|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
la prairie puder 01
Do wymiany mam:
4 Guerlain les gris, tester, cienie pelnowymiarowe z plastikowym wieczkiem, testowane, odcienie bardzo ciemny granat do smoky, srednio ciemny szary mat, jasny szary perla, jasny szary zlamany bezem perla, kolory bardzo wyjatkowe, zimna paleta barw, waga 7.2 g, kod 2y01. Mega napigmentowane cienie, bardzo mocne smoky. 5 Diora 254 blue de paris, w kasetce, bez pacynek, minimalny ubytek 5 proc., odcienie czarny zimny z poswiata granatu, ciemny granat mat, srebrny perlowy, blekitny matowy, niebiesko szary perlowy, paleta mocno zimna, kod 2p02. 5 Dior 790 night dust, ubytek duzy, moja ulubiona paleta,kod nieczytelny, poniewaz kasetka od spodu porysowana, odcienie czarny mat z drobinkami, bialy metalik, jasny szary metalik, brazowy cieply kakao, super odcien do brazowych oczu, i jednego cienia brak, zostalo 40 proc. Brazowego i szarego, 80 proc. Czarnego, 80 proc. Bialego. 4 Guerlain 480 perle d'argent, kod 9n01, odcienie czarno szary, srednio szary, bialy metalik, jednego cienia brak. Ubytek 3 pozostalych 20 proc. 4 Guerlain 408, fiolety, ciemny zgaszony fiolet mat, sredni fiolet wesoly mat, rozowy metalik, odrobina bialego cienia. Ubytek 50 proc. Fiolet, roz, ciemnego fioletu ubytek 15 proc., bialego prawie brak. Max factor podklad 3in1, odcien sand 060, zostalo 60 proc., mega kryjacy podklad. Dkny night 15/50 ml Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2014-10-08 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: la prairie puder 01
Ja mam wymieszany 01 z 02 w równej proporcji w wątku, może Cię zainteresuje.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: la prairie puder 01
Cytat:
![]() ![]() puder sobie juz zakupilam, niemniej jednak za cos fajnego moglabym oddac 5 diora granaty i les gris 4 guerlain. Minimalny ubytek. Les gris ma bardzo ladne szarosci, ale akurat bardziej mi podchodzi paletka les noir, wiec ta mi troche zbedna. Szukam bronzera najchetniej chanel 62 albo podkladu. Moze ktos bylby zainteresowany? Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2014-10-08 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.