|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie :( Dziwny śluz?
Dobry wieczór wizażanki. Mam pewien, hm jakby to ująć problem. Spóźnia mi się @, a od kilku dni przeważnie rano jak wstanę czuję jakbym dostała okres, ale kiedy biegnę rano do łazienki to widzę tylko lejący rzadki śluz. Od wczoraj mój tż zauważył podczas stosunku, że mój śluz na nim zostaje. Dziwi mnie to, bo jest go bardzo dużo. Jest biały, lejący się. Nie rozciąga się, po prostu jest rzadki. Jest on dosłownie wszędzie..Wiecie może o czym to świadczy?
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie :( Dziwny śluz?
Cześć, mi okres spóźnia się już 4 dzień i nie zapowiada się, żeby pojawił się dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co jeszcze do Twojego śluzu przed okresem u wielu dziewczyn występuję właśnie taki biały śluz jak opisałaś - biały i rzadki lub (tak jak w moim przypadku) gęsty. No ale okresu nadal brak ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Czytałam gdzieś ,że taki śluz może zwiastować ciąże ale jakoś w to nie wierze , po pierwsze każda z nas jest inna a po drugie ja z takim śluzem nie spotkałam się po raz pierwszy - ale jeśli masz jakieś wątpliwości to zrób test ![]() ![]() I pójść do lekarza nigdy nie zaszkodzi, ja niestety nie mam teraz takiej możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Niestety na tą chwilę nie mogę zrobić testu. Jestem na wsi, a tu nawet apteki nie ma... Dzisiaj rano znów jakbym dostała @, a tutaj ten śluz.. Nie wiem o co chodzi.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Gdyby ten sluz zwiastowal ciaze to chyba co miesiac musialabym byc w ciazy
![]() ![]() ![]() A powiedz czy ta wydzielina ma jakis nieprzyjemny zapach? Edytowane przez xaikox Czas edycji: 2014-08-08 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
wydaje mi sie ze wszystko jest okej ,jesli nie ma zapachu to wadpie zeby to byla jakas infelcja czy zapalenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zrób najszybciej test, będzie wszystko jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.