|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() przełomowy moment
czy w Waszym życiu zdarzyło się coś co diametralnie odmieniło Wasz los NA LEPSZE? czy zdarzyło się Wam coś co zmusiło do przemyśleń i zmian?
czy był w Waszym życiu moment który uważacie za początek nowego życia? jeśli tak,to jak wyobrażacie sobie swoje życie,gdyby TO się nie stało,nie wydarzyło? jeśli nie, to czy chciałybyście coś takiego przeżyć? może czekacie na ten przełomowy moment Waszego istnienia? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: przełomowy moment
przełomowym momentem w moim życiu było poznanie mojego Skarba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hmmm....nigdy się nad tym nie zastanawiałam, chyba nie miałąm w życiu takich momentów, po których moje życie by się jakoś bardzo zmieniło. Było kilka sytłacji, po których "zmądrzałam"-wiadomo, człowiek ucz się na błędach...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie potrafię wskazać jednego przełomowego momentu. chyba takiego nie było.. natomiast w moim życiu było wiele różnych zawirowań, które sprawiały, że stawałam się po nich inna, dojrzalsza..ale chyba każdy tak ma na drodze zwanej dorastaniem.
ale wiem, że jednym z najważniejszych momentów było poznanie mojego TŻ..bo przez to naprawdę dużo się zmieniło. na lepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Przeniesienie się z Opolskiej Politechniki na Wrocławską. Po tej decyzji wszystko się zmieniło. Zamieszkałam z moim narzeczonym i zaczęliśmy zarabiać na siebie, tak więc wyszłam spod klosza rodziców. Poza tym, tata był temu bardzo przeciwny, nie zgadzał się na moje opuszczenie Politechniki Opolskiej (poniekąd z ambicji, tata jest tam prowadzącym), więc zrobiła się afera. Ja postawiłam na swoim, bo uważałam, że tak bedzie dla mojej edukacji lepiej. No i przez dobry rok nie rozmawiałam z ojcem a do domu jeździłam sporadycznie. teraz jest ciut inaczej - rozmawiamy, ale rodzice wiedzą, że sama za siebie decyduję i że mogą mieć wpływ na mnie tylko poprzez rady, a nie przez groźby i zakazy. Jest jeszcze wiele skutków tego przeniesienia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Moim przełomowym momentem w życiu było zajście w ciąże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie wyobrazam sobie mojego życia bez tego przełomowego momentu....
pewnie dalej mieszkałabym z mamą, prowadziła z nią wojny na śmierć i życie, ciągle myślała o najgorzym, no i żyła w strachu.... Teraz jest inaczej, oczywiście nie idealnie, ale o niebo lepiej, kłótnie z mamą rzadsze, humor większy no i klade się spać ze spokojem, wiem że rano obudzi mnie jedynie budzik ![]() Tym przełomowym momentem było wyprowadzenie się z domu i życie na własny rachunek, no i studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Moim dotychczasowym przelomowym momentem w zyciu, bylo to ze 2 lata temu spakowalam 1 walizke i wsiadlam do samolotu. Od tego momentu szytsko zmienilo sie w moim zyciu, chociaz tamtego dnia nie mialam pojecia co mnie czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Podobnie jak dla Rodolphe Lindt takim przełomowym momentem był wyjazd z kraju
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wyjazd z kraju-moje zycie zmienilo sie totalnie-czasami czuje sie jak dziecko zaczynajace wszystko od poczatku-nie jest latwo-ale mam nadzieje ze bedzie lepiej....
A za dwa tygodnie znowu przeprowadzka mnie czeka do innego stanu-w sumie tam tez bede zaczynac wszystko od poczatku... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
poznanie mojego TŻ - dzięki niemu znów się uśmiecham
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Przeżyłam owy moment. Było nim poznanie mojej Drugiej Połowy... On uświadomił mi bardzo wiele, pomógł mi uporać się z bardzo bolesną przeszłością, sprawił, że życie ma sens...
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
poznanie TZ i dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
według mnie takie zmiany i zawirowania są chyba w życiu potrzebne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Może to dziwnie zabrzmi, ale to śmierć mojego Taty była dla mnie takim przełomowym momentem. Musiałam wyjść spod klosza, już nie było nikogo, kto by mnie za rękę prowadził i wszystko za mnie załatwiał. To ja musiałam się zajać mamą i bratem, o wszystko dbać, wykłócać się. Stałam się otwarta i nie bojąca się podjąć nowych wyzwań. Paradoksalne to, prawda?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.