|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rany i siniaki
Od dłuższego czasu budzę się z siniakami i ranami w różnych miejscach na ciele. Wczoraj był to siniak na ręce, dzisiaj - długa, jakby cięta rana po wewnętrznej stronie uda. Jestem pewna tego, iż nie stało to się za dnia. W nocy śpię spokojnie, nie wiercę się, nie wstaję. Inaczej zostało by to usłyszane. Być może trochę przesadzam, ale jednak ostatnio nawet owe siniaki zauważyła jedna z bliskich mi osób. Jak znaleźć przyczynę?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rany i siniaki
Lekarz? Przy czym kobiety mogą mieć po prostu słabe naczynia krwionośne bez żadnej poważnej choroby.
Do hejterów: 97% katolickiej większości przypominam "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem"(J 8,7), pozostałym 3% odwołuję się do poszanowania osoby ludziej, jej godności i prawa do życia prywatnego i samodzielnego decydowania o swoim losie (art 30 i 46 Konstytucji RP). |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Na poczatek spalabym z kims w lozku moze on by cos zauwazyl.
Chociaz i tak poszlabym do lekarza, to nie brzmi dobrze. Moze cos neurologicznego. Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
W pierwszej kolejności spanie z kimś/kamera, zależnie od tego czego się dowiesz w drugiej faktycznie warto przejść się do lekarza.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
.
|
Cytat:
![]() autorko, możesz zacząć od przyjmowania witamin, jeśli jeszcze tego nie robisz. w drugiej kolejności lekarz.
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Siniaki może tak, ale rany???
Ja myślę, że to jakiś zadurzony inkub stara się o twe wdzięki. Śpij z wiązką czosnku, może pomoże. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Też pomyślałam o inkubie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Może stałaś się lunatyczka, tylko o tym nie wiesz?
![]() nie masz koszmarów? Może nie wiem, wymachujesz nogami i rękami podczas snu, nie wiedząc o tym(i się uderzyłaś)?
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak serio, to bardzo możliwe że wcale spokojnie nie śpisz, tylko tak Ci się wydaje. Ktoś może potwierdzić że leżysz przez całą noc na łóżku jak kłoda? Otóż mi też wydawało się kiedyś że spokojnie śpię, nie wiercę się, nie wierzgam i generalnie aniołek. A co jakiś czas pojawiały się na moich nogach (od kolana w dół) podejrzane, napuchnięte blizny. Z czego to się brało? Przez miesiąc się zastanawiałam. Aż którejś nocy tak mocno przytknęłam nogę do kaloryfera, że obudził mnie palący ból Sen mam bardzo mocny, ale nie podejrzewałam że aż tak, żeby parzyć się nocami i nic nie czuć
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie uderzasz w nocy się nieświadomie, skąd masz wiedzieć do końca jak śpisz skoro...śpisz?
No chyba, że z kimś śpisz i ten ktoś siedzi obok i czuwa i patrzy![]() Ale dla pewności zrób też podstawowe badania krwi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

No chyba, że z kimś śpisz i ten ktoś siedzi obok i czuwa i patrzy