![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Spa - odnowa bilogiczna
Drogie Koleżanki [img]icons/icon7.gif[/img]
Proszę o pomoc w znalezieniu sympatycznego miejsca, w którym można poddać siękilku zabiegom odnowy bilogicznej, kosmetycznym etc. Może to być w górach, nad jeziorem, nad morzem [img]icons/icon7.gif[/img] Jeśli znacie takie miesjce, będę wdzięczna za podanie linka, bądź namiarów telefonicznych. Z góry dziękuję, pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: Spa - odnowa bilogiczna
Jeśli interesuje Cię termin na cieplejsze miesiące , to ja przygotowuję się do zorganizowania w miłym miejscu wczasów rekreacyjnych połączonych z zabiegami kosmetycznymi i podobnymi atrakcjami mającymi na celu poprawę kondycji i wyglądu. Na razie wszystko obmyślam , przygotowuję , jedną z atrakcji będzie tlenoterapia. Chcę to tak zorganizować aby w cenę pobytu było wliczone maksymalnie dużo zabiegów i zajęć , ale też tak aby cena była przyzwoita.Mam nadzieję ,że uda mi sie zrealizować moje zamiary już na ten wakacyjny sezon - to wszystko zależy od funduszy.Najprawdopodobni ej będzie to ośrodek nad jeziorem Drawsko.
![]() |
#3 |
Gość
|
Salon Spa - namiary
Potrzebuje telefon do salonu Spa, ktory zbiera tak pozytywne opinie w Zlotym Salonie. Jesli znacie orientacyjne ceny (np czyszczenia), jakich mozna sie spodziewac, to rowniez poprosze [img]icons/icon7.gif[/img] zebym mogla sie przygotowac finansowo i psychicznie przez weekend [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: Salon Spa - namiary
Jeżeli chodzi ci o salos SPA w Warszaiw na ul. Ikara to jest podany telefon: 0(pr.)22 - 843 25 75. Pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Re: Salon Spa - namiary
ehh dopiero teraz znalazlam, po kliknieciu na Siec...
Dzieki [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wakacje w spa?
czy któraś z Was była może kiedyś na farmie piękności albo w ośrodku spa?
jeśli tak, to gdzie? , za ile?, czy było fajnie? pytam raczej teoretycznie, ale kto wie? może się wybiorę...mój zaplanowany wakacyjny wyjazd nie wypalił, więc teraz szukam czegoś w zastępstwie, a pieniążki cierpliwie zbierane na tę okazję czekają niewykorzystane... ![]() dziękuję z góry za wszelką pomoc.jestem bardzo ciekawa odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Re: wakacje w spa?
Szefowa wlasnie sie SPAmuje w osrodku SPA
![]() Jak wroci to pewnie cosik o tym nasmaruje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
o! to cudownie-będą informacje od specjalisty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hmmm... że tak powiem... - nie wszystko SPA co się SPA nazywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
DominikaS napisał(a):
> Hmmm... że tak powiem... - nie wszystko SPA co się SPA nazywa ![]() Hm... to byla najkrotsza relacja w dziejach wizazu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Nie... to był tylko aperitif
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
Hm... wyczuwam zlosliwy tekscik w powietrzu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Droga Koko
![]() To fakt przez tydzień próbowałam odpocząć w SPA na Słowacji. Gdyby nie wspaniałe towarzystwo trzech babeczek, wyjazd byłby niewypałem. Jeśli mogę Ci coś radzić to sprawdzaj zawsze bardzo dokładnie warunki w jakich będziesz mieszkać i za co dokładnie płacisz, a co musisz opłacić ekstra. Wszystko wymagaj potwierdzone mailem lub faxem. To na pewno zminimalizuje problem przykrych niespodzianek. Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ PS. jak możesz to weź sobie kogoś do towarzystwa ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
SPA w Polsce
Mam pytanie do wizazanek ,ktore byly w SPA Dr.Ireny Eris w Krynicy Gorskiej,otoz chodzi mi ,czy bylyscie zadowolone z pobytu tam ,czy raczej rozczarowane? Poniewaz na stale mieszkam w USA i wlasnie wybieram sie do Polski ,to pomyslalam ,ze chetnie wybralabym sie tam na kilka dni.Prosze o opinie na ten temat i z gory dzieki.
P.S. Postanowilam doradzic sie Was w tej kwestii,poniewaz moja kolezanka,ktora tam byla jest rozczarowana,a przeciez to SPA jest bardzo reklamowane i boje sie ze az za bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Re: SPA w Polsce
Jesli dobrze pamietam Eris jest na ul.Czarny Potok - zobacz tu : http://www.krynica.pl/?id=mapy_krynica (ul. Kraszewskiego jest b.ruchliwa wiec spacer nie nalezy do przyjemnosci-zreszta to chyba dosc daleko od deptaka)
tutaj jest mapa centrum : http://www.krynica.pl/?id=mapy_centrum zauwaz ze nawet juz tej ulicy nie ma.Wydaje mi sie ze hotel jest niezly ale jesli nie chcemy sie nigdzie ruszac. Nic innego nie moge Ci poradzic,bo sama jestem na etapie szukania ![]() Choc jesli ktos cos fajnego zna to moze podzieli sie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Byłam w SPA w Krynicy i jestem nieco rozczarowana. Szalałam na imprezie góralskiej, ale było to trochę wymuszone. Jedzenie mają naprawdę super, szczególnie, że trudno mi dogodzić (jestem wege). W restauracji są też cudne widoki na okolicę przez oszklone ściany.
To, co mi się nie podobało, to białe, smutne, nieprzytulne łazienki. W tamtych okolicach lepsze są w Zakopanem - nie pamiętam, jak się hotel nazywa, ale tez jest SPA. SPA Eris jest dla mnie ciut za skromne. Jak się wywala kupę kasy, to wymaga się totalnego zadbania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Mary-lou i theta25 dzieki za linki i kilka info.ale mi bardziej rozchodzi sie o zabiegi ,czy sa naprawde wykonywane profesjonalnie ,i tu do theta czy widzialas jakas roznice po zabiegach,np.po facial'u i czy bylas z tego pobytu zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
W Zakopanym SPA jest w 4* hotelu Belvedere. Bardzo przyjemne i eleganckie, Thalgo. Można zobaczyć na stronie: www.belvederehotel.pl
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam Dziewczyny
![]() Chciałabym razem z przyjaciółką wybrać się na taki przedłużony weekend do jakiegoś SPA/ Centrum Odnowy Biologicznej ![]() ![]() wskazana rozsądna cena, lokalizacja nie ma znaczenia ![]() coś polecacie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spa :)
jesli lokalizacja nie ma znaczenia to... wejdz na www.thesanctuary.co.uk masakra
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
hehe
![]() to sprecyzuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Na Targach Kosmetycznych reklamowali Spa Bielendy w Poniwcu. Zajrzyj www.poniwiec.pl Ale nie byłam tam, więc nic o tym ośrodku nie wiem. Tyle tylko, że okolica zapowiada się ciekawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Nałęczów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
i nikt już nic nie doradzi ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
Drogie Kobietki ,czy możecie polecić sprawdzony ośrodek/hotel SPA lub fajne miejsce odnowy biologicznej?
chciałabym zrobić sobie 3 dniowy weekend i wyjechać z koleżanką, a potem wrocić do domu piękniejsza ![]() ![]() ![]() z góry dziękuję za sugestie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dot.: możecie polecić ośrodek SPA ?
proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić SPA Nałęczów
![]() ![]() obsługa zupełnie fachowa, doradzą zabiegi, zajmą się wszystkim, jedzenie pychaaa ![]() ![]() ![]() jedyną wadą są ceny ![]() jakbyś chciała wiedzieć coś więcej- pytaj ![]() mi.a@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() a czy w Nałęczowie jest grota solna? i gdybyś mogła dać znać ile w sumie wyniósł cię ten weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja bylam w Naleczowie i jest grota solna-swietna
![]() Mozna wykupic karnety-bardziej sie to oplaca.Do groty wchodzi sie na 40-50minut kladziesz sie na lezaczku przykrywasz kocykiem,nastepnie swiatla sa gaszone-zostaja takie male punktowe przyciemnione swiatelka-wlaczona muzyka relaksacyjna i..prawie wszyscy zasypiaja-szczegolnie emeryci i mezczyzni-przy okazji chrapia ![]() Ale ogolnie jest bardzo fajnie-moja mama miala problemy z sokrzelami i po tych jaskiniach lepiej jej sie oddychalo.Mozna sie tez zrelaksowac ![]() Sproboj poszukac,moze w internecie bedzie ich strona.
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
A ja mieszkam od nałeczowa bardzo blisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.