|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ślub mieszany
dziewczyny,czy ktoraś z was brala moze ślub mieszany z osoba niewierzącą ale w kościele katolickim? Ja jestem przed zalatwieniem formalności przy takim slubie i bylabym wdzięczna za wszelkie informacje jak się do tego zabrac i w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ślub mieszany
Ja brałam taki ślub
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam jeszcze wątek na plotkowym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=29599
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzięki bardzo za odpowiedź ale mam jeszcze kilka pytań:
- czy braliście ten ślub w jakiejś malej czy dużej parafii? - czy poszlaś zalatwiac najpierw sama wszystkie formalnosci czy od razu z nazeczonym? - czy ksiadz wzial wiekszą oplatę niż za normalny slub? - jak wygladala w ogole cala ceremonia - jak dlugo czekaliscie na decyzje Biskupa? bylabym wdzieczna za jeszcze troche wskazówek pozdrawiam miska111 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a ja spotkałam sie ostatnio z takim niby slubem..., opowiadano mi, ze Pan M. nie miał zakończonych spraw rozwodowych, ale postanowił wziąc ślub. Msza odbyła sie w kościele, ale bez ceremni zaślubin. Po mszy ksądz wyszedł a Młodzi wzieli mikrofon do reki i popzysięgali sobie cos tam...
![]() ![]() A na marginesie Panstwo M jak i wiekszośc gości była z jakiegos bractwa i wszyscy w strojach historycznych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.