|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Praca on-line bujda czy prawda?
Czy któraś z was kiedykolwiek pracowała on-line i zarobiła? Większość stron to bujda, ale może jednak nie wszystkie? Macie jakieś doświadczenia?
Czy uwieżycie mi jeżeli powiem, że znam kogoś kto w ten sposób zarabia i to jego jedyny dochód, który pozwolił mu na kupno domu gotówką? Ja sama mam konto na jednym z portali gdzie najczęściej oceniam strony np: dla dorosłych, edukacyjna itd Za jedno kliknięcie dostaję 0,02 euro, zależy od zlecenia. Ogólnie nie ma to sensu więc sobie odpuściłam. Począowo za każde 100 kliknięć dostawałam premię więc przez dwa dni wyszło mi ponad 100 euro. Zapraszam do luźnej dyskusjii. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
and cigarettes
|
Dot.: Praca on-line bujda czy prawda?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A grasz? wygrywasz?
ten sam znajomy co się dorobił pracą on-line domu również gra w pokera. Ja nie wiem jak więc nie gram :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Potem poszedł do pracy i zaczął zarabiać mniej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Z tego co kiedyś widziałam na wizażu, były już podobne wątki. Znając życie zaraz na pojawi się mnóstwo nowych użytkowników twierdzących, że da się zarobić na takim a taki portalu. Oczywiście każdy post to będzie reklama i bujda na resorach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
zielony stworek
|
Wypełniałam różne ankiety gdzie cuda obiecywali i było zwykłe oszustwo. Nie wierzę w cuda.
Zdalnie można pracować np prowadząc sklep internetowy. Własna działalność to może zysk przynieść o ile się dobrze wstrzelimy w rynek. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wierzę, że cokolwiek da się zarobić za nic, w stylu klikania w banery itp. Może na pisaniu tekstów da się coś zarobić, ja nigdy nie próbowałam, więc nie wiem.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Copyraptor
|
Ja zarabiam za pośrednictwem internetu, ale ze względu na umiejętności raczej...głównie są to ilustracje. Oprócz zwykłych zleceń mam wrzucam też ilustracje wektorowe i zdjęcia na różne stocki fotograficzne, z tego mam pasywny dochód co jakiś czas (żałuję, że nie mam czasu, żeby wrzucić tam więcej rzeczy, bo potrafią się bardzo fajnie sprzedawać).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Ja teraz nie pracuję więc szukam sobie zajęcia. Może właśnie sprzedaż on-line różnych produktów poprzez tworzenie własnych stron www. Mam tak na prawdę dwóch kolegów którzy się tym zajmują i widzę co im to daje. Myślę, że trzeba mieć łeb na karku i wiedzieć co robić aby odnieś w tej branży jakiś sukces. Ja się szybko zniechęcam a na to potrzeba czasu i umiejętności aby jakaś strona była na górze google a nie milionowa strona gdzie zginie i cała moja praca na marne.
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kumpel obstawiał mecze online i całkiem nieźle zarabiał
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja pracuje zdalnie , ale mam normalna umowę.
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kiedyś byłam zarejestrowana na jednej stronie, na którą zapraszało się kolejnych ludzi - za zaproszenie było ileśtam punktów - za wypełnienie ankiety więcej, ale w ciągu roku pojawiły się raptem dwie ankiety. Pozapraszałam trochę osób na stronę, uzbierałam z punktów kwotę bodajże 50 albo 90 zł (nie pamiętam, bo to było bardzo dawno jednak) i stwierdziłam, że więcej nie zbieram, bo i tak nie do końca wierzę, że oni te punkty wymienią mi na pieniądze. ALE - wymienili
![]() (potem już mi się nie chciało spamować po stronach z poszukiwaniem ludzi, więc więcej się w to nie bawiłam)
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też grałem na kasę, dobrze nawet wychodziłem (ale grałem tak dla sportu i adrenalinki), raz nawet tysiąc dolców wygrałem, a że grałem dalej to połowę z tego przegrałem i teraz gram tylko rekreacyjnie na wirtualną kasę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja wypełniam rekreacyjnie ankiety na jednym z portali, jakiś czas temu wprowadzili bonus w postaci punktów za wypełnianie. Za określoną ilość punktów jest 50 złotych i faktycznie przelewają te pieniądze na paypala. Tylko zebranie punktów na te 50 złotych zajęło mi z pół roku albo i dłużej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.