| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-15, 20:43 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-10 
				 |   stylizacja na bal

Witam Drogie Wizażystki ! Jestem tutaj nowa, więc jeszcze nie wiem co i jak ale mam nadzieję, że będziecie wyrozumiałe. Zwracam się z dylematem, ponieważ w tym roku będę miała bal z okazji zakończenia szkoły   Jako, że zabijam nudę, kupiłam sobie już sukienkę, panterkowo - czarną. Myślę, że to właśnie ją założę na bal. Mianowicie prosiłabym was o dobranie do niej jakichś ładnych butów najlepiej na koturnie (bo są najwygodniejsze) i dodatków. Nie zapominając również o fryzurze (mam długie włosy) i makijażu. Gdybyście wpadły na coś interesującego byłabym bardzo wdzięczna, za podanie linków. Pozdrawiam   Edytowane przez uzay Czas edycji: 2013-10-16 o 21:40 | 
|     |   | 
|  2013-10-15, 21:44 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Dot.: stylizacja na bal

a może napiszesz coś więcej o tym "balu"? czy to ma być impreza w stylu szkolnej dyskoteki czy coś bardziej z klasą w lokalu z orkiestrą itd? bo ta sukienka średnio pasuje na "większe wyjścia", ale na luźną zabawę obleci. chociaż osobiście ta panterka - brrrrr ;p 
				__________________ "Nie zależy mi na pieniądzach i na sławie, chcę być tylko doskonała." MM. Pomóż! http://www.pmiska.pl/ | 
|     |   | 
|  2013-10-15, 22:21 | #3 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Cytat: 

__________________ " W życiu nie chodzi o to, by przeżyć burzę, ale o to, by tańczyć w deszczu " | |
|     |   | 
|  2013-10-15, 22:48 | #4 | 
				 | 

bal zawsze kojarzy nam się z taką wielką uroczystością - i prawidłowo, zaś planowana jest to impreza, więc powinno być coś z klasą, ale bez przesady   z tego co wiem takich bajerów, jak orkiestra nie będzie hehe | 
|     |   | 
|  2013-10-15, 23:58 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dzisiejsza młodzież... :/ Zero klasy. :/

| 
|     |   | 
|  2013-10-16, 07:37 | #6 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Cytat: 
  w szafie na wizazu masz tysiąc pięćset takich propozycji z odpowiednimi komentarzami wizażanek, więc można się zainspirować   
				__________________ "Nie zależy mi na pieniądzach i na sławie, chcę być tylko doskonała." MM. Pomóż! http://www.pmiska.pl/ | |
|     |   | 
|  2013-10-19, 11:18 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-09 
				 | 

Nie jestem pewna czy na taka ważną imprezę panterka będzie dobrym rozwiązaniem , bo może wyglądać tandetnie, co do włosów to mogłabyś zaszaleć i zrobić loki w stylu hollywood;d

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-25, 20:37 | #8 | 
				 | 

dziękuję za pomoc    | 
|     |   | 
|  2014-08-22, 15:29 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-08 
				 | 

Myślę że najprościej jest po prostu poszukać po sklepach - bo nawet jak coś sobie upatrzymy w necie, nie zawsze znajdziemy to w sklepie realnym, w którym możemy przymierzyć kreację. xxxx 
				__________________ <ciach_reklama> Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-08-27 o 12:56 Powód: link | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.