|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak przerobić białe tenisówki?
Hej, dziewczyny
![]() ![]() Pomyślałam, że może mogłabym je jakoś przerobić (ponaszywać, pomalować, itd., itp.), żeby nadawały się do wychodzenia w nich do ludzi ![]() Jest tu ktoś kreatywniejszy ode mnie i ma pomysł co mogę z nimi zrobić? ---- Jedyne, co przychodzi mi do głowy to naszyć na nie koronkę... ale sama nie wiem Nie mam zdjęcia, ale to cuś takiego: https://www.google.pl/search?q=bia%C...ok%3B500%3B500
dążę do długości klasycznej ![]() zaczynam mierzyć włosy na mokro ![]() początek 60cm --->ciach! 45cm ->48 cm -> 50 cm (sierpień '14) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ania_Marysia Czas edycji: 2014-08-02 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak przerobić białe tenisówki?
Ja bym je takie zostawiła i chodziła w nich normalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jak by mi się takie podobały, to bym w nich chodziła
![]() A chodzi o to, że takie mi się nie podobają, nieważne, że ludzie chodzą ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Możesz je przefarbować w różne kolory albo zrobić stopniowe cieniowanie jakimiś farbkami do materiałów
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.