|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zablokowany Iphone
Cześć, zadałam już pytanie w wątku "Apple", ale widzę, że tam rzadko ktoś się udziela, a ja potrzebuję naprawdę szybkiej pomocy, więc postanowiłam założyć wątek. Przepiszę o co mi chodzi: Zmieniłam hasło zabezpieczające w Iphonie 4S i niestety, jestem pewna, że już go sobie nie przypomnę za nic. Jak na złość nie miałam zsynchronizowanego Iphone'a z iTunes. Co mogę zrobić? Domyślam się, że nie ma szans odblokować telefonu nie tracąc wszystkich danych? Tak czy inaczej, najbardziej zależy mi na tym, żebym w ogóle mogła go jak najszybciej użyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zablokowany Iphone
Jedynie reset w tej sytuacji
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Możesz spróbować zrobić factory reset. Jeżeli telefon jest kupiony w Polskim salonie - możesz też zwrócić się do któregoś z działów iSpot, żeby Ci to zrobili.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miałam identyczną sytuacje ...
No i niestety jedyny sposób wiąże się z utratą danych. ;( Mam rozumieć, że próbowałaś wejść w tryb awaryjny? Jeśli nie to poszukaj coś na ten temat w necie. ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
udaj sie z tym do Apple oni Ci to od reki zrb ale tylko wtedy gdy pokazesz im oryginalne dokumenty swiadczace o oryginalnosci i wlasnosci tego telefonu
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No własnie - pytanie, czy telefon jest Twój?
![]() Często ktoś próbuje takie pytania mają "kradziony" telefon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.