![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fakty o nas samych
Witam,watek zaczerpniety z innego forum, a dotyczy mianowicie ,a raczej pytanie brzmi : 10 przypadkowych faktow o Tobie , wiec moze ja zaczne :
1. Jestem niepoprawna romantyczka,pomimo 30 tki dalej bujam w oblokach, nie stapie twardo po ziemi ![]() 2. Kocham postaci z filmowej sagi ,,Twilight '' ,kocham ksiazke i film(kazda seria). 3.Jestem na diecie ,schudlam juz kilka kilo ![]() 4.Nienawidze nic nie robic, uwielbiam wyjscia na miasto,kina,kawiarni,rest auracji,kocham plotki z przyjaciolkami,i rozmowy do poznych nocy 5.Interesuje sie kosmologia,naszym wszechswiatem,ogladam popularno-naukowe programy jak najczesciej jak to mozliwe 6.Mam przyjaciolke ktora znam i przyjaznie sie 28 lat ![]() 7.Kupilam wszystkie czesci ;sex and the city ; na dvd 8.Kocham dzieci 9.Od pewnego czasu ograniczylam chemie i kosmetyki (uzywam naturalnych olei roslinnych do twarzy ,mydla aleppo (100 % naturalnego ),jestem z tego powodu dumna z siebie 10.Boje sie piekla,czesto mysle jak to jest po smierci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Holy Crap!
|
Dot.: Fakty o nas samych
Czyli nie tylko nastolatki kochają Zmierzch
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Strzelaj lub emigruj!
|
heh to ja sobie wystawie pewnie antyreklamę
![]() 1. Jestem wielką fanką John'a Mayer'a- znam wszystkie jego piosenki an pamięć ![]() 2. Uwielbiam Dr House'a ![]() 3. Zawsze płaczę na 'Gladiatorze', 'Armageddonie', 'Pearl Harbour' ![]() 4. Nie istnieją dla mnie święta Bożego Narodzenia bez 'Love actually' ![]() 5. Uwilebiam ww. święta ![]() ![]() 6. Podobają mi się faceci conajmniej 20 lat starsi ![]() ![]() ![]() 7. Jestem introwertyczką ![]() 8. Nikomu nie zwierzam się ze swojego życia uczuciowego ![]() 9. Rzuciłam moje pierwsze studia i powiem więcej- czuję, że nigdy nie podjęłam właściwszej decyzji ![]() 10. Uwielbiam moją zapyziałą miejscowość ![]() 11. Zawsze żal mi lata, na końcu sierpnia dołuję się jeszcze piosenką The Cure 'The last day of summer' ![]() 12. Jestem uzależniona od roweru ![]() 13. Panicznie boję się randek. 14. Jestem fanką serialu 'Miateczko Twin Peaks' ![]() 15. Podobają mi się faceci w długich włosach i oglądam się za nimi na ulicy ![]() 16. Jestem uzależniona od mp3- bez słuchawek nie wyjdę nawet do spożywczaka naprzeciwko ![]() 17. Jestem w stanie wydać ostatni grosz na kino ![]() 18. Nałogowo kupuję żele pod prysznic, lakiery do paznokci i świeczki zapachowe ![]() 19.Nie lubię i nie noszę biżuterii. 20. Nie lubię kupować butów ani torebek. Mam 2 torebki i tylko po jednej parze butów na każdą porę roku.
Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km ![]() Edytowane przez khloe Czas edycji: 2012-12-10 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2012-12-10 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja nie będę nic pisać bo to dla mnie chore.. później idealne wizażanki zajrzą tutaj na wątek i nie będą patrzyły że napisałam to rok temu i będą wypominać
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Jestem osobą sentymentalną i wrażliwą 2. Nie mam natury chomika, wywalam wszystkie niepotrzebne graty (to jest ta dziedzina życia, w której jednak sentymentów nie mam) 3. Przywiązuję się do miejsc i ludzi 4. Lubię koty, ale boję się innych zwierząt domowych 5. Nie umiem przeskoczyć przez skrzynię ![]() 6. Znam na pamięć prawie wszystkie teksty piosenek disco-polo ![]() ![]() ![]() 7. Nie umiem tańczyć ![]() 8. Nie dostałam się na studia, a w efekcie chcę zacząć kierunek, o jakim nawet wcześniej nie pomyślałam 9. Uwielbiam sport 10. Jestem bardzo wybuchową osobą (ale później bardzo żałuję i przepraszam) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-12-10 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
agniesik a teraz po tym co ty napisałaś że mnie może nie obchodzi data 2 wś .. ja mogę napisać że: ale i tak jestem lepsza bo przynajmniej na studia się dostałam nie to co ty.. ale taka chamska nie będę
![]() dlatego nie uważam aby pisanie w tym wątku o swoich sekretach było normalne bo zaraz się zacznie wytykanie palcami ![]()
pisze się: wg - według wgl - w ogóle Udowodniłam samej sobie, że się da! 75kg-62,5kg Takie tam przemyślenia Edytowane przez gazowane lody Czas edycji: 2012-12-10 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
: O wtf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() istnieją na wizażu również kluby prywatne i nie każdy ptaszek na wizażu wie kim tak na prawdę jestem ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ptaszki chyba nie chcą wiedzieć kim jesteś. Idź psuć wątki gdzie indziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ależ ja nie psuję wątku tylko wyrażam swoją opinię na jego temat
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ale off
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
1. lubię masło orzechowe z dżemem
2. uwielbiam spać w mojej pościeli 3. nie lubię skrajnych temperatur - jak jest za zimno i za ciepło, więc lato i zima to moje najmniej ulubione pory roku :d 4. też nie umiem tańczyć ![]() 5. nie znam na pamięć piosenek disco polo ale generalnie teksty piosenek bardzo szybko wchodzą mi do głowy 6. śpiewam w samochodzie jak jestem sama 7. też jestem wybuchową osobą ![]() 8. strasznie często robię pranie... bo lubię 9. nie znoszę nosić rajstop 10. też nie lubię biżuterii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
1. Kocham koty, mam w domu dwa i jestem uzależniona od oglądania zdjęć kotów i filmików z kotami w sieci - najlepszy odstresowywacz
![]() 2. Jestem skrajnym nocnym markiem, kompletnie ślepym i głuchym na uroki poranków. Optymalna pora chodzenia spać to dla mnie ok. 3 w nocy, a wstawania - 10-11 przed południem. Życie naprawdę zaczyna się dla mnie po 22. 3. Jak Drabineczka w poście powyżej - nie znoszę rajstop. Z tego powodu nie noszę ich w ogóle, spódnice tylko latem do gołych nóg, a pod spodnie nie włożyłabym rajstop nawet w największe mrozy. 4. Jestem uzależniona od seriali kryminalnych (Dexter, Bones, CSI) oraz takich z elementami nadnaturalnymi, np. przenoszenie się w czasie czy przewidywanie przyszłości (Być jak Erica, Zdarzyło się jutro). 5. Dzień bez przeczytania choćby paru stron książki jest dla mnie dniem straconym. 6. Kocham perfumy i gdyby nie względy finansowe, miałabym ich sporą kolekcję. 7. Od kilkunastu lat nikt mnie nie słyszał śpiewającej publicznie (mam uraz i kompleks ze szkoły), ale zdarza mi się śpiewać w samotności. 8. Jestem kiepska we wszelkich sportach wymagających elastyczności, zwinności i szybkich reakcji. Nigdy nie udało mi się wykonać np. prawidłowego skłonu, mostka, czy przewotu w tył, a gry zespołowe typu siatkówka w szkole były dla mnie koszmarem. Za to lubię pływanie (choć pływam słabo ![]() ![]() 9. Podobno kiedys miałam zdolności plastyczne, ale je zaniedbałam - a szkoda. Teraz nie mogę się zmobilizować, by znowu uczyć się rysunku czy malowania. 10. Panicznie boję się wszelkich badań i zabiegów lekarskich. 11. Jestem przeciwieństwem zmarzlaka - wolę, żeby było mi za zimno niż za gorąco i przeważnie (choć bez ekstremów typu krótki rękawek przy 10 stopniach) ubieram się lżej niż osoby z otoczenia. Nie noszę czapek, a rękawiczki bardzo rzadko. Latem temperatury powyżej 26-27 stopni są dla mnie nie do przejścia i nie rozumiem, co inni ludzie widzą w ciepłych krajach ![]() 12. Interesuję sie historią pod kątem życia ludzi w dawnych czasach (co jedli, jak się ubierali, jak mieszkali itp.), natomiast w szkole nie znosiłam historii, bo była przedstawiana wyłącznie od strony dat i polityki - bitwy, traktaty itp. Edytowane przez Laurelindorenan Czas edycji: 2012-12-10 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja od siebie mogę napisać: 1. Choćby nie wiadomo co się wydawało jestem potwornie nieśmiała i pierwsza nigdy do nikogo nieznajomego nie zagadam. 2. Uwielbiam Elmo z Ulicy Sezamkowej. 3. Taką samą miłością darzę krowy (z bezpiecznej odległości) i kozy, zwłaszcza ich oczy. 4. Jestem zdecydowanie za bardzo sentymentalna i takim to sposobem nie potrafię nigdy się rozstać z konkretną rzeczą. 5. Wszystko wącham. Czy do jedzenia, czy do czytania, czy do zapakowania. Wącham i koniec. 6. Wąchanie wzięło się stąd, że mam bardzo wyczulony ten zmysł, więc czuję zapachy, które niekoniecznie są wyczuwalne przez innych. 7. Wśród znajomych uchodzę za osobę bez pęcherza (zdefiniujcie jak chcecie ![]() 8. Uwielbiam sprawiać radość innym. 9. Kocham kolory. Wszystko co w kolorowe kropki, paski, kwiatki musi być moje. 10. Nie lubię gorących napoi. Nie umiem ich wypić, więc zawsze czekam aż się przestudzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. dzień zawsze zaczynam od kawy. dopiero po pierwszym kubku jestem w pełni sobą
![]() 2. jestem szaloną kociarą, mam już trójkę i uważam, że nie ma nic słodszego, niż zasypianie przy akompaniamencie kociego mruczenia 3. film pulp fiction mogłabym oglądać w nieskończoność i jeszcze jeden raz ![]() 4. ostatni grosz mogłabym wydać na książkę, albo naleśniki ze szpinakiem w pancake'u ![]() 5. potrafię śmiechem ukryć nawet największy smutek 6. bardzo często ubieram się cała na czarno, jestem maniaczką czarnych koszul 7. z powodu długich czarnych włosów i jasnej karnacji, mówią na mnie Śnieżka ![]() 8. nie lubię kwiatów 9. mam światłowstręt; uwielbiam gdy na dworze pada deszcz i jest szaro, a w mieszkaniu mam zawsze zaciągnięte rolety 10. boję się dentysty, potrafię wytrzymać tydzień bólu, byle tylko nie iść do gabinetu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Jestem kociarą i nocnym markiem. 2. Zbieram śmieszne kapcie 3. Nie lubię piwa 4. Nie lubię skrajnie wysokich lub niskich temperatur. Jest upał- cierpię, jest mróz- cierpię 5. Uuuuwielbiam narzekać. 6. Jestem kulinarną pierdołą, umiem ugotować może ze 3 rzeczy. 7. Nie lubię jaskrawych barw 8. Nie umiem tańczyć ani grac w siatkówkę. 9. W przedszkolu zostałam płaksą roku, po tym jak wyłam niczym bawół ze strachu przed szczepionką 10. Niedobrze mi na widok krwi. 12. Nienawidzę książek Nicholasa Sparksa. 13. Uważam, że ruskie pierogi z Biedronki to tylko urban legend i tak naprawdę wcale nie istnieją. 14. Mam problem z zapamiętywanie liczb i niemieckich rzeczowników zaczynających się na literę "A". 15. Wbrew pozorom istnieją rzeczy, które lubię i których nie hejtuję ![]()
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE." Edytowane przez newmoongirl Czas edycji: 2012-12-10 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
and cigarettes
|
1. W pewnym sensie przerażają mnie konie, choć nie boję się ich - mają wieeelkie głowy. To nie jest normalne.
2. Nie ufam ludziom, którzy na każdy temat wyrażają opinię i boją się powiedzieć 'nie wiem, nie myślałem o tym' - jeśli na każdy możliwy temat się wypowiadają, dla mnie to znaczy, że tak naprawdę żadnego nie przemyśleli. 3. Jestem skrajną relatywistką - nie wierzę w uniwersalność i bezwzględną prawdziwość. Wszystko jest względne. 4. Lubię paplać dłonie w ciepłym wosku ze świec. 5. Działa na mnie odwrotna psychologia. 6. Nie lubię zakupów, choć lubię nowe rzeczy. Nie lubię malowania paznokci, choć lubię mieć pomalowane paznokcie. Za to uwielbiam malować rzęsy, choć nie lubię nowych tuszów. 7. Dziwią mnie ludzie, którzy nie umieją liczyć do 10. ![]() 8. Chciałabym się urodzić na początku XX wieku. 9. Potrafię wejść do księgarni, pochodzić po niej z godzinę, wybrać z 20 książek do kupienia, ale żadnej nie kupić. 10. W liceum sypiałam w dziwnych porach. Przeważnie parę godzin po szkole i nad ranem z godzinę. W sumie ze 4 godziny na dobę. Często, gdy spałam w ciągu dnia mieszały mi się sny z rzeczywistością - nie wiedziałam czy naprawdę coś słyszałam czy mi się to śniło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Jestem złośliwcem. ![]() 2. Uwielbiam żywe kolory i wszystkie moje ubrania są bardzo kolorowe. Na widok kolorowych rzeczy żywiej bije mi serce. ![]() 3. Mam wszystkie płyty Queen i znam na pamięć wszystkie piosenki. Widziałam też wszystkie koncerty, a kiedy pomyślę, że Freddie umarł chce mi się płakać. ![]() 4. Panicznie boję się ciem. ![]() 5. Jeżdżę na rowerze 365 dni w roku; dopiero gradobicie, nawałnice, sztormy i kopny śnieg po kolana są w stanie skłonić mnie do przemieszczania się w inny sposób. 6. Codziennie piję przynajmniej 3 kubki kawy. 7. Jestem perfekcjonistką, niestety. ![]() 8. Gorące napoje służą mi najpierw do ogrzewania rąk, a dopiero potem do picia. 9. Jestem dumną feministką. ![]() 10. Mam dużo kolorowych lakierów, których nie używam, bo zawsze wybieram jednak neutralny odcień. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
1. Nie potrafię słuchać tylko jednego rodzaju muzyki, ale i tak najbardziej uwielbiam nickelback, bo zawsze ich kawałki mnie odprężają (szczególnie za kierownicą)
2. Kocham czarny kolor, przez to zdarzało mi się słyszeć pytania od znajomych, czy mam żałobę ![]() 3. Mam manię na punkcie świeczek, kadzidełek i olejków. nie wyobrażam sobie wieczoru bez zapachu i dymu w cieeemnym pokoju 4. Uwielbiam samochody, ale tylko te które dla mnie mają to coś. Mogę godzinami przeglądać oferty, nowinki i gazety. A najbardziej to że z mężem możemy przegadać na ten temat całą noc ![]() 5. Nie znoszę zdjęć, katorgą była dla mnie nawet sesja ślubna. Dlatego też nie mam prawie żadnych zdjęć od czasów gimnazjum poza ślubnymi i z chrztu naszego synka. 6. Jak kupimy samochód, muszę wiedzieć o nim wszystko. Wielu rzeczy nie wie mąż, a zdarzyło się tak że i mechanika musiałam pouczyć ![]() 7. Uwielbiam pingwiny z Madagaskaru ![]() 8. Nie lubię wesel i innych dużych imprez, dla mnie to męczące spędy, dlatego też nie byłam na studniówce i chodzę na wesela tylko wtedy, gdy nie wypada inaczej 9. Jestem uzależniona od wizażu i kilku innych stron 10. Nie lubię rozmawiać z ludźmi o moich problemach, często przez to jestem bardziej nerwowa, bo nie wiem jak sobie poradzić. Wtedy często piszę teksty, wiersze itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Biała Dama
|
1. Interesuję się przyrodą i filozofią
2. Jestem zmarzluchem ![]() 3. Ograniczam jedzenie mięsa i tłuszczów zwierzęcych 4. Walczę z trądzikiem 5. Nie lubię perfum i mocno perfumowanych i barwionych kosmetyków 6. Mam bzika na punkcie kadzidełek, świec i olejków aromaterapeutycznych 7. Lubię czarny kolor ubrań i dodatki z ćwiekami 8. Czytam sporo książek, lubię biografie 9. Bardzo rzadko noszę biżuterię 10. Zrobiłam prawko ale boję się jeździć samochodem 11. Jestem piekielnie uparta i dumna 12. Potrafię się dogadywać i przyjaźnić z ludźmi w bardzo różnym wieku 13. Mam całkiem niezłą formę i dobre mięśnie, pewnie to zawdzięczam mojemu rowerkowi, bo poza tym właściwie nie uprawiam regularnie żadnego sportu 14. Panicznie boję się pająków :P 15. Bardzo powoli jem, nie umiem jeść idąc gdzieś, w szkole nigdy nie lubiłam dlatego wybiegać na przerwie po bułkę. Nie lubię jeść przy innych, jak jem z kimś na mieście to zazwyczaj nie dokańczam bo mnie to denerwuje że druga osoba dawno skończyła a ja się męczę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ooo fajny wątek!
![]() 1. Nie lubię klimatów/randek romantycznych. Wolałabym skoczyć ze spadochronem, iść na strzelnicę niż siedzieć przy świeczkach i słuchać romantycznych piosenek. 2. Od kilku lat próbuję rzucić palenie i mi nie wychodzi. 3. Nie umiem oszczędzać... Często wydaję pieniądze na pierdoły a później żałuję, że to kupiłam. 4. Nienawidzę kupować prezentów! To dla mnie katorga. 5. Uwielbiam sex w wielkim mieście! i polskie seriale ![]() 6. Nie lubię jesieni i zimy. Kocham słońce i ciepło! 7. Uzależniłam się od Wizażu. 8. Często chcę zmienic fryzurę/ ściąć się jakoś całkowicie inaczej a jak już siedzę u fryzjera to podcinam końcówki bo się boję zmiany ![]() 9. Uwielbiam wodę, umiem pływać ale nie lubię ![]() 10. Jeśli zakupy ciuchowe to najlepiej w ciucholandach! Zresztą nie powinnam tam chodzić bo mam za dużo rzeczy, w których nawet ani razu nie byłam no aleeee za grosze to żal nie brać... ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() 1. Lubię się taką jaka jetem i dobrze mi ze sobą 2. Uwielbiam zapach nowych książek i gazet 3. W stosunku do osób spokojnych załącza mi się gadatliwość i zamęczam ich, w stosunku do jeszcze gadatliwszych to ja zaczynam ziewać ![]() 4. Mam przeczucia i intuicję która nigdy sie nie myli, jeśli ją bagatelizuję zawsze potem żałuję 5. Piszę pamiętnik dla mojego dziecka ale niektóre fragmenty nie nadają się do cytowania 6. Kocham urządzać wnętrza 7. Lubię wyrzucać rzeczy 8. Jestem nerwusem ale ciągle się powstrzymuję 9. Uwielbiam seriale w których ona nie może się zdecydować którego z dwóch mężczyzn wybrać i tłuką ten temat przez kilka sezonów ![]() 10. Nie mam prawa jazdy :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1. Mam świra na punkcie porządkowania rzeczy - mam milion pudełek, pudełeczek, woreczków, saszetek itd. itd, uszczęśliwia mnie to
2. Lubię dzieci, prowadzę z nimi zajęcia, ale nie wyobrażam sobie mieć takich bomb energetycznych na własność, myślę, że w życiu wybiorę święty spokój. Więc chyba jestem "egoistyczna i wygodnicka" ![]() 3. Kocham koty, kocham pomagać kotom. Na ulicy zatrzymuję się zawsze jak jakiegoś zobaczę i próbuję dziada pogłaskać 4. Jestem totalnym leniem, jak nie rozplanuje sobie dnia i aktywności na godziny, to nie zrobię NIC. Za to trzymanie się planu sprawia mi przyjemność 5. Przyszłość mnie przeraża, ogólnie dużo rzeczy mnie przeraża ![]() 6. Nienawidzę ćwiczyć, za to uwielbiam spacerować w szybkim tempie, nawet pare godzin dziennie, jak tylko mogę sobie pozwolić 7. Nie lubię tłumów - unikam wesel, głośnych imprez itd. 8. Mam milion kolczyków, chyba tylko dla samej przyjemności ich kupowania i posiadania, bo noszę jakieś jak sobie przypomnę raz na ruski rok ![]() 9. Czytam na raz kilka książek (ale wszystkie kiedyś kończę, to plus ![]() 10. Bez odtwarzacza mp3 nie ruszam się z domu.
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
1. Jestem niepoprawną kociarą
2. Za to boje się psów, szczególnie tym mniejszych a zwłaszcza jamników. 3. Mam całą szafkę słodyczy i co jakiś czas dokupuje nowe w dodatku zrobiłam listę kiedy różnym produktom kończy się ważność. 4.Ze słodkości nie lubię chałwy, marcepanu, oraz wszelkich produktów zawierających truskawkę. Świeże zjem ale reszta odpada. 5. Nie tykam alkoholu, nie smakuje mi i źle się po nim czuję, po jednym piwie mam ochotę umrzeć, wymiotować i pozabijać wszystkich dookoła. Jedynym wyjątkiem jest likier kawowy. 6.Nie mam prawa jazdy, z moimi zdolnościami pewnie źle by to się skończyło 7.Budzę się około piątej rano, czasami nawet wcześniej. Nie dam rady się przestawić, już próbowałam. Śpie gdzieś około 6 godzin. 8. Prawie cały rok łażę w glanach, wyjątek to upalne dni. 9.Moją ulubioną porą roku jest jesień a najmniej ulubioną lato. 10. Uwielbiam piec ciasta i ciasteczka. Moim popisowym ciastem to ciasto marchewkowe. Największą zaś porażką była tarta cytrynowa, która bardziej przypominała kwaśną zupę jajeczną w cieście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
1. Kocham koty.
2. Moja ulubiona pora roku to jesień. 3. Mam obsesję na punkcie Harry'ego Pottera, o książkach i filmach mogę rozmawiać godzinami. 4. Zawsze ubieram się na czarno. 5. Jestem introwertykiem. 6. Chciałabym nauczyć się fińskiego. 7. Nigdy nie śpię podczas pełni. 8. Uwielbiam chodzić po lesie. 9. Nienawidzę ludzi. Nienawidzę tłumów, toleruję to tylko na koncertach. Nienawidzę szczęśliwych ludzi i publicznego okazywania uczuć. 10. Podobają mi się tylko mężczyźni z brodą i długimi włosami. Wyjątek stanowi Alan Rickman. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.