|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki mam typ sylwetki/budowy?
Nie miałam pojęcia, gdzie zamieścić to pytanie, stwierdziłam więc, że na Fitnessie będzie pasowało - tutaj w końcu chodzi o sylwetkę.
Wiem, że to nie jest najbardziej istotna rzecz w życiu, ale mnie zawsze ciekawiło: jaki mam typ budowy? Jestem drobnej kości czy mocno zbudowana, a może średniej budowy? Wklejam zdjęcie i czekam na opinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki mam typ sylwetki/budowy?
Jesteś raczej drobnej budowy, chyba logiczne, że nie mocnej
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tylko bierz pod uwagę to, że takie koszulki jak na 2 zdjęciu często nie są wcięte w talii a luzne, na 1 zdjęciu widać wcięcie w talii, może autorka ma lepsze zdjęcie z dopasowanym ubraniem na wprost?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No faktycznie dziewczyny, macie rację, ale zwiodły mnie zdjęcia niedokładnie ukazujące sylwetkę. Swoją drogą mam wrażenie, że ten post to troll- autorka się zastanawiała, jaką ma sylwetkę i rozważała pod uwagę mocną? W dodatku zupełnie się nie odzywa
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wątpie że to trolli wątek, raczej jeśli już to po prostu próbuje się podbudować, ale czekajmy na odpowiedz, może serio pyta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Pytałam serio, nie chciałam się podbudować. Zawsze się nad tym zastanawiałam, bo moja mama od dzieciństwa mówiła mi, że jestem raczej mocno zbudowana, byłam też wyższa od rówieśników. Jak dorosłam, okazało się, że ludzie nazywająa mnie raczej drobnej budowy. Dodam, że mam 168 cm wzrostu (większość moich koleżanek 160) i czuję soę przy nich jak słoń - nie wiem, czy wyższa dziewczyna może być naxwana drobna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczupła jesteś, na pewno nie mocnej budowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
hahaha jakbym siebie słyszała. Też mam 172, a moja najlepsza kumpela ma 158, a reszta koleżanek tak 160 z hakiem. Same kurduple te moje kumpele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny naszego wzrostu albo wyższe możemy spotkać głównie na wizażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
chyba tak. Macie też problem ze spodniami ? Ja np często mam za krótkie nogawki wyglądam jakbym się wybierała nad sadzawkę ;/ aha rękawy też często mam za krótkie najczęściej w kurtkach czy żakietach dobrze, że niektóre modele mają zapas materiału i można je nieco wydłużyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.