|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie o kolor, dobór szminki!!!!!
Hej dziewczyny, mam do was wielką prośbę. Poszukuję 3 kolorów szminek (zdjęcia poniżej) niestety nie jestem zbyt biegła w tym temacie, a "kolorystyka" tej aktorki pasuje do mojej i strasznie podoba mi się dobór jej szminek. Przekopałam internet, ale z moimi umiejętnościami trudno mi coś dobrać na podstawie jedynie zdjęć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: pytanie o kolor, dobór szminki!!!!!
Fajne matowe, tanie a dobre jakościowo ma Golden Rose. Wydaje mi się, że wszystkie odcienie można znaleźć u nich (jeśli zależy Ci na matowych)
![]() http://sklep.goldenrose.pl/art351,go...ick,r_gvm.html Poza tym poszłabym też do Inglota, no i Maybelline ma też podobne kolory, zwłaszcza te bardziej neutralne, ale to niestety nie są maty Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2014-07-20 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam podobną matową fuksję ( z nutą bordo) od Inglota. Fajne jakościowo i niedrogie. B.długo się utrzymują... Naprawdę długo. Nigdy nie zwrcałam na to uwagi ale już kilka razy usłyszałam uwagę typu.." Ona je i je a ciągle ma szminkę".
Bardzo łatwo dostępne a trochę niedocenione te szminki.
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Oh super, dziekuje za odpowiedzi!
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wizażowy Kot Igor
|
Jeśli chcesz trochę zainwestować to polecam Ci szminkę Chanel Coco w odcieniu Mademoiselle (05).
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
może to banał ale polecam szminkę w kolorze fuksji z H&M
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- i koszt to jakieś 10-15 złotych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety mam w kasetkach i już dawno zmazały mi się numerki. Mogę Ci zrobić zdjęcie jeśli Ci to pomoże.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
super, to pędzę do GR bo lakierami do paznokci byłam zachwycona, może z pomadkami będzie podobnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
byłam w GR i sprawdzałam - bogactwo odcieni, polecam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.