![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dove Noirishing oil care
Proponuję w tym wątku powymieniać się opiniami na temat tej złotej serii.
Ja testuję te kosmetyki od dwóch dni. Na razie najbardziej spodobała mi się maseczka. Po drugim zastosowaniu widzę,że wyraźnie zmiękcza włosy. Włosy są po niej bardziej błyszczące. ![]() Za to szampon mi trochę plącze włosy. A jak Wam sprawdzają się te kosmetyki? Edytowane przez takbonie Czas edycji: 2014-05-14 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dove Noirishing oil care
Ja po raz pierwszy użyłam kosmetyków wczoraj. Ładny zapach, włosy są gładsze i bardziej lśniące. Ciekawa jestem jak to będzie na dłuższą metę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5...8#.U3RRj6bwHIU
Ja również testuję tę linie kosmetyków jestem z nich zadowolona jeśli chodzi o maskę i odżywkę dwufazową genialna z szamponem troszkę mniej ale , już po 3 dniach można odczuć ,że włosy lepiej się układają są miękkie w dotyku ![]() ![]() czy ktoś wie jak wkleic banerek? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze się nie mogę wypowiedzieć,bo dopiero dzisiaj wieczorem zaczynam testy!
![]()
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 ![]() Norway 27.04 - 31.05 ![]() London 1.01 - ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam,
również otrzymałam zestaw Nourishining oil care od dzisiaj zaczynam testowanie ![]()
#7 |
Raczkowanie
|
Jestem po pierwszym uzyciu wszystkich trzech produktów. Bardzo ładnie pachną, konsystencja jest przyjemna. Skład też w porządku. Oleje którymi kusi nas producent nie sa gdzies na szarym końcu. Na opakowaniu jest zalecenie aby włosy myc codziennie. Ja tego nie potrzebuję i nie zamierzam myc codziennie. Mam nadzieje, że mimo to działanie bedzie dobre. Włosy po zastosowaniu produktów sa błyszczące i sprężyste, dośc gładkie. Jednak przy wysuszeniu suszarka były lekko splątane, co mi się zazwyczaj nie zdarza.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja wczoraj przetestowałam pierwszy raz szampon i odżywkę bez spłukiwania. Szampon wydajny, wystarczy mała ilość żeby dobrze się pienił, nieziemski zapach zarówno szamponu jak i odżywki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
summer vibes;)
|
Też własnie jestem po pierwszym razie
![]() Na razie użyłam szamponu i odżywki-maseczki, ponieważ chcę każdy kosmetyk przetestować oddzielnie, więc po kilku dniach wypróbuję odzywkę w sprayu, a po kolejnych kilku dniach zastosuję trio. ![]() ![]() Co mogę na razie stwierdzić na pewno: włosy pięknie pachną ![]() ![]() Szampon nie uczulił i nie powoduje swędzenia, co jest u mnie naprawdę rzadkością!! Dlatego wielki plus dla Dove, bo być może ta linia okaże się bardzo dobra dla wrażliwców. ![]() Odżywka - maseczka wygładziła włosy i bardzo dobrze się rozczesywały (trzymałam ją 3 minuty na włosach, nałożyłam od połowy włosów). Dodatkowa rzecz, którą zauważyłam - szampon jest niesamowicie wydajny, nałożyłam zdecydowanie za dużo, wystarczy mała ilość (mam włosy do łopatek tak gdzieś), a sama odżywka-maseczka wydaje się także bardzo wydajna. ![]() Na pierwszy raz to tyle by było. ![]() ![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-05-15 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja testuje Dove Noirishing Oil od 3 dni tzn.3 myć włosów. Chyba mam podobne spostrzeżenia. Moje włosy są suche i mało elastyczne gdyż często je prostuje, sus ze, nawijam walki i co gorsza rozjasniam. Poza tym po ciąży nadal nie mogą dojść do siebie. W pierwszym momencie po otrzymaniu tego zestawu pomyślałam: "o nie! Nawilzenie.. " w przypadku o dziwo moich przesuszonych włosów zawsze oznacza to jedno - przeciążenie! I tutaj jestem pozytywnie zaskoczona, przeciążenia brak. Niestety po użyciu szamponu brak też spektakularnych efektów w postaci miekkosci i wygladzenia. Nie mogę tego powiedzieć z kolei o odzywce dwufazowej, która oprócz pięknego zapachu lata faktycznie sprawia, że włosy jak za dotknięciem czarodziejskiej rozdzki stają się przyjemne w dotyku, maseczka też jest pod tym względem ok. Zobaczymy na dłuższą metę czy są to efekty tylko tymczasowe do kolejnego ycia czy rzeczywiście włosy będą odzywione na dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Używam tej serii od tygodnia. Bardzo zadowolona jestem z odzywki w sprayu bez spłukiwania. Doskonale po niej rozczesują się włosy i bardzo ładnie pachną przez długi czas. Co do szamponu ma fajna konsystencję przez co jest bardzo wydajny. po zastosowaniu kosmetyków odniosłam wrażenie, że włosy sa bardzo nawilżone, nawet po prostowaniu nie puszą się i nie są suche. osobiście polecam ta serię dla osób z włosami z tendencją do puszenia się.
Edytowane przez gosiaz6 Czas edycji: 2014-05-15 o 12:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja tez również dostałam produkty z tej serii i jestem bardzo zadowolona
![]() a połączenie szamponu plus maseczki ekspresowej to lek dla moich suchych cienkich włosów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ja również mam złotą linię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Ja również testuję złotą linię DOVE. paczkę dostałam w poniedziałek. włosy myję codziennie więc już kilka razy użyłam tych produktów jestem zachwycona!
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Zapach rewelacyjny. Jestem nim OCZAROWANA!!! Długo utrzymuje się na włosach! nie dziwię się zachwytom Twojego TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja dopiero raz miałam okazję przetestować całą linię kosmetyków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Blessed be the fruit
|
Ja, szczerze mówiąc, nie widzę jakichś spektakularnych efektów. Włosy są miękkie i łatwo się rozczesują, ale puch i suchość są nadal. Może z czasem trochę się 'przyliżą'
![]() Co do baneru w podpisie: wkleić to w podpis(ustawienia, edytuj podpis)----> https://wizaz.pl /akcje/ dove/studio- pieknych-wlosow-2 / w nawiasach kwadratowych[ dove ] [ /dove ], tylko usunąć spacje.
I'll show you... ... the dark side. Edytowane przez Ingran Czas edycji: 2014-05-15 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Po jednym użyciu efekty nie będą na pewno spektakularne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Masz rację najlepiej wypróbowąc wszystko osobno . Jak się za dużo wszystkiego nałozy to efekt może być odwrotny. Puki co szampon jest super ze względu na wydajność ,nie wiele potrzeba go użyć a pieni się rewelacyjnie , super pachnie włosy też pachną przez dłuższy czas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak naprawdę to pewnie około4 tygodni trzeba używać żeby włosy się zregenerowały ale efekty już widac więc powinnyśmy być zadowolone ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą mam włosy ogólnie proste, czasem się wywijają trochę, bo są pocieniowane, ciężko się rozczesują i plączą tak od połowy czyli tam gdzie były farbowane (są suche i trochę zniszczone) i na to na razie dobrze działają te kosmetyki. Zero problemu z rozczesywaniem. Boję się jedynie przeciążenia na dłuższą metę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
witajcie,
ja również od dwóch dni , właściwie dzisiaj trzeci dzień testuję Dove Noirishing oil care. Myję włosy codziennie, mam strasznie zniszczone od rozjasniania, kruszą się i łamią, już od roku stoją w miejscu jesli chodzi o długość... Wczora jużyłam szamponu a po nim maseczkę to efekt byl zadowalający- włoski miękkie, gładkie , nie sterczą we wszystkie strony i nie wyglądają jak siano... Po wysuszeniu użylam dwufazowej odżywki w sprayu, pieknie pachnie ale lekko obciąża mi włosy... zobaczymy co będzie dalej ![]()
#22 |
Przyczajenie
|
Dla mnie nr jeden jest dwufazowa odzywka w sprayu. Stwierdzam, że może być fajna na plażę żeby co jakiś czas spryskać końcówki a tym samym uchronić je przed ostrymi promieniami. Zapach nastawia mnie już na lato
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj użyłam tylko szamponu i muszę powiedzieć ,że włosy udało mi się rozczesać bez problemu co przy zastosowaniu innych szamponów nie zdarzało się Natomiast rano na włosy nałożyłam odzywkę w sprayu i jak na razie włosy ładnie lśnią i cudnie pachną.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
A jeszcze pytanie Dziewczyny. Zauważyłyście, że w recenzjach jest też zwykła odzywka z "naszej" serii Oil Care. Któraś z Was ja otrzymała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
summer vibes;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Wczoraj miało miejsce pierwsze użycie i na chwile obecną mogę stwierdzić, że pięknie pachnie, włosy są miękkie i łatwo się rozczesują. Więcej spostrzeżeń będzie przy dłuższym stosowaniu.
![]()
#27 |
Przyczajenie
|
Ja również mam przyjemność testować całą serię Nourishing Oil Care.
Pomimo tego, że wolę bardziej naturalną pielęgnację, a w szczególności szampony bez SLS to i tak jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie najlepsza jest odżywka w sprayu i jej cudowny zapach ! ![]() Włosy są miękkie, puszyste, nawilżone, a co najważniejsze to nie są obciążone. Bardzo fajna seria ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się co do odżywki dwufazowej jest świetna
![]() ładnie pachnie i świetnie rozczesuję włosy jak i nawilża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do co pogrubionego, no właśnie linia została stworzona do używania wszystkiego razem. Przynajmniej ja tak to rozumuję, że najlepszy efekt będzie wtedy jak użyjemy szamponu+maseczki+odżywki ![]() W dalszym ciągu twierdzę, że największym plusem (jak na razie) tych kosmetyków jest zapach!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam włosy kręcone( rozjaśnione i prostowane prostownicą 2 razy w tyg) i jak wysuszę to zwykle ukazuje się siano, a po magicznej mgiełce Dove pieknie się kręcą! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.