|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kształt twarzy a fryzura
Dziewczyny potrzebuje rady. W związku z nadchodzącą wiosną, zamarzyła mi się jakaś mała metamorfoza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kształt twarzy a fryzura
Dziewczyny wizyta jest już w czwartek! Co doradzicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Zrób prostą grzywkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Prosta grzywka raczej nie wchodzi w rachubę, już to przerabiałam i niestety z moim wicherkiem przy czole wygląda to żałośnie, wiecznie ta grzywka odstaje i się rozdziela :/ Tak jak napisałam nie chciałabym bardzo schodzić z długości włosów, zależy mi na doborze takiej fryzury, która będzie pasowała do {niezdefiniowanego} kształtu mojej twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem masz twarz pociągłą z wysokim czołem, podchodzącą pod kształt serca. Jeśli nie chcesz grzywki to może coś takiego:
http://2.bp.blogspot.com/-cE0UqTgbJP...+2013+2014.jpg https://polki.pl/we-dwoje/p/a_i/42/1...b_12_28714.jpg ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- w drugiej propozycji chodzi mi o fryzurę na prawo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki za podpowiedzi, już po wizycie, włosy pocieniowane, fryzura odświeżona. A co do kształtu twarzy, usłyszałam od fryzjerki, że na pewno nie mam podłużnej twarzy ani tym bardziej wysokiego czoła, ale twarz trójkątną/serduszko. Moje pytanie brzmi, czy ten tzw. dziubek przy linii włosów(inni nazywają to myszką miki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
masz bardzo ladny kształt twarzy i piekne brwi, szkoda je zasłaniac , cos a la owal/podluzna/ serce
serce definuje takze waska bródka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dobranie fryzury to nie jest prosta sprawa, sama szukam fachowca, który zrobiłby coś z moimi puszącymi się i niesfornymi włosami.. idealnego fryzjera niestety jeszcze nie znalazłam;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie grzywka! Przynajmnej nie prosta! Nie zasłaniaj tych pięknych brwi! Masz piękną cerę. Mam ochotę zobaczyć jak wyglądają Twoje oczy
![]() Nie musisz zakrywać czoła, możesz nosić każdą fryzurę, jednak lepiej żeby to były włosy półdługie i długie. Niech Ci fryzjer bardzo nie ścina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja bym wystopniowała włosy przy twarzy, żeby potem susząc na okrągłej szczotce, uzyskać taki fajny efekt fal okalających buzię. Masz ładny kształt twarzy. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Szkoda, że nie dodałaś zdjęcia pokazującego jak wygląda Twoje aktualne cięcie
![]() Zgadzam się, że masz ładny kształt twarzy. Czoło masz nieco szerokie, więc mogłabyś nosić przedziałek na środku, i włosy tylko przy buzi wystopniować, i przy suszeniu wywijać je ku zewnątrz, dzięki czemu czoło będzie optycznie węższe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A jeśli mam tzw. wdowi szpic to koniecznie mam twarz w kształcie serca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.