|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Manhattan Soft Compact Powder
Mam pytanko dotyczcące pudru Manhattan Soft Compact Powder. Chciałabym kupić jakiś lekki, delikatny puderek, który by jednek krył rozszerzone pory i drobne wypryski. M. wydaje mi się o tyle odpowiedni, że jest lekki, a ja mam problemy z alergiczną, wrażliwą cerą i nie chce używać ciężkich pudrów, żeby nie zatykać porów. Widzę, że Manhattan dostał wysokie noty. Ja chciałabym wiedzieć, jak z jego właściwościami kryjącymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Manhattan Soft Compact Powder
ja tez chetnie dowiedzialabym sie czegos na temat tego pudru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Obecnie używam kompaktu Ideal Balace z L'oreala. około 45 zł. Jest leciutki i nadale aksamitny mat. Bardzo dobrze mi służy do poprawek w ciągu dnia. Dobrze kryje, ale nie mocno, skóra wtedy brzydko wygląda. Są dwa odcienie (to może by dla niektórych problem, używam tego jaśniejszego, chociaż mam średnią karnację.
Polecam ten puder (kompaktem chyba tego nie nazwę) ma lustereczko To jest napisane na opakowaniu: Matuje, absorbując nadmiar sebum i zmniejszając widoczność porów, nie wysusza skóry, idealny dla cery mieszanej. masa: 7,8 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Obecnie używam kompaktu Ideal Balace z L'oreala. około 45 zł. Jest leciutki i nadale aksamitny mat. Bardzo dobrze mi służy do poprawek w ciągu dnia. Dobrze kryje, ale nie mocno, skóra wtedy brzydko wygląda. Są dwa odcienie (to może by dla niektórych problem, używam tego jaśniejszego, chociaż mam średnią karnację.
Polecam ten puder (kompaktem chyba tego nie nazwę) ma lustereczko To jest napisane na opakowaniu: Matuje, absorbując nadmiar sebum i zmniejszając widoczność porów, nie wysusza skóry, idealny dla cery mieszanej. masa: 7,8 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
u mnie z nim ok.
u mnie calkiem z kryciem w porzadku, czasem nawet zaszaleje i wyjde tylko z pudrem bez podkladu na twarzy i nie wygladam bardzo zle. rewelacyjnie nie kryje, ale puder nie jest od tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
45 zl ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.