|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kohl na allegro, co radzicie ?
Nie wiem co zrobić, po oczytaniu się postów o tym wspaniałym wynalazku nabieram coraz większej chęci na wypróbowanie tego czegoś
![]() I teraz są 2 sprawy : - nie umiem malowac kreski wewnątrz oka kredką , a kohlem myślicie ze bede w stanie się nauczyć - gdzie można zakupić kohl ( może nawet coś używanego, do wypróbowania ) bo ja widze tylko na allegro za 34,99 zł u daphne81 ale sama nie wiem czy jest sens wydawania tej kasy skoro może mi nie podpasować Może któraś z dziewczyn ma namiary gdzie można taniej kupić kohl, lub może ma do odsprzedania, po tańszej cenie coś używanego, bo boje sie tak w ciemno to kupić, bo może ja sie wogóle nie bede umiała tym pomalować !!Malować sie lubie ale wole zdecydowanie mało skomplikowane sprawy ![]() Czekam na odzew i wasze rady ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kohl na allegro, co radzicie ?
Czasami na Targowisku sie pojawial
![]() ![]() Moim zdaniem jest to fajne cacko,sama bylam posiadaczka tego ale...moje oczy sie buntowaly wiec jezeli masz wrazliwe oczeta to moze byc roznie,druga sprawa jest wprawne malowanie oka.Piszesz,ze masz problemy z kreskami wiec bedzie czekac Cie trening z kohlem,mimo ze nie mam problemow z kreskami to makijaz tym cudenkiem trwal troche i nalezalo sie pomeczyc ![]() Moze jeszcze zanim sie zdecydujesz na zakup to poszukaj zamiennika,dziewczyny pisaly,ze mozna upolowac jeszcze kohla z Manhattanu-seria co prawda wycofana ale na Allegro lub w Naturze mozna na nie trafic,poza tym wszedzie tam gdzie sa stoiska Manhattanu warto poszperac. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie jestem z Warszawy, raczej zupełnie inny kranieć Polski
![]() A ten kohl z manhatanu to jaki jest ? też się wkłada taki szkolany patyczek do oka ?? ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...086#post722086
Zajrzyj na ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.