|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Włosy Nicole Scherzinger
Jajku jakie śliczne włosy ma Nicole, jak ułożyć taką fryzurkę ładną..? Tzn nie mam fotki, ale chodiz mi o taką fryzurkę gdzie Nicole ma lekkie fale
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy Nicole Scherzinger
pewnie cos takiego ;P
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
albo takie:
lokowka, albo grube walki, duzo lakieru i brak deszczu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
jak uzyskac taki kolor wlosow jak ma nicole scherzinger?jest to czarny kolor ale z odcieiem brazu,szarosci..?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
To chyba coś w stylu Gorzka czekolada, palona kawa?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to naturalna czern bądz hebanowa, sama taka nosze.
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
zeby miec fryzure jak Nicole, trzeba najpierw miec takie wlosy, czyli mocne, lsniace, zadbane, zdrowe, gęste jak diabli i naturalne czarne. a zeby takie miec, trzeba miec inne pochodzenie etniczne...slowianki maja zupelnie inny rodzaj wlosow...woec nawet jesli wydasz krocie na zadbane wlosy, farbowanie itp, to nigdy nie beda one wygladac tak jak u nicole.
moga wygladac co najwyzej jak ladne, zadbane wlosy ufarbowane na czarno. do tego dochodzi jeszcze koloryt cery...takie wlosy wygladaja super jesli sie ma brązową (naturalnie, nie z solarium) skóre. a tak poza ty, kazda z nas ma ladne wlosy, trzeba tylko je docenic
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam takie wlosy.. i w przeciwienstwie do tej pani swoje wlasne a nie doczepiane
Mam swietny patent na taka fryzuje heheh to banalnie proste.. po umyciu i wyschnieciu wlosow (jak sa jeszcze delikatnie wilgotne) robie z nich koka..takiego slimaka i trzymam tak przez jakis czas (zazwyczaj pol dnia..bo i mam wlosy do pasa.. i strasznie ciezko z nimi funkcjonowac) Po rozpuszczeniu wlosow przeczesuje je tylko grzebieniem .. ewentualnie leciutko tapiruje od skory glowy Dodam tylko ze moje wlosy sa baaardzo plastyczne i podatne na ukladanie.. osobom o sztywnych, grubych wlosach polecam to samo z zastosowaniem suszarki i ewentualnej pianki do utrwaleniaPS..aaaa.. no i bardzo wazne jest samo ciecie :P ksztalt twojej fryzury! bez cieniowania nie da rady. Mniej wiecej pokaze jak to wyglada.. 1 zdjecie to ten slimaczek :p a drugie to efekt po rozpuszczeniu slimaczka.. (tylko dodam ze padal deszcze to raz.. a dwa ze bylam po dosc ciezkim koncercie i kilkugodzinnym jechaniu busem) Edytowane przez Tyris Czas edycji: 2009-03-12 o 16:52 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taaa...:P ja mam takie wlosy:P uzywam farby granatowa czern lub hebanowa czern...wlosy sa mocne i lsniace,mile w dotyku a taka fryzura jest dosyc prosta w ulozeniu tylko potrzeba na to troszke czasu w zaleznosci jeszcze od ich dlugosci ja na mokre wlosy nakladam timotei lekka pianke, ktora zwiaksza objetosc wlosow. Susze je pozniej normalnie suszarka z glowa w dol, a pozniej biore na gruba lokowke przed tym psikajac pasma zelem w sprayu. Fryzura utrzymuje sie dosyc dlugo buziaki i pozdrawiamps. co do opalenizny to rewelacyjny jest balsam st.tropez znajdz sobie na allegro
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Jej-nicole ma boskie włosy-mój ideał,staram sie dojść co nieco do niego;p
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
JA WLASNIE ZAMIERZAM UDAC SIE DO FRYCA MOZESZ MI NAPISAC JAK WYKONALA FRYZJERKA TAKIE CUDO??? SA CIENIOWANE I SKRACALA Z DLUGOSCI CZY NIE BO MI ZALERZY ABY BYLY NIE RUSZANE PO DLUGOSCI BO MAM KRECONE WIADOMO POTEM BARNA JAK NIC ![]() BEDE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ ,CHYBA ZE MASZ JAKIES FOTO TYLU WYRAZNIEJSZE TO WYDRUKUJE I POKAZE FRYZJERCE ![]() Pozdro |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uwielbiam włosy Nicole w teledysku "baby love". |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niektóre Polki też mają podobne... . No chyba, że korzenie węgierskie to inne pochodzenie etniczne .Żeby zrobić takie loczki, jakie ma Nicole wystarczy pobawić się trochę prostownicą... Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2010-03-14 o 19:31 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
odpowiednia dlugosc wlosow
prostownica/lokowka/walki lakier/pianka dbanie o wlosy gotowe..;]
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem Wasz zachwyt, jednak nie oszukujmy się... jej włosy robią takie ogromne wrżenie w połączeniu z jej pięknem, egzotyczną urodą i boską figurą.. Osobiście uważam Nicole za najpiękniejszą kobietę na świecie, długo nosiłam czarne włosy próbując wyglądać jak ona.. jednak nie oszukujmy się.. do takich wlosow trzeba miec urodę.. przy niebieskich oczach i jasnej karnacji niewiele jestesmy w stanie zdzialac, a mocna opalenizna z solarium i mocny ciemny makijaz tylko sprawia ze wyglada sie smiesznie... taka prawda... ubolewam, ale coz
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Włosy Nicole są robione i stylizwane przed wyjściem jakieś trzy godziny. Dlatego wyglądają zawsze lśniąco i zdrowo. Do tego dochodzi jej egzotyka. Takie dziewczyny z natury mają piękne włosy a ja sobie o takich mogę tylko pomarzyć. Niestety :-(
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, ona ma je specjalnie wystylizowane
Taka jest prawda, że gdyby każda z nas miałaby swojego fryzjera i pieniądze to kto wie, może włosy Nicole mogłyby się schować A niestety nie każda z nas umie odpowiednio ułożyć sobie włoski
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Droga Caroline, nie każda Polka słynie z jasnej karnacji i niebieskich oczu. Ja jestem 100% Polką a mam ciemną karnacje, prawie czarne włosy i ciemne brązowe oczy
i osobiście powiem, że Nicole także jest moja idolką jesli chodzi o wygląd ![]() PS. Aby uprzedzić późniejsze domniemania: nie chodzę na solarkę i nigdy nie farbowałam włosów ;P
Edytowane przez Adriannax Czas edycji: 2011-08-11 o 19:21 Powód: dodanie paru słów |
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam takie włosy jak Nicole, a jestem Polką. A jesli chodzi o solarium to nie rozumiem o co tyle krzyku, jak sie z nim nie przesadza to efekt jest naprawde bardzo dobry. Dodam tylko, ze z natury mam ciemne włosy i ciemnobrazowe oczy. Opalam sie szybko na czekoladowy braz. Nicole ma to szczescie, ze mieszka w miejscu gdzie do woli mozna lezec na plazy. W Polskich realiach solarium jest jedynym supstytutem.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Masz piękne włosy
zdradź mi proszę sekret jak uzyskać takie uczesanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Przesadzałam z samoopalaczem i ciemnym, mocny makijażem, nie wyglądałam zbyt korzystnie, w dodatku staro.Dobrze, że już tego nie stosuję ![]() Ale Nicole, prawda jest baaaardzo piękna. Chociaż już przeszła mi faza na taką egzotyczną urodę, chociaż do teraz zazdroszczę jej gęstych i grubych włosów, ja mam cieniutkie
Edytowane przez Azalia91 Czas edycji: 2011-12-23 o 17:11 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Dla posiadaczek jasnej karnacji i niebieskich oczu: może Nicole nie będziemy, bo ona to typowa mulatka, ale jest inna piękność o ciemnych pięknych włosach, a niebieskich oczach i jasnej karnacji. Mi się zawsze podobała i zawsze chciałam wyglądać jak ona
Na myśli mam Megan Fox Też jest boska |
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale o takim wyglądzie mogę sobie pomarzyć. Co do Megan ona ma duuuży seksapil w sobie, taką drapieżną urodę, ja w takim wizerunku dziwnie bym się czuła Chociaż i jej urody zazdroszczę, ale jak już napisałam to nie to samo co Nicole
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Coż, ze smutkiem stwierdzam, że jak się nie ma takich bujnych włosów jak Nicole, ciemnej karnacji i ładnej twarzy, to nic nikomu ta fryzura nie da. I na pewno do Nicole nie upodobni. Wystarczy obejrzec filmiki na YouTube. Nieurodziwe dziewczyny nawet w makijażu i fryzurze Nicole nie wyglądają powalająco. Za to trafiłam na filmik, gdzie dziewczyna naprawdę wygląda jak Nicole!!! Ma takie same włosy, karnację...zazdroscić tylko. Boska
http://www.youtube.com/watch?v=K5RQVP6gSbs Momentami mam wrażenie, że to sama Nicole
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak typowa Polka nie będzie tak wyglądać, nawet jak się przerobi Takiej to można pozazdrościć naturalnej, egzotyczniej i pięknej urody
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
No właśnie
Typowa Niemka też tak nie wygląda |
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo w Niemczech pełno Turasów,ona pewnie też cos z Turka ma
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

http://www.suwaczek.pl/%5D%5Bimg%5Dhttp://www.suwaczek.pl/cache/992d45e49e.png%5B/img%5D

i osobiście powiem, że Nicole także jest moja idolką jesli chodzi o wygląd
.Przesadzałam z samoopalaczem i ciemnym, mocny makijażem, nie wyglądałam zbyt korzystnie, w dodatku staro.