![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Jesteście Kibickami??? :-)
Ciekawi mnie czy jesteście kibickami. Chodzicie na mecze waszych lokalnych drużyn? Kupujecie szaliki, koszulki, czapeczki itp itd?? Jesteście w tym bierne (oglądanie przed TV) czy raczej bierzecie czynny udział?
Ja osobiście kibicuję białostockiej Jagielloni ![]() ![]() Często też zdarza mi się usiąść w nocy przed TV i czekać na występ Polaków (dyscyplina nieważna) ![]() Uwielbiam tę atmosferę na meczach... albo kiedy Polacy zdobywają medale ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesteście Kibickami??? :-)
Dość długo kibicowałam Widzewowi, ale od czasu odejścia Smudy drużyna zaczęła staczać się na dno i straciłam zainteresowanie polską piłką do czasu wypromowania Wisły Kraków. To nadal moja ulubiona polska drużyna, chociaż na wieść o odejściu Kosowskiego (czas jakiś temu) czy teraz Żurawskiego szlag mnie ciężki trafił.
Naszą reprezentację oglądam, chociaż zwykle niechętnie. Ostatnio wyniki mają ładne, ale co z tego, skoro ich gra to nadal w 40% nieudolne podania, strzały w kosmos, przewracanie się na murawie, a przypadku Hajty namiętne faulowanie kogo popadnie. Z zagranicznych drużyn sentymentem darzę turecki Besiktas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
Hajto gra agresywnie, ale moim zdaniem to dobrze. Lubię go i sie nie czepiam.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A mnie zdenerwował podczas ostatnich Mistrzostw Świata (właśnie namiętnym faulowaniem przeciwników) i od tamtej pory za nim nie przepadam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja piłki nożnej zdecydowanie nie lubie, ale z uporem maniaka jeżdże na wyścigi samochodowe, i kibicuje szczególnie osobom które znam i z którymi się przyjaźnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja kibicuje mojej drużynie koszykarkiej Prokom Sopot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Górnik, łup. łup. łup
![]() ![]() To ja- kibic baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() / co tam Wisła czy Legia - powoli wyrasta im rywal ponad ich siłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jestem kibicką zagorzałą i wierną... Adama Małysza.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo przeżywam też mecze naszej narodowej reprezentacji piłkarskiej (pomimo, że jak grają - każdy widzi...), z wypiekami na twarzy śledziłam MŚ w pływaniu (znowu byłam bliska łez przy wygranej Otylki). Buziak dla Was, dziewczyny! ![]() ![]() Edytowane przez pixie7 Czas edycji: 2005-08-05 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() a ja kibicuje Wiselce Krakow ![]() a ostatnio bywalam na meczykach zuzlowych Unii Tarnow ![]() a zastanawialyscie sie dlaczego niektorzy faceci jakos dziwnie patrza na dziewczyny ktore przychodza na mecze ![]() ![]() pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
... choć nie Westwood
|
Kibicuje of course mojej miejscowej drużynie
![]() Cytat:
![]() ja na meczach bywam tylko czasami, niestety, kasy brak na bilety. Ale pieknie chłopaki grają ![]() Mam 3 szaliczki i za każdy miałam dostać ![]() ![]() Ale jakos im nie wyszło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja kibicuję mojej miejscowiej drużynie piłkarskiej KKS Kolbuszowianka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Jestem wielka fanka jednej z druzyn baseballowych w moim miescie (w ogole kocham baseball, z reszta zachwycalam sie w innym watku.
![]() ![]() ![]() Kiedys facet w metrze zauwazyl, ze czytam wiadomsoci sportowe (a ubrana bylam raczej malo sportowo, bo szpileczki, spodniczka itp.) i stwierdzil, ze jest pod wrazeniem, bo o ile wiedzial, ze sa kobiety ktore chodza na mecze, o tyle jestem pierwsza, ktora widzial ze czyta o sporcie. ![]() Aha, no i mezus tez zachwycowny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Moja jedyna milosc to KOLEJORZ!
![]() Jestem na kazdym meczu,na wyjazdy tez jezdze. Lech ma duze znaczenie w moim zyciu. To nie tata ani zaden facet ,nawet pilkarze mnie nie interesuja (jako faceci zecz jasna ![]() ![]() Pozdro kochane kobietki, myslalam ze tu kibicek nie ma a tu taka mila niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
kibicuje calym sercem GKS-owi Katowice i chodzilam na ich mecze jak mialam troche czasu, teraz mi go brakuje wiec nie moge, a poza tym przykro mi z powodu tego co ich spotkalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam zuzel !!!!!!
Moja druzyna to Lotos Gdansk ! (Mow co chcesz, a ja wierze w GKS !!!!!!!!;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tez w nich wierze, mialam nadzieje na derby z Ruchem w tym roku, ale jak za rok beda to tez nie bedzie zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tak słucham o tym wszystkim, to skłaniam się ku opcji "zrównać z ziemią, zaorać i zasiać na nowo" zamiast "przycinać i dyscyplinować", ech... Tylko kto ma ich z tych stołków skopać? Sami się? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Lubie jak kobitki znaja sie na sporcie i chtenie o nim rozmawiaja. A jak, "pudernice" to nie tylko o szminkach potrafia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Od paru lat kibicuję AZS Olsztyn, w siatkówce oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Podróżniczka
|
Ja preferuje glownie zuzel - WLOKNIARZ Czestochowa- oczywiscie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
skoki narciarskie!!! kocham, uwielbiam!!! żyć bez nich nie mogę!!! to już prawie nałóg
![]() ![]() ![]() czy to jest czynne czy bierne hmm jak dla mnie ewidentnie czynne bo nie jestem w stanie spokojnie ogladać i z reguły-jak mawia moja mama-gadam z telewizorem ![]() ![]() oprócz skoków ostatnio jeszcze Formuła 1, Mistrzostwa Świata w pływaniu też oglądałam i jak Otylia płakała to ja razem z nią ![]() ![]() oohh jeszcze troche by się pewnei znalazło- ogólnie bardzo lubie sport, uwielbiam oglądać- na żywo czy w tv i uwielbiam być kibicem ![]() ![]() ![]()
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A cóż to za faworyci, oprócz Adasia, jeśli wolno zapytać? ... ![]() ![]() Wybierasz się na LGP do Zakopanego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No ja kibicuje siatkarzom (AZS Częstochowa, no i nasza reprezentacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ciekawe jak się Żuraw sprawdzi. Mam nadzieję, że nie zacznie jak Kosowski (który grzał ławkę w Kaisseslautern - czy jak to się tam pisze).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja kibicuje meskiej druzynie w siatkowke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Zuzel i siatkowka - to jest TO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.