Czy powiedziec mu ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-21, 17:14   #1
201605300930
Konto usunięte

Czy powiedziec mu ?

Hej dziewczyny, prosze o radę.

Spotykam się z pewnym facetem od około 3 miesiecy. On dązył żebysmy byli po prostu razem, jako para. Ja nie byłam przekonana, pomimo ze podoba mi się z wyglądu i dogadujemy sie swietnie. Miałam obawę że jest takim troche ,,lovelasem", ma bardzo dużo koleżanek, na face czesto pisał im rozne komentarze i generalnie cos mi nie gralo. Byłam u niego w domu wczoraj i poszedl na chwilę, chcialam cos sprawdzic na swoim fb. Jego bylo zostawione i to był impuls... tak zajrzałam. Długo szukac nie musialam, perwsza rozmowa z jakas dziewczyna, pisal mile rzeczy plus proponował spotkanie, jednym slowem,,zarywał" do niej. Zwinelam sie niedlugo po tym do domu, nic nie mowiac. Chyba chce to skonczyc, moje podejrzenia sie sprawdzily co do niego,nie chce byc z taka osoba. Tylko nie wiem co powiedziec, przyznac sie i przeprosic za wscibstwo plus ulzyc sobie i wylac zal jaki sie okazal ? Nic nie mowic ? Wiem ze wtedy sobieot tak nie odpusci. doradzcie moje drogie
201605300930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:27   #2
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Czy powiedziec mu ?

Myślę że skoro Twoje obawy się spełniły to możesz się przyznać i przeprosić ale zaznaczyć że nie zamierzasz kontynuować znajomości

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:30   #3
ineedyouu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus wawa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, prosze o radę.

Spotykam się z pewnym facetem od około 3 miesiecy. On dązył żebysmy byli po prostu razem, jako para. Ja nie byłam przekonana, pomimo ze podoba mi się z wyglądu i dogadujemy sie swietnie. Miałam obawę że jest takim troche ,,lovelasem", ma bardzo dużo koleżanek, na face czesto pisał im rozne komentarze i generalnie cos mi nie gralo. Byłam u niego w domu wczoraj i poszedl na chwilę, chcialam cos sprawdzic na swoim fb. Jego bylo zostawione i to był impuls... tak zajrzałam. Długo szukac nie musialam, perwsza rozmowa z jakas dziewczyna, pisal mile rzeczy plus proponował spotkanie, jednym slowem,,zarywał" do niej. Zwinelam sie niedlugo po tym do domu, nic nie mowiac. Chyba chce to skonczyc, moje podejrzenia sie sprawdzily co do niego,nie chce byc z taka osoba. Tylko nie wiem co powiedziec, przyznac sie i przeprosic za wscibstwo plus ulzyc sobie i wylac zal jaki sie okazal ? Nic nie mowic ? Wiem ze wtedy sobieot tak nie odpusci. doradzcie moje drogie

Powiedz że nie jest w Twoim typie, po prostu to nie to i nie czujesz nic innego jak tylko zwykłą sympatie. Lepiej nie mów mu że sprawdzałaś mu jego wiadomości bo przez to cała wina spadnie na ciebie, znając życie to on będzie obrażony i Ci to wypominał.
ineedyouu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:33   #4
purpledot
Raczkowanie

nie mów o tym, że to widziałaś, bo to Tobie zarzuci niesubordynację. Ja bym po prostu dała sobie spokój z takim facetem
purpledot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:39   #5
jogurttruskawkowy
Przyczajenie

Nie przyznawaj się i daj sobie z nim spokój, a pretekst żeby zakończyć znajomość zawsze się znajdzie
jogurttruskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:41   #6
undefined90
Raczkowanie

Po prostu go olej i powiedz, że jednak nie masz ochoty na związek, a potem utnij kontakt.
undefined90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:52   #7
chwast
Zakorzenienie

Jak już na początku zrodziły się w tobie obawy i one się potwierdziły, to nie ma co tracic dalej czasu.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 19:21   #8
malypeszek
Raczkowanie

też bym mu nie mówiła, tylko wymiksowała się z tego układu
malypeszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 09:06   #9
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez agus wawa Pokaż wiadomość
przeprosic za wscibstwo
Mogłabym przeprosić, gdyby się okazało, że nie miałam racji, a pan okazał się niewinnym łabędziem. Za co chcesz przepraszać oszusta?
Stary 2014-08-22, 11:05   #10
Fortuna1
Zakorzenienie

Ja też bym zerwała taką znajomość. Od razu widac, że nie traktuje Cię poważnie i zależy mu tylko na jednym. Brat mojego byłego też tak kombinował, dodatkowo będąc w związku udzielał się na stronach erotycznych, szukał dziewczyn...
Stary 2014-08-22, 11:22   #11
oneshot
Raczkowanie

Ja bym mu powiedziała co widziałam.
Pewnie bym nie przeprosiła, tylko przyznała, że wiem, że nie powinnam tego robić.
Chleba z tej mąki nie będzie, bo Ty mu nie ufasz i nie zanosi się na to, żebyś kiedykolwiek zaufała, skoro masz do tego powody.
Postaw sprawę jasno - widziałam Twoją rozmowę, czuję się oszukana i nie jestem w stanie tego przeskoczyć, bo nie chce z Tobą być.
Po co milczeć, chować się, ignorować jak można prosto z mostu powiedzieć o co chodzi?
On jakoś specjalnie na szczerość nie zasłużył, bo nie jest święty, ale dla Ciebie tak będzie wygodniej, bo będzie wiedział, że sprawę spaprał i może da sobie spokój z wydzwanianiem i nachodzeniem, żeby się dowiedzieć co się stało.

A co do naruszania prywatności... Na jego miejscu nie miałabym czelności mieć do Ciebie pretensji, że zajrzałaś mi w kompa jak sama romansowałabym z kimś innym, bo między tymi niestosownymi zachowaniami jest przepaść.

Edytowane przez oneshot
Czas edycji: 2014-08-22 o 11:26
oneshot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 15:53   #12
SorbetMalinowy
Zakorzenienie

Ja na Twoim miejscu nie przyznawałabym się do poglądania jego wiadomości, powoli starałabym się zakończyć tę znajomość, nie zagadywać do niego ani nic z tych rzeczy.
SorbetMalinowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 16:18   #13
Darkoz
Zakorzenienie

Takiemu lowelasowi to bym wolała delikatnie pojechać po ambicji niż się przyznawać. Powiedz, że nic do niego nie czujesz/brakuje chemii/to nie to.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-22, 16:22   #14
DarkChocolate666
Zakorzenienie

Nie przyznalabym sie, bo on zapewne bedzie probowal to obrocic przeciwko Tobie. I nawet nie mialabym zadnych wyrzutow sumienia, ze zajrzalam na jego profil
Stary 2014-08-22, 16:37   #15
201605300930
Konto usunięte

Chyba nic nie powiem, poki co malo sie odzywam. Planuje oddac mu jeszcze tylko pożyczoną książkę. O tyle łatwiej, że od początku wiedział, że mam wątpliwości i mu nie do kona ufam. Jakby co powiem, ze nie dam rady tak byc z kims i tyle .
201605300930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości