|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z włosami :)
Witam wszystkich
![]() Jestem tu nowa, bo przed chwilą zarejestrowałam się na tym portalu ![]() Mam ogromny problem, ostatnio zachciało mi się zmian w wyglądzie i teraz nie wiem co mam zrobić.;-( Zacznę od tego,że z natury jestem brunetką, mam dosyć ciemną karnacje i ciemną oprawę oczu. Od zawsze marzyłam o czarnym kolorze i wczoraj zdecydowałam się na odważny krok, tylko że moja fryzjerka stwierdziła,że kolor czarny do mnie nie pasuje a zdecydowanie lepsze są dla mnie kolory ciepłe i z moich brązowych włosów postanowiła zafarbować na złoty blond. Zgodziłam się całkowicie ufając tej pani. Lecz wyglądam STRASZNIE ! Od wczoraj nie mogę tego znieść zamiast blondu mam kolor żółty, w salonie nie było tak tego widać ale w domu jak to zobaczyłam to się przeraziłam. Mam do was prośbę zamieszczę tutaj swoje zdjęcie doradźcie mi kolor, bo ja już sama nie wiem co mam teraz zrobić a do fryzjerki już nie pójdę, bo po prostu mam wrażenie,że ona chciała mnie oszpecić
Edytowane przez Talunia21 Czas edycji: 2014-07-17 o 19:33 |
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Problem z włosami :)
Według mnie czarny nie będzie Ci pasował
Może zostań przy jakimś ciemniejszym,ciepłym brązie? |
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Sama nie wiem, jestem załamana bo teraz mam na głowie rudawy albo żółty blond ;( Wczoraj miałam farbowane i najchętniej przefarbowałabym się na ciemniejszy już dzisiaj ale boje się,że całkowicie zniszczę włosy, tym bardziej,że z natury są cienkie. Najgorsze jest to,że przy czubku głowy są jaśniejsze niż na dole ;(
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Współczuję, nie cierpię takich fryzjerek, co niby dobrze doradzą, a i tak spartolą robotę. Jeśli nie jesteś zadowolona z tego koloru powinnaś iść gdzieś na dekoloryzację albo nałożyć ciemniejszą farbę. Z tym, że musisz trochę odczekać, bo za mało czasu upłynęło od ostatniego farbowania. Co do czerni zgadzam się Kasią - nie będzie Ci pasowała. Lepszy czekoladowy brąz z jakimiś jaśniejszymi pasemkami. Aha, nie idź więcej do tej kobiety!
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Pewna jestem tylko tego,że więcej odnośnie koloryzacji nie wybiorę się do żadnej fryzjerki. Kupie sobie po prostu ciemny brąz i zafarbuję za jakieś dwa tygodnie
Ogólnie to ścięła mi jeszcze asymetrycznego boba ale ogólnie do samej fryzury nie mam zastrzeżeń, gdyby tylko nie ten FATALNY rudy blond ;(
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.