nie wiem ile masz lat ale z twoich postów nie wynika byś gdziekolwiek pracowała i masz bardzo roszczeniową postawę.[/QUOTE] Jesli czytałaś moje posty to powinnaś wiedzieć, że pracuję...a nawet gdzie ![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Nie wiem gdzie pracujesz i mnie to szczerze niewiele interesuje. Pracujesz i dziwisz się facetowi, że jest zmęczony. Bycie policjantem to niebezpieczna, wymagająca praca i nie zmusisz go do ograniczania ilości snu. Każdy wypoczywa w sposób najlepszy dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bronię policjanta, sama w to nie wierzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
ale żeście naskoczyły na dziewczynę
![]() ja żem śpioch więc hmm... tak jakby rozumiem faceta że może potrzebować tyle i tyle... ![]() pytanie: czy on coś robi poza pracą i spaniem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4708353 5]Każdy wypoczywa w sposób najlepszy dla siebie.[/QUOTE]
Dokładnie. Nie miałam nawet w 1/100 tak niebezpiecznej pracy, ale miałam ciężką i stresującą psychicznie. Potrafiłam po przyjściu z pracy iść spać i przespać hurtem 16h. Lubiłam też leżeć i zamulać w jakiś serial czy po prostu lampić się tępo w kompa. Musiałam odreagować, schodziły ze mnie nerwy. Autorka chyba średnio to rozumie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Edytowane przez 818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 Czas edycji: 2014-06-28 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no cóż, zwalam to na wiek ![]() ![]() czasami też miewam okresy kiedy jestem wyjątkowo wymęczona, wszystko mnie męczy, z pracy wracam padnięta i padam na pysk, zdarza się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zielona Driada
|
A to ci dopiero problem
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że autorce nie chodzi o sam fakt tego, że jej partner za dużo śpi albo że się nie widują tyle ile by chciała tylko o to, że nie robi nic innego poza pracą i snem. I boi się, że w przyszłości będzie tak samo.
Jeśli faktycznie tak jest, to ja ją rozumiem. Sama też nie chciałabym żeby mój facet przez całe życie tylko pracował i odpoczywał po pracy. Coś w życiu trzeba robić poza tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
owszem, ale nie trzeba z faceta robić robola i żeby był jak w zegarku, na zawołanie swojej pani ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
oczywiście że nie ale ja nie odebrałam tak autorki, że ma być jak w zegarku itp. może lepiej niech autorka napisze czy facet coś robi poza pracą i spaniem bo my tu będziemy dyskutować a okaże się że chłop pracuje, w domu obowiązki plus chęci dziewczyny na częste spotkania albo wersja leń: tylko spanie i jedzenie i tak w kółko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.