| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-10-16, 16:41 | #1 | 
| Raczkowanie | Pomocy... jaka fryzurka?

Cześć systkim  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Mam duza prosbe... Pomogłybyscie mi dobrac fryzurke w której było by mi dobrze?? Edytowane przez magda.111 Czas edycji: 2007-02-28 o 19:21 | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 19:06 | #2 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Dot.: Pomocy... jaka fryzurka?

Witaj,oto kilka propozycij     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 19:45 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

cześć! Wydaje mi się, że pasowałaby Ci fryzurka dodana przez kaske222 - 4 zdjęcie, gdyż Twoja twarz jest chyba troche okraglutka, cio??  Twoj naturalny kolor to jakis brąz? mysle ze ladnie by Ci bylo w ciemnej czekoladzie lub czerni. POZDRAIWAM   | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 19:48 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

zgadzam sie z dziewczynami, I jeszce ta ostatnia. W blondzie jasnym tez CI bedize ladnie, Tzn masz taka bardzo delikatna twarz wiec blond sprawi, ze bedize wygladala jeszce delikatniej;]

| 
|     |   | 
|  2005-10-16, 20:00 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Dzięki za pomoc...  Wszystkie fryzurki sa fajne ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Musze troche zapuscic włoski.. A co do kolorku, to jest to taki ciemny brąz... | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 21:17 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

inne okularki , z delikatniejszymi oprawkami byly by idealne    a co do włosków, to masz fajny kolorek wiec moze jakeies ciecie cieniując i grzyweczka? 
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 21:25 | #7 | 
| Raczkowanie | 

Niom... te okularki są okropne... Ale jutro wybieram sie do okulisty i opraweczki sie zmieni ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)   | 
|     |   | 
|  2005-10-17, 14:55 | #8 | 
				 | 

to wklejaj fote z nowymi oprawkami   zgadzam sie z czuczenka, fajny kolorek-nie zmienialabym go raczej na blond ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) , pocieniuj jakos ciekawie wloski i grzyweczka na bok bedzie giti   | 
|     |   | 
|  2005-10-17, 15:06 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

elo dziewczyny sorki że sie tu wcianm ale nie wiem jak zalozyc nowy wątek   Chciałabym zebyscie mi doradzily w sprawie wyboru fryzury bo nie wiem na jaka sie zdecydowac. Z gory dziex    to ja   | 
|     |   | 
|  2005-10-17, 15:09 | #10 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

a to sa feyzurki jakie mi sie bardzo podobaja. pomozcie    | 
|     |   | 
|  2005-10-17, 19:58 | #11 | 
				 | 

moim zdaniem trzecia fryzurka pasowalaby i kolorek tez fajny ma     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-10-17, 20:41 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

mi sie rude kolorki nie podobaja, no ale to kwestia gustu   MAgda jak bedziesz miec nowe oprawki to pokaz nam tu szybiciuchno je     
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-10-17, 21:05 | #13 | 
| Raczkowanie | 

No oczywiscie ze wkleje  .. nowe okularki bede miala moze jutro albo pojutrze.. bo nie maja szkieł takich jak ja potrzebuję   | 
|     |   | 
|  2005-10-18, 19:08 | #14 | 
				 | 

nie smutaj sie   ciekawosc mnie zżera co do Twoich nowych okularków ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) wiec jak najszybciej wklejajj fote   | 
|     |   | 
|  2005-10-18, 22:06 | #15 | 
| Raczkowanie | 

Nareszcie mam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Fotka nie ejst dobrej jakosci, ale moze cos tam dojzycie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) No i jak??   Edytowane przez magda.111 Czas edycji: 2007-02-28 o 19:21 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-10-19, 18:47 | #16 | 
				 | 

wow! Madziu!! niesamowita zmiana!!! na LEPSZE oczywiscie! jest super   teraz jeszcze jakas nowa, odwazna fryzurka i bedzie BOSKO!!     | 
|     |   | 
|  2005-10-19, 18:59 | #17 | 
				 | 

ta fryzurka wsam raz pasowalaby do Twojej okroglej buzi,co do okularkuw to w tych lepiej wygladasz     
mikroREKLAMA
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.