|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
K. mineralne - przydatne rekomendacje
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
minerałoholiczka
|
Dot.: K. mineralne - przydatne rekomendacje
Cytat:
![]() czy są lepsze musisz ocenić ty i twoja skóra. ja i moja skóra uważamy, że są dużo lepsze ![]() każda dziewczyna z tego działu forum "kosmetyki mineralne" próbowała jakiś minerałów (tak mi się przynajmniej wydaje). proponuję poczytać "najgorętsze posty", gdzie są prowadzone dyskusje, dowiesz się więcej a nikt nie będzie musiał tu powtarzać czegoś po raz enty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hm w sumie temat przydatny dla os całkowicie zielonej :d
Generalnie minerały wychodzą cenowo i tak bardzo korzystnie, bo to twór piekielnie wydajny. jeżeli zużywasz podkład (big) w miesiąc, to robisz to źle ![]() Ja swoją przygodę zaczynałam od Annalbelle, nie ogarniając tematu nawet, wyszłam dobrze bo Annabelle ma największe próbki i spokojnie można sobie potestować i obyć się z kosmetykiem. zapewnie też to zależy od cery, ale chyba AM najlepiej kryją, ale też najbardziej się ważą, stąd wiele dziewczyn celuje w inne firmy. Lili Lolo nie polecam na pierwszy podkład, chociaż go nie miałam, ale czytając można wywnioskować, że słabo kryje i można się zrazić, z drugiej strony dobre to do ćwiczeń, bo krzywdy sobie nie zrobimy ![]() Amilie ma całkiem fajne formuły, ale tu niestety gorzej trafić z kolorem, chociaż w miarę się dopasowują. Więc może to lepiej, że próbka to mały woreczek ![]() Piexie jest jednym z droższych podkładów, ale często są promocje. Mają bardzo fajną gamę kolorystyczną i są całkiem fajne w obyciu mimo, ze są dość pylaste (mam wysoki 'kociołek' to tak tego nie odczuwam ![]() ![]() Z wyższej półki też Clare Blanc są. Mają przyjemne żółciaki i podobno są dośc kremowe, więc fajne w obyciu. Podkładu jeszcze nie kupowałam, ale mam korektory i róż i są super ![]() Ja jeszcze używałam Neauty, chociaż nie jest z tych 'hot topic'. Bardzo fajny, mimo że z tych słabiej kryjących i też całkiem przystępny w cenie. No i to tyle z mojego obycia, bo reszty nie używałam/nie czytałam o nich ;D Polecam bardzo serie Ewy o kosmetykach mineralnych http://mademoiselleevebloguje.blogsp...mineralne.html bo całkiem fajnie opisuje co i jak. Oczywiście wszystko zależy od cery. Jeżeli masz bardzo suchą i odwodnioną cerę, najpierw zadbaj o jej nawilżenie, bo minerały same w sobie wysuszają i po protu zrazisz się na wstępie. Generalnie minerały większości służą, ale wiadomo są wyjątki w regule ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za nakierowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.