Dove Noirishing oil care - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Notka

Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove!

Narzędzia
Stary 2014-05-14, 23:33   #1
takbonie
Raczkowanie

Dove Noirishing oil care

Proponuję w tym wątku powymieniać się opiniami na temat tej złotej serii.

Ja testuję te kosmetyki od dwóch dni. Na razie najbardziej spodobała mi się maseczka. Po drugim zastosowaniu widzę,że wyraźnie zmiękcza włosy. Włosy są po niej bardziej błyszczące.
Za to szampon mi trochę plącze włosy. A jak Wam sprawdzają się te kosmetyki?

Edytowane przez takbonie
Czas edycji: 2014-05-14 o 23:40
takbonie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 06:29   #2
ilonar2301
Przyczajenie

Dot.: Dove Noirishing oil care

Ja po raz pierwszy użyłam kosmetyków wczoraj. Ładny zapach, włosy są gładsze i bardziej lśniące. Ciekawa jestem jak to będzie na dłuższą metę.
ilonar2301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 06:34   #3
introglicerynaa
Raczkowanie

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5...8#.U3RRj6bwHIU

Ja również testuję tę linie kosmetyków jestem z nich zadowolona jeśli chodzi o maskę i odżywkę dwufazową genialna z szamponem troszkę mniej ale , już po 3 dniach można odczuć ,że włosy lepiej się układają są miękkie w dotyku nie puszą się

czy ktoś wie jak wkleic banerek?
introglicerynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:32   #4
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez introglicerynaa Pokaż wiadomość
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5...8#.U3RRj6bwHIU

Ja również testuję tę linie kosmetyków jestem z nich zadowolona jeśli chodzi o maskę i odżywkę dwufazową genialna z szamponem troszkę mniej ale , już po 3 dniach można odczuć ,że włosy lepiej się układają są miękkie w dotyku nie puszą się

czy ktoś wie jak wkleic banerek?
Też mam ten zestaw Zaraz testuję Może w końcu będę mogła normalnie rozczesywać włosy Jeśli chodzi o banerek, to na razie nie mamy odpowiedzi na to pytanie, bo na forum nie ma technicznej możliwości wrzucenia banerka do podpisu
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:58   #5
Bo Ja Kocham
Raczkowanie

ja jeszcze się nie mogę wypowiedzieć,bo dopiero dzisiaj wieczorem zaczynam testy!

_________________________ _
Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14
Norway 27.04 - 31.05
London 1.01 - ?
Bo Ja Kocham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:00   #6
kasica1601
Raczkowanie

Witam,
również otrzymałam zestaw Nourishining oil care od dzisiaj zaczynam testowanie

kasica1601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:16   #7
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Jestem po pierwszym uzyciu wszystkich trzech produktów. Bardzo ładnie pachną, konsystencja jest przyjemna. Skład też w porządku. Oleje którymi kusi nas producent nie sa gdzies na szarym końcu. Na opakowaniu jest zalecenie aby włosy myc codziennie. Ja tego nie potrzebuję i nie zamierzam myc codziennie. Mam nadzieje, że mimo to działanie bedzie dobre. Włosy po zastosowaniu produktów sa błyszczące i sprężyste, dośc gładkie. Jednak przy wysuszeniu suszarka były lekko splątane, co mi się zazwyczaj nie zdarza.

malenstwoEdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 11:30   #8
jejwlasnyswiat
Przyczajenie

Ja wczoraj przetestowałam pierwszy raz szampon i odżywkę bez spłukiwania. Szampon wydajny, wystarczy mała ilość żeby dobrze się pienił, nieziemski zapach zarówno szamponu jak i odżywki po odżywce włosy naprawdę o wiele lepiej się rozczesują, a co do dalszych efektów, to pewnie trzeba trochę poczekać
Stary 2014-05-15, 11:34   #9
Atenya
summer vibes;)

Też własnie jestem po pierwszym razie
Na razie użyłam szamponu i odżywki-maseczki, ponieważ chcę każdy kosmetyk przetestować oddzielnie, więc po kilku dniach wypróbuję odzywkę w sprayu, a po kolejnych kilku dniach zastosuję trio. Potem pewnie na zmianę będę używać, bo maseczka zbyt często używana pewnie może obciążyć włosy. No zobaczymy

Co mogę na razie stwierdzić na pewno: włosy pięknie pachną - zresztą ogólnie Dove ma zawsze piękne zapachy w swoich kosmetykach, ale ten zapach chyba przebił wszystkie.
Szampon nie uczulił i nie powoduje swędzenia, co jest u mnie naprawdę rzadkością!! Dlatego wielki plus dla Dove, bo być może ta linia okaże się bardzo dobra dla wrażliwców.
Odżywka - maseczka wygładziła włosy i bardzo dobrze się rozczesywały (trzymałam ją 3 minuty na włosach, nałożyłam od połowy włosów).
Dodatkowa rzecz, którą zauważyłam - szampon jest niesamowicie wydajny, nałożyłam zdecydowanie za dużo, wystarczy mała ilość (mam włosy do łopatek tak gdzieś), a sama odżywka-maseczka wydaje się także bardzo wydajna.

Na pierwszy raz to tyle by było. Jak na razie same plusy, ale zobaczymy jak będzie działał szampon na dłuższą metę i jak się ma sprawa ze sprayem.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2014-05-15 o 11:42
Stary 2014-05-15, 11:49   #10
martus122
Przyczajenie

Hej Dziewczyny

Ja testuje Dove Noirishing Oil od 3 dni tzn.3 myć włosów. Chyba mam podobne spostrzeżenia. Moje włosy są suche i mało elastyczne gdyż często je prostuje, sus ze, nawijam walki i co gorsza rozjasniam. Poza tym po ciąży nadal nie mogą dojść do siebie. W pierwszym momencie po otrzymaniu tego zestawu pomyślałam: "o nie! Nawilzenie.. " w przypadku o dziwo moich przesuszonych włosów zawsze oznacza to jedno - przeciążenie! I tutaj jestem pozytywnie zaskoczona, przeciążenia brak. Niestety po użyciu szamponu brak też spektakularnych efektów w postaci miekkosci i wygladzenia. Nie mogę tego powiedzieć z kolei o odzywce dwufazowej, która oprócz pięknego zapachu lata faktycznie sprawia, że włosy jak za dotknięciem czarodziejskiej rozdzki stają się przyjemne w dotyku, maseczka też jest pod tym względem ok. Zobaczymy na dłuższą metę czy są to efekty tylko tymczasowe do kolejnego ycia czy rzeczywiście włosy będą odzywione na dłużej ch

martus122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:19   #11
gosiaz6
Przyczajenie

Używam tej serii od tygodnia. Bardzo zadowolona jestem z odzywki w sprayu bez spłukiwania. Doskonale po niej rozczesują się włosy i bardzo ładnie pachną przez długi czas. Co do szamponu ma fajna konsystencję przez co jest bardzo wydajny. po zastosowaniu kosmetyków odniosłam wrażenie, że włosy sa bardzo nawilżone, nawet po prostowaniu nie puszą się i nie są suche. osobiście polecam ta serię dla osób z włosami z tendencją do puszenia się.

Edytowane przez gosiaz6
Czas edycji: 2014-05-15 o 12:21
gosiaz6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 12:25   #12
introglicerynaa
Raczkowanie

Ja tez również dostałam produkty z tej serii i jestem bardzo zadowolona zwłaszcza z dwufazowej odżywki do włosów jest rewelacyjna.
a połączenie szamponu plus maseczki ekspresowej to lek dla moich suchych cienkich włosów.
Stary 2014-05-15, 14:01   #13
Jelizawieta
Rozeznanie

ja również mam złotą linię najbardziej zgłupiałam jak zobaczyłam jaką gęstą konsystencję ma szampon. Największym atutem jak na razie tych kosmetyków jest boski zapach. Wczoraj po umyciu włosków tż wąchał i zachwycał się zapachem
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 14:58   #14
Masia87
Raczkowanie

Ja również testuję złotą linię DOVE. paczkę dostałam w poniedziałek. włosy myję codziennie więc już kilka razy użyłam tych produktów jestem zachwycona!

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
ja również mam złotą linię najbardziej zgłupiałam jak zobaczyłam jaką gęstą konsystencję ma szampon. Największym atutem jak na razie tych kosmetyków jest boski zapach. Wczoraj po umyciu włosków tż wąchał i zachwycał się zapachem

Zapach rewelacyjny. Jestem nim OCZAROWANA!!! Długo utrzymuje się na włosach! nie dziwię się zachwytom Twojego TŻ

"W życiu nie można mieć wszystkiego, ale można spotkać kogoś, dzięki komu wszystko inne przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie"
Masia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 15:34   #15
Patiti147
Przyczajenie

Ja dopiero raz miałam okazję przetestować całą linię kosmetyków Włosy po użyciu ich pachną cudownie i długo utrzymuje się ten zapach Co do pielęgnacji moich włosów, to muszę jeszcze z kilka razy użyć tych kosmetyków, żeby udzielić wiarygodnej opinii
Stary 2014-05-15, 16:56   #16
Ingran
Blessed be the fruit

Ja, szczerze mówiąc, nie widzę jakichś spektakularnych efektów. Włosy są miękkie i łatwo się rozczesują, ale puch i suchość są nadal. Może z czasem trochę się 'przyliżą'

Co do baneru w podpisie: wkleić to w podpis(ustawienia, edytuj podpis)----> https://wizaz.pl /akcje/ dove/studio- pieknych-wlosow-2 / w nawiasach kwadratowych[ dove ] [ /dove ], tylko usunąć spacje.

Edytowane przez Ingran
Czas edycji: 2014-05-15 o 17:00
Ingran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:47   #17
ilonar2301
Przyczajenie

Po jednym użyciu efekty nie będą na pewno spektakularne
Stary 2014-05-15, 19:42   #18
Oliwkak13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ingran Pokaż wiadomość
Ja, szczerze mówiąc, nie widzę jakichś spektakularnych efektów. Włosy są miękkie i łatwo się rozczesują, ale puch i suchość są nadal. Może z czasem trochę się 'przyliżą'

Co do baneru w podpisie: wkleić to w podpis(ustawienia, edytuj podpis)----> https://wizaz.pl /akcje/ dove/studio- pieknych-wlosow-2 / w nawiasach kwadratowych[ dove ] [ /dove ], tylko usunąć spacje.
Ja myślę ,że efekty będą widoczne za jakiś czas po jednym użyciu to chyba nie można mówić o efektach , Ja na razie jestem zadowolona z szmponu świetnie się pieni i łatwo spłukuje .

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Konsystencja jest bardzo fajna wystarczy niewielka ilość a pieni się superowo dodatkowo łatwo go spłukać . Zapach też jest bardzo ładny zobaczymy po dłuższym stosowaniu Ja liczę na jakieś głębsze ozywienie mam przesuszone wosy od rozjasniania

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Też własnie jestem po pierwszym razie
Na razie użyłam szamponu i odżywki-maseczki, ponieważ chcę każdy kosmetyk przetestować oddzielnie, więc po kilku dniach wypróbuję odzywkę w sprayu, a po kolejnych kilku dniach zastosuję trio. Potem pewnie na zmianę będę używać, bo maseczka zbyt często używana pewnie może obciążyć włosy. No zobaczymy

Co mogę na razie stwierdzić na pewno: włosy pięknie pachną - zresztą ogólnie Dove ma zawsze piękne zapachy w swoich kosmetykach, ale ten zapach chyba przebił wszystkie.
Szampon nie uczulił i nie powoduje swędzenia, co jest u mnie naprawdę rzadkością!! Dlatego wielki plus dla Dove, bo być może ta linia okaże się bardzo dobra dla wrażliwców.
Odżywka - maseczka wygładziła włosy i bardzo dobrze się rozczesywały (trzymałam ją 3 minuty na włosach, nałożyłam od połowy włosów).
Dodatkowa rzecz, którą zauważyłam - szampon jest niesamowicie wydajny, nałożyłam zdecydowanie za dużo, wystarczy mała ilość (mam włosy do łopatek tak gdzieś), a sama odżywka-maseczka wydaje się także bardzo wydajna.

Na pierwszy raz to tyle by było. Jak na razie same plusy, ale zobaczymy jak będzie działał szampon na dłuższą metę i jak się ma sprawa ze sprayem.

Masz rację najlepiej wypróbowąc wszystko osobno . Jak się za dużo wszystkiego nałozy to efekt może być odwrotny. Puki co szampon jest super ze względu na wydajność ,nie wiele potrzeba go użyć a pieni się rewelacyjnie , super pachnie włosy też pachną przez dłuższy czas

Oliwkak13
Oliwkak13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:59   #19
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilonar2301 Pokaż wiadomość
Ja po raz pierwszy użyłam kosmetyków wczoraj. Ładny zapach, włosy są gładsze i bardziej lśniące. Ciekawa jestem jak to będzie na dłuższą metę.
też jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez ilonar2301 Pokaż wiadomość
Po jednym użyciu efekty nie będą na pewno spektakularne
tak naprawdę to pewnie około4 tygodni trzeba używać żeby włosy się zregenerowały
ale efekty już widac więc powinnyśmy być zadowolone

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 09:49   #20
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Oliwkak13 Pokaż wiadomość

Masz rację najlepiej wypróbowąc wszystko osobno . Jak się za dużo wszystkiego nałozy to efekt może być odwrotny. Puki co szampon jest super ze względu na wydajność ,nie wiele potrzeba go użyć a pieni się rewelacyjnie , super pachnie włosy też pachną przez dłuższy czas
Dokładnie i jak dla mnie mogłoby być więcej czasu na testowanie, bo ja myję włosy tak co dwa-trzy dni mniej więcej, a chcę wszystko dokładniej zrecenzować...Nie wiadomo jak szampon się spisze na dłuższą metę itd. itp.

Cytat:
Napisane przez j1987 Pokaż wiadomość

tak naprawdę to pewnie około4 tygodni trzeba używać żeby włosy się zregenerowały
ale efekty już widac więc powinnyśmy być zadowolone
Na razie efekty są świetne, ale ja użyłam na razie jeden raz szamponu i odzywki-maski a dwufazówki ani razu
Swoją drogą mam włosy ogólnie proste, czasem się wywijają trochę, bo są pocieniowane, ciężko się rozczesują i plączą tak od połowy czyli tam gdzie były farbowane (są suche i trochę zniszczone) i na to na razie dobrze działają te kosmetyki. Zero problemu z rozczesywaniem. Boję się jedynie przeciążenia na dłuższą metę. No ale zobaczymy.
Stary 2014-05-16, 10:33   #21
kasienkaslup
Raczkowanie

witajcie,

ja również od dwóch dni , właściwie dzisiaj trzeci dzień testuję Dove Noirishing oil care.

Myję włosy codziennie, mam strasznie zniszczone od rozjasniania, kruszą się i łamią, już od roku stoją w miejscu jesli chodzi o długość...

Wczora jużyłam szamponu a po nim maseczkę to efekt byl zadowalający- włoski miękkie, gładkie , nie sterczą we wszystkie strony i nie wyglądają jak siano...

Po wysuszeniu użylam dwufazowej odżywki w sprayu, pieknie pachnie ale lekko obciąża mi włosy...

zobaczymy co będzie dalej
Stary 2014-05-16, 10:48   #22
martus122
Przyczajenie

Dla mnie nr jeden jest dwufazowa odzywka w sprayu. Stwierdzam, że może być fajna na plażę żeby co jakiś czas spryskać końcówki a tym samym uchronić je przed ostrymi promieniami. Zapach nastawia mnie już na lato chyba najładniej pachnacy kosmetyk do włosów jaki miałam okazję używać
Stary 2014-05-16, 10:49   #23
Oliwkak13
Raczkowanie

Ja wczoraj użyłam tylko szamponu i muszę powiedzieć ,że włosy udało mi się rozczesać bez problemu co przy zastosowaniu innych szamponów nie zdarzało się Natomiast rano na włosy nałożyłam odzywkę w sprayu i jak na razie włosy ładnie lśnią i cudnie pachną.

Oliwkak13
Oliwkak13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 10:51   #24
martus122
Przyczajenie

A jeszcze pytanie Dziewczyny. Zauważyłyście, że w recenzjach jest też zwykła odzywka z "naszej" serii Oil Care. Któraś z Was ja otrzymała?
Stary 2014-05-16, 11:04   #25
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez martus122 Pokaż wiadomość
A jeszcze pytanie Dziewczyny. Zauważyłyście, że w recenzjach jest też zwykła odzywka z "naszej" serii Oil Care. Któraś z Was ja otrzymała?
Rzeczywiście jest Ale nie mam jej
Stary 2014-05-16, 11:38   #26
kasica1601
Raczkowanie

Wczoraj miało miejsce pierwsze użycie i na chwile obecną mogę stwierdzić, że pięknie pachnie, włosy są miękkie i łatwo się rozczesują. Więcej spostrzeżeń będzie przy dłuższym stosowaniu.

kasica1601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 12:16   #27
olunia148
Przyczajenie

Ja również mam przyjemność testować całą serię Nourishing Oil Care.
Pomimo tego, że wolę bardziej naturalną pielęgnację, a w szczególności szampony bez SLS to i tak jestem bardzo zadowolona.
Zdecydowanie najlepsza jest odżywka w sprayu i jej cudowny zapach !
Włosy są miękkie, puszyste, nawilżone, a co najważniejsze to nie są obciążone.
Bardzo fajna seria

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 14:58   #28
introglicerynaa
Raczkowanie

Zgadzam się co do odżywki dwufazowej jest świetna

ładnie pachnie i świetnie rozczesuję włosy jak i nawilża z czystym sumieniem mogę ją polecić
Stary 2014-05-16, 15:15   #29
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliwkak13 Pokaż wiadomość

Do co pogrubionego, no właśnie linia została stworzona do używania wszystkiego razem. Przynajmniej ja tak to rozumuję, że najlepszy efekt będzie wtedy jak użyjemy szamponu+maseczki+odżywki

W dalszym ciągu twierdzę, że największym plusem (jak na razie) tych kosmetyków jest zapach!!!
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 17:47   #30
lutka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaz6 Pokaż wiadomość
Używam tej serii od tygodnia. Bardzo zadowolona jestem z odzywki w sprayu bez spłukiwania. Doskonale po niej rozczesują się włosy i bardzo ładnie pachną przez długi czas. Co do szamponu ma fajna konsystencję przez co jest bardzo wydajny. po zastosowaniu kosmetyków odniosłam wrażenie, że włosy sa bardzo nawilżone, nawet po prostowaniu nie puszą się i nie są suche. osobiście polecam ta serię dla osób z włosami z tendencją do puszenia się.

mam takie same odczucia jak Ty najbardziej pokochałam właśnie odzywką w sprayu jest fantastyczna!
mam włosy kręcone( rozjaśnione i prostowane prostownicą 2 razy w tyg) i jak wysuszę to zwykle ukazuje się siano, a po magicznej mgiełce Dove pieknie się kręcą! uwielbiam ją juz po pierwszym uzyciu

lutka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości