| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-09-08, 14:54 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | Luteina 50 - proszę, pomóżcie!!!!!!!

Dziewczyny, dotychczas miałam regularny okres, tzn. do lipca. Powinnam dostać okres 26 lipca, ale nie dostałam,więc poszłam do ginekologa. Przepisał mi Luteinę 50 i od razu tego samego dnia dostałam okres, czyli 3 sierpnia. Gdy tylko dostałam okres przestałam brać tabletki, więc przyjęłam raptem 3 tabletki. No i w tym miesiącu nie mam okresu. Nie dostałam ani 3 ani 4 więc zaczęłam brać Luteinę. Przestałam brać 6 wieczorem, bo chciałam zaczekać że sam przyjdzie, ale nadal nic. Czy Luteina mogła mi opóźnić okres? POMÓŻCIE. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- bardzo Was proszę o poradę!!!!!!!!! 
				__________________  będzie się działo, i znowu nocy będzie mało, będzie głośno, będzie radośnie, znów przetańczymy razem całą noc!                     odchudzam się! z 63 kg do 55 kg! TRZYMAĆ KCIUKI BO CHOLERA ZNÓW SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM! | 
|     |   | 
|  2014-09-09, 00:36 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-07 Lokalizacja: z ogródka 
				 | 

Dot.: Luteina 50 - proszę, pomóżcie!!!!!!!

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2014-09-09, 00:47 | #3 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- I nie wiem czy mogę zadzwonić do ginekologa, bo może jednak powiedzieć, że z taką sprawą to osobiście żeby dostał kasę, a nie tak telefonicznie.. 
				__________________  będzie się działo, i znowu nocy będzie mało, będzie głośno, będzie radośnie, znów przetańczymy razem całą noc!                     odchudzam się! z 63 kg do 55 kg! TRZYMAĆ KCIUKI BO CHOLERA ZNÓW SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM! | |
|     |   | 
|  2014-09-09, 03:01 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2014-07 Lokalizacja: z ogródka 
				 | 

Z tego co piszesz to ciąża bardzo mało prawdopodobna. Zadzwoń, jak się nic nie dowiesz to się pofatygujesz, a może uda się telefonicznie załatwić sprawę    | 
|     |   | 
|  2014-09-10, 02:49 | #5 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-07 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 

__________________ Dopóki mogę iść o własnych siłach,  pójdę tam, gdzie zechcę.  | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.