Majowe cudne wesele w Pałacu Brzezina - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 15:54   #1
marciarena
Przyczajenie

Majowe cudne wesele w Pałacu Brzezina

Niby trochę czasu minęło, ale wspomnienia nadal świeże. Sukienkę znalazłam jakoś bez problemu - prostą, klasyczną, elegancką. Chciałam, żeby druhny były w pastelowych kolorach i na szczęście się udało - trzy miały kremowe sukienki z pistacjowymi przepaskami, a trzy pozostałe na odwrót - pistacjowe sukienki z kremowym przepaskami. Bukiet był przepiękny, udało się znaleźć kwiaty, które tak pięknie pasowały do kolorystyki którą wybrałam! Pokusiłam się nawet o jednego tulipana w nim, tak na szczęście, bo tulipany to moje ukochane kwiaty.

Jeszcze na długo przed ślubem zastanawiałam się gdzie urządzić wesele. . . W zasadzie tylko z tym miałam problem (no nie licząc makijażystki, ale to inna historia). Jak liczyłam, to tak ze 100 gości wychodziło. W końcu zrobiłam sobie listę miejsc, które najbardziej mi się spodobały. Strasznie było dla mnie ważne, żeby znaleźć miejsce, które będzie ładne. Wiecie, jak patrzyłam na dziesiątą z kolei restaurację w stylu PRL i z ceratami, to już się pode mną nogi uginały. Ja jestem estetką i naprawdę nie wyobrażałabym sobie jakiś odrapanych krzeseł przewiązanych szarfami, albo czegoś podobnego.

W końcu, w końcu!, udało się - Pałac Brzezina to było dokładnie to, czego szukałam. Żebyście to tylko widzieli! Podjechałam z mężem kremową Corvettą, a na miejscu czekały na nas pięknie zastawione stoły. Z tego, jak to tam ułożyli, mogłabym spokojnie martwą naturę malować, gdyby nie to, że byłam zajęta weselem. Wink No i ten park dookoła - na moment "uciekliśmy" z Jackiem do niego. . . . Czułam się trochę jak uczniak, chowający się przed rodzicami. Wink To był chyba najbardziej romantyczny moment tamtego wieczoru. . .

No, trochę się rozpisałam. . . Może jak potem jeszcze sobie przypomnę coś wartego opisania to tutaj dodam pod spodem. A jakby co - pytajcie, chętnie odpowiem na pytania, jeśli jakieś będą!
marciarena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 20:40   #2
Leokadia6
Raczkowanie

Dot.: Majowe cudne wesele w Pałacu Brzezina

Bosko Wesele w Pałacu to także moje marzenie, idealnym miejscem byłby Pałac Domaniowski w okolicy Radomia. Jednak póki co nie mam odpowiednich funduszy.
Ale wracając do Twojego wesela, to czego się obawiam to obsługa kelnerska, jak było u Ciebie bez zastrzeżeń? Czy jest coć na co się szczególnie powinno zwracać uwagę, czy miałaś jakiś malkontentów na weselu, czy nikt się nie odważył marudzić?
Leokadia6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-15, 12:56   #3
marciarena
Przyczajenie

Dot.: Majowe cudne wesele w Pałacu Brzezina

Nie było problemu z obsługą sali. Wszyscy kelnerzy profesjonalnie obsługiwali naszych gości, byli bardzo mili. Pilnowali, żeby na stołach niczego nie brakowało itd. Byłam zachwycona! Jeśli masz możliwość, to wybierz pałac, ja swojej wyboru sali weselnej nie żałuje i zdecydowanie polecam takie miejsca na przyjęcia
marciarena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości