|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Stacjonarne perfumerie niszowe
Będąc przejazdem w Słupsku, już w drodze na dworzec, wstąpiłam do niepozornej perfumerii i okazało się, że mają tam wiele zapachów niszowych. Byłam wściekła, bo czasu miałam tylko tyle, żeby na szybko powąchać trzy zapachy (w Słupsku byłam chyba siódmy raz i dopiero teraz trafiłam na takie cudo
).Podzielcie się wiedzą, gdzie jeszcze można zapoznać się z zapachami niszowymi (stacjonarnie)? Okres wakacyjny, co prawda, dobiega końca ale myślę, że taka wiedza może się przydać perfumomaniaczkom początkującym i podróżującym
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stacjonarne perfumerie niszowe
W Jeleniej Górze na ul. Konopnickiej, jest perfumeria Prestige, a w niej min. : L`Artisan, Goutal, Amouage, Robert Piguet, M.Micallef, Idole (choc teraz, nie wiem, czy jeszcze jest), Rance, Ramon Molvizar
Niestety, to wspaniale miejsce, bedzie likwidowane z tego wzgledu, perfumeria jest otwarta tylko 3 dni w tygodniu, popoludniami ![]() wtorek i czwartek : 14:00 - 18:00 sobota: 11:00 - 15:00 wiem, bo bywam tam bardzo czesto od wielu lat i juz poznalam nowe godziny otwarcia, bo kilka razy poszlam w ciemno i nie bylo nikogo
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
W Krakowie to wiadomo: Galilu przy Sławkowskiej, Lulua przy Józefa i Yasmeen przy ulicy Karmelickiej, vis a vis Teatru Bagatela. Nie wiem czy jeszcze istnieje MM Perfumeria przy pl. Mariackim, ale Beauty Boutique przy ul. Św. Jana chyba jeszcze jest
. Pewnie to nie wszystkie, ale więcej nie pamiętam
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-08-18 o 08:44 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
W Rybniku polecam Ambrozje przy Pl. Koscielnym. Szeroka oferta niszy, maja swoje www
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

).

z tego wzgledu, perfumeria jest otwarta tylko 3 dni w tygodniu, popoludniami
. Pewnie to nie wszystkie, ale więcej nie pamiętam