|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wrzesień - wszystkiego po trochu, zapraszam!
Wszystkie kosmetyki są ważne, jeśli jakikolwiek będzie po terminie, napiszę
![]() 1. Tonik Oriflame do cery suchej i wrażliwej - połowa. 2. Maseczka dotleniająco-nawilżająca Oriflame - połowa. 3. Krem BB Avon (Ivory) - użyty raz, może 2. 4. Krem BB Astor (100 Ivory) - użyty raz. 5. Podkład L'Oreal True Match - około połowy, nawet więcej niż pół. Nie mogę znaleźć daty ważności ale kupiony jakiś rok temu więc na 99% ważny. Nie mogę też znaleźć odcienia, jednak ja mam jasną karnację i jest trochę za ciemny. Taki średni beż. 6. Podkład Avon matujący (Ivory) 7. Puder oriflame (medium) - pół. Edytowane przez 193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 Czas edycji: 2014-09-26 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
1. Pomadka Avon (make out red) - użyta 2 razy
2. Pomadka Rimmel (170 alarm czerwona) - użyta parę razy 3. Pomadka Avon (red 2000) - użyta raz, może 2 4. Essence błyszczyk a właściwie lip cream (02 Floral Glam) - użyty raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
1. Farba do włosów Joanna, odcień 222 Dziki kasztan
Odżywka do włosów nawilżająca Nivea - prawie cała Maska do włosów Schwarzkopf - cała 2. Olej lniany - chętnie zrobię odlewkę bo całej butli to za rok nie zużyję ![]() 3. Farba do włosów Edytowane przez 193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 Czas edycji: 2014-09-27 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Niestety nic za marynarkę nie znalazłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
lakier oddam tylko za coś mi super potrzebnego - jeśli widzisz coś innego to podoba mi się podoba olej lniany,
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Olej lniany - chętnie zrobię odlewkę bo całej butli to za rok nie zużyję Polecam bardzo, używam od niedawna a już widać poprawę włosów. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.