|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie potrafię przestać spotykać się z facetami... Coś ze mną jest nie tak?
No to cóż... Mam taki bardzo dziwny "problem".
Chodzi o to, że mniej więcej od 2-3 lat, za każdym razem gdy poznaję kogoś nowego, zaczynamy się spotykać, to błyskawicznie nasze spotykanie zmienia się w coś... Coś jakby związek, ale jednak nic poważnego na maksymalnie pół roku. Ogólnie wszystko by było w porządku, spotykanie się z kimś to nic złego, ale bywa, że spotykam się czasem z dwoma na raz. Źle się czuję z tym, że tak robią, bo nie wydaje mi się by to było w porządku, ale sama nie wiem co mam robić. ![]() Najgorsze jest, że bardzo szybko przywiązuję się do ludzi i za każdym razem jak będzie jakaś sytuacja, która mnie zrani albo poruszy, to bardzo przez to cierpię... To jest takie błędne koło. Bo gdy pan X mnie zrani to z płaczem biegnę do pana Y, który mnie pociesza... i tak w kółko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nie potrafię przestać spotykać się z facetami... Coś ze mną jest nie tak?
Ile masz lat? Nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia z powodu umawiania się z dwoma facetami naraz, jeśli to tylko spotykanie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się ze to nic złego spotykać się z meżczyznami. Przeciez szukasz tej jednej osoby ktora jest ci pisana. My kobiety potrzebujemy mezczyzn i zawsze bedziemy ich potrzebowaly.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.