|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jak załatać dziurę w obiciu kanapy?
jestem strasznie wkurzona, bo tydzień przed wyprowadzką zrobiła mi się dziura w obiciu łóżka ;( tzn przecierać musiała się od dawna, bo gąbka jest pod spodem uszkodzona i sprężyna jakby trochę nie w tej pozycji była co powinna, ale nie da się ukryć, że mój zwierzak dodatkowo nad nią popracował. Ma tak może 3x1.5cm - rana szarpana
![]() kanapa nie była może pierwszej świeżości kiedy się wprowadzałam, ale jak szybko czegoś z tym nie zrobię to kaucji nie zobaczę na pewno. Pomysły? ![]()
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: jak załatać dziurę w obiciu kanapy?
Cytat:
Można dobrać pasująca tkaninę i za pomoca dwustronnej specjalnej taśmy do podklejania brzegów np. spódnic podkleić kawałek większy niż dziura. Ale to będzie widoczne. Jedynie nie będzie dalej się darło. Lub doszyć łatę specjalną igłą tapicerską / taka zgięta w pałąk aby łatwiej było szyć./ Edytowane przez grubella Czas edycji: 2014-07-22 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: jak załatać dziurę w obiciu kanapy?
Tak wygląda igła tapicerska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.