|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kolejny wątek z nudnej serii "czy to ciąża?"
Często czytuję tutejsze forum, ale wątki pod tytułem "czy to ciąża?"/"czy mogłam zajść w ciążę w ten sposób?"/"sperma na palcach, oniehelphelp, ciąża?!"/"całowałam się wczoraj z chłopakiem, czy mogę być w ciąży???" i tym podobne pomijam chyba odruchowo. Chyba, że jakiś tytuł jest intrygująco śmieszny, wtedy czasem przeczytam wątek i uśmiechnę się pod nosem. I naprawdę, nigdy, przeeenigdy nie pomyślałabym, że sama założę podobny. Wstyd i kilometr mułu, ale działam w tym momencie chyba w afekcie.
Żeby krótko nakreślić sytuację: pieściłam się z chłopakiem i nie wiem nawet w którym momencie przez pewne ruchy odsunęliśmy moją bieliznę (chłopak był bez). Tak więc chłopak "przesuwał" swoim prąciem TAM i w pewnym momencie u wejścia pochwy (jakieś 2/3 cm, do momentu błony dziewiczej, która stanowiła poważny opór). Błona została nieruszona, szybciej nie miałam takich kontaktów z żadnym chłopakiem. Sytuacja ta trwała, bo ja wiem(?), 4-5 minut góra, nie więcej, a nawet powiedziałabym, że krócej. Wytrysku nie było, tylko ten nieszczęsny preejakulat. Był to 8 dzień cyklu, cały trwa u mnie 27 dni (przez ostatni rok raz zdarzyło się 28, raz 29 i raz 26, każdy inny miał równo 27, więc raczej mogę chyba stwierdzić, że są w miarę regularne?). No i to, jakże oklepane pytanie: czy mogę być w ciąży? Jest jakieś realne prawdopodobieństwo? Dodam, że mam 17 lat, w grudniu 18 urodziny. Jeszcze tytułem podsumowania: naczytałam się naprawdę dużo w tym temacie, różnych for, ekspertów (chociaż niespecjalnie mam pewność któremu z nich ufać), podobnych wątków (jednak żadna sytuacja nie wydaje mi się identyczna do mojej). Wątek zbiorczy też czytałam, ale tam to w ogóle zatrzęsienie sytuacji różnych do mojej. Nie mam siły już szukać, od tego stresu kręci mi się w głowie, prawie nie spałam w nocy przez jakiś dziwny "ścisk żołądka"? Sprawy nie ułatwia fakt, że jestem w dodatku hipochondryczką i łatwo wmawiam sobie bardzo intensywnie przeróżne objawy/dolegliwości. Oczywiście na przyszłość nie postąpię tak i użyję prezerwatywy czy tam innego zabezpieczenia. Zdecydowałam jednak, że ta sytuacja wiele mnie nauczyła, i nie jestem zdecydowanie gotowa na takie kroki. Razem z chłopakiem postanowiliśmy ostro przystopować z tym wszystkim bo kilka chwil przyjemności nie jest warte tego co przeżywam teraz. ![]() Liczę na rzetelne odpowiedzi, chociaż mogą być nawet prześmiewcze, pouczające, cokolwiek, żeby tylko mnie choć trochę uspokoiły... Mam ogromny szacunek do waszych porad, Wizażanki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolejny wątek z nudnej serii "czy to ciąża?"
Uwierz, że nie tak łatwo jest stworzyć coś, co ma ręce i nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem nie wiem, ja tam twierdze że szybciej dorobić się dziecka niz nowej sukienki
![]() ale stwórcą nie jestem ![]() Ale tak poważnie, autorko, szansa zajscia w ciąże to moim zdaniem 1% (cuda się zdarzają) ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2014-08-23 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Racja.
Wyluzuj, bo przez stres jeszcze spóźni Ci się okres i dopiero będzie dramat ![]() ![]() Widzisz, nie ma co się śmiać z tych wątków. One są śmieszne, dopóki same nie jesteśmy w podobnej sytuacji, bo chwila zapomnienia i nic na 100% potem nie jest pewne, chociaż tak racjonalnie to prawie nierealne. Sama się kiedyś śmiałam, a potem wertowałam je wszystkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hehe, słuszne stwierdzenie.
![]() Także spoko, autorko, w ciąży na 99% nie będziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co nie grozi ci osiemnastka z brzuchem. Bedziesz mogla wypic toast.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
jak masz gdzie i nie minęły 72h leć po escapelle
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Moja koleżanka uprawiała seks analny i doszedł w Niej a potem sperma wyciekła na majtki,stwierdziła,że chyba na błonie się zatrzymała i pytała mnie spanikowana co robić i gdzie lecieć po tabletkę to odpowiedziałam jakoś tak: "jak będziesz pierwszą na świecie dziewicą która po analu zaszła to kupię wózek",dziecka nie ma
![]() Także się nie martw bo wszysko będzie dobrze ![]()
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Autorka ma sytuację podobną a nawet znajduje się w lepszym położeniu bo wytrysku nie było a penis nie wszedł :P oczywiście nie popieram takich akcji bo bardzo łatwo tutaj o to by jednak wejść do pochwy i doszło do pełnego stosunku ale myślę,że tyle co dziewczyna się nastresuje wystarczy by następnym razem pomyśleli przed ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
No super ale gdyby jednak zaszla w ciaze wzielabys za to odpowiedzialnosc? Nie. Byla nikla szansa ale byla i jak ktos idzie po escapelle to sie go nie zatrunuje. Piaty dzien cyklu wiosny nie czyni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz inne zdanie i według mnie jesteś trochę przewrażliwiona,w sumie też tak miałam jak zaczynałam śledzić wątek "czy jestem w ciąży?" ja nie mam takiej możliwości ale przeniosłabym ten wątek do tamtego ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie masz się czym martwić, ciężko jest w taki sposób zajść w ciążę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do autorki - na 100% nie jesteś w ciąży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.