|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziwny problem
Muszę zrzucić ok 10 kg. Nie jestem bardzo gruba, ale szczupła niestety już dawno nie. Postanowiłam biegać i tutaj pojawił się problem. Jak biegam, niezależnie czy szybko czy wolno, czuję jakby mi dosłownie sadło odrywało się od kości co powoduje duży dyskomfort, w pewnym stopniu nawet ból. Jak byłam szczuplejsza też takie uczucie miałam. Czy ktoś też tak miał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Z filiżanką kawy
|
Dot.: dziwny problem
Nigdy pierwsze słyszę. To może spróbuj cardio albo skakankę. Też świetne na spalanie tłuszczu, a jak nie to trening siłowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A robisz solidną rozgrzewkę przed bieganiem? Jaki dystans pokonujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
tak to normalne ja proponuje abys biegala na czczo bedzie duzo duzo lezej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie,na czczo o wiele lepiej się biega i nawet większy power jest,chociaż mogłoby się wydawać,że na głodnego to człowiek nie ma sił. No i na czczo lepsze spalanie tkanki tłuszczowej jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może nie tyle na czczo, co po odczekaniu 1,5-2h od ostatniego obfitszego posiłku. Nie do końca wiem, co masz na myśli z tym odrywaniem się sadła
![]() Za to odczekanie po posiłku absolutnie zawsze oznacza, że tego problemu nie będzie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.