|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Haluksy?
Witam, mam pytanie dotyczące haluksow, otóż w mojej rodzinie występują owe haluksy. Miał je dziadek, teraz mama i brat. Mama zawsze mowi ze mam stopy po tacie, ale zaczelam sie zastanawiac czy czasem tez nie bede ich miala.. dodaje zdjecie moze cos poradzicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Haluksy?
Przykro mi ale ty te haluksy juz masz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Spokojnie, nie jest u Ciebie jeszcze tak źle, nie jest to prawdziwe stadium zaawansowanych haluksów. Jeżeli chcesz się uchronić przed nimi, najlepiej porozmawiaj ze specjalistą, który doradzi różne ćwiczenia zapobiagawcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
żadne ćwiczenia nie pomogą na haluksy!
Tylko odpowiednie obuwie ortopedyczne jest w stanie złagodzić postęp choroby, mam dokładnie takie same, nawet w prawej stopie bardziej, wszystko przez baleriny i wąskie buty... taka nasza moda robi krzywdę. Dodam tylko, że porządne buty dla stóp z bolączką haluksów to kilkaset złotych...
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.