![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Waga a figura
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Nie chcę być niemiła, zwłaszcza, że nie wiem jak wyglądasz naprawdę ale dla mnie to dużo przy takim wzroście. Sama tyle nie ważę, a jestem 10cm wyższa, a wyglądam całkiem normalnie, bez odchylen w strone bycia wieszakiem.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-21 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Dot.: Waga a figura
Cytat:
Lecz jeśli to są mięśnie a nie tłuszcz. Ćwiczysz, uprawiasz sport? ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Kilka różnych osób o takiej samej wadze i wzroście mogą wyglądać zupełnie inaczej. Jedna może być ze sflaczałym brzuchem przy cienkich kończynach a inna równomiernie umięśniona itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Staram się ćwiczyć. Nie jestem napakowana. Lubię ćwiczyć z Mel-B. Często chodzę na spacery. A z początkiem roku szkolnego dojdzie jeszcze wf .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Waga niczego nie odzwierciedla. Pokaż zdjęcie sylwetki.
Jeden przy wzroście 150cm i wzroście 60kg będzie wyglądać szczupło, a drugi niekoniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mOLDerator
|
Ja przy wzroście 164 cm ważę 57 kg (albo już z 56, bo całkowicie wyeliminowałam z diety cukry) i mam rozmiar M. Kiedyś nosiłam XS i S, ale to wtedy, kiedy wystawały mi żebra. Teraz czuję się lepiej, chociaż nie ukrywam, że wolałabym ważyć 54 kg i to nie po to, żeby komuś się podobać tylko tak dla samej siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wiele osób mówi mi, że nie wyglądam na te 57kg. Nie wyglądam jakbym miała nadwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
No to skoro nie wyglądasz jakbyś miała nadwage to w czym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
W mojej byłej klasie-właśnie skończyłam gimnazjum- byłam jedną ze szczuplejszych dziewczyn w klasie.
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Wiem, że nie mam nadwagi ale nie jestem w rozmiarze XS. Ludzie mają różne gusta i boję się, że w nowej klasie będę źle odbierana. Nie jestem gruba, ale tez nie jestem piórkiem. Czasem widzę, że koleżanki obgadują dziewczyny, które wcale nie są grube i boję się, że ktoś tak samo będzie postrzegał mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Haha czy ty czytasz posty harleyki czy piszesz sama ze soba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie to zależy od budowy czy rozmieszczenia ciałka ![]() Taki off top zaserwowałam ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja nie mieszczę się w spodnie XS, zazwyczaj noszę rozmiar 36-38. Bluzki noszę S i XS.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Pokaż fotkę bez twarzy to ocenimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Czy ty za bardzo nie przezywasz tego LO? To juz 3 watek, w którym wspominasz o tym, jak Cię mają postrzeganc w nowej klasie.
Jezu drogi. Skoro wygladasz normalnie, nie masz nadwagi to po co Cie maja obgadywac? A nawet jesli sie zdarzy, to problem jest w tych ludziach, nie w twojej figurze. Wes ze nie panikuj. To tylko szkola. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem kupuję ubrania o rozmiar większe. Przy opobecnej modzie (która mi nie odpowiada), gdzie bluzki i koszule są oversize nawet w S źle wyglądam bo jest workowata.
![]() |
![]() |
#18 | |
mOLDerator
|
Cytat:
P.S. Ja też lubię oversize, przekonałam się do tego stylu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wizażowy Kot Igor
|
Moim zdaniem wszystko zalezy od budowy. Są osoby tzw. grubokościste, szerokobiodre i co mają na to poradzić? Wagę mają w normie a jednak...
Ja mam na przyklad wagę w normie, ale jeśli przypałęta mi się dodatkowy kilogram, czy dwa to natychmiast idzie w biodra. Wszystkie sukienki mam na wszelki wypadek z podniesioną talią, by optycznie to ukryć.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Nom niech ktoś jeszcze napisze, że to zależy od budowy xD. Za malo jeszcze xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zaznaczam, Harleyko, że ja pisałam o osobach z wagą w granicach normy. Jeśli ktoś lubi się obżerać, nie ćwiczy, jest typowym couch potato to nie ma co zwalać na budowę.Tu masz słuszność.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Ale mnie chodzilo, ze kazdy post wygląda tutaj tak samo xd
1. Nie można ocenic autorki, BO WSZYSTKO ZALEZY OD BUDOWY, a my jej nie widzimy. To czyni ten watek bez sensu bo i tak każdy pisze to samo i tak samo nic nie wnoszacego. Truizmy truizmy truizmy. 2. Autorka jest przewrazliwiona na punkcie nowej szkoly to niech sie ogarnie, a nie pyta z anonima czy jej styl ubierania jest spoko, xzy figura jest spoko i czy w jej nowej szkole ludzie też będą obgadywac innych. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-21 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Autorka wrzuciłąby swoje zdjęcie z zamazaną twarzą to by zmieniło postać rzeczy i charakter wątku
![]() Ja w LO miałam ogromne kompleksy na punkcie swojej figury choć ważyłam 2 kg mniej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Autorko, cięzko oceniać wygląd przez pryzmat samej wagi. Możesz wyglądac fajnie, kobieco, a możesz wyglądac źle. Ja ważę tyle przy wzroście ponad 180cm, i sądzę, że wyglądam w sam raz, chociaż teoretycznie mam niedowagę. Daj zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zatem przyjmij przeprosiny, źle Cię zrozumiałam. Ot, urok słowa pisanego
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
jestem 10 cm wyższa i ważę podobnie a nadal nie wyglądam tak jakbym chciała, więc dla mnie ważysz dużo, ale powtórzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Ja mam 170cm i 70kg i wyglądam dobrze, bo tłuszczyk odkłada mi się równomiernie- w biodrach, udach i biuście. Klepsydrom więcej wolno
![]() Jeśli będziesz dobrze czuła się w swoim ciele i ani słowem nie będziesz marudziła, jaka to gruba nie jesteś, to nikt Cię nie obsmaruje. Ja z powodzeniem stosuję tę metodę od lat i jest elegancko. A nawet słyszałam od paru chudzinek, że chciałyby wyglądać jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o rozmiary ubran to sprawa bardzo dyskusyjna. Po pierwsze co sklep to inna rozmiarowka, po drugie zalezy jak ktos sie lubi ubierac. Czesto widuje osoby, ktorym przydaloby sie porzucenie rozmiaru M na rzecz XL.
![]() |
#29 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Ja mam 158, ważę 49 kg i wcale chuda nie jestem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ludzie bardzo roznie wyglądają. Mam kolezanke niewiele wyzsza od ciebie, wazy 58kg i jest chuda. Rece ma jak patyki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.