![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio?Tyle tu ostatnio ciekawych wątków, więc ja stwierdziłam, że może reaktywuję wątek pt „Jaki kosmetyk ostatnio kupiłyście?”, bo dawno tu takiego nie było ![]() Ja...ostatnio...MMmhm...K upiłam wczoraj w YR balsam, żel do stóp i kredkę do brwi. Czekam też na przesyłkę z YR i najnowszego katalogu Avonu, ta ostatnia powinna przyjść lada dzień, YR pewnie nie tak prędko, ale już w ten wtorek mija 30 dni od daty wysłania zamówienia, więc zaczynam robić się zła ![]() Na Targowisku kupiłam też pyłek rozświetlający Nivea, piankę do włosów i odżywkę nadającą objętość Goldwell. Wcześniej na Allegro szampon Londa, szampon Kerasilk Goldwell i odżywkę Back To Basics. Borówkowa, mniam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio?
ostatni zakup? zel do mycia twary, cien do powiek, i blyszczyk... aha.. i jeszcze zel punktowy.. ale teraz zapowiadaja sie wieeellkkiieee zakupki dla mnie bo kolorkowka mi sie konczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moje ostatnie zakupy to potrójne cienie Bourjois (różowe i niebieskie) i tusz wydłużający niebieski (też Bourjois) - to na allegro. A w sklepie kupiłam wczoraj serum i żel pod oczy Inter Fragrances Fitoharmonia oraz piankę do higieny intymnej Bielenda Zielona Herbata.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj kupilam sobie
![]() krem na dzien , kolejny lakier do paznokci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam krem na rozstepy biotherm - kolejny juz bo wbrew wszystkiem co mówia lekarz to działa na mnie i "kreseczki" są coraz mniejsze. zastanawiam sie nad nowy nailżającym krem z Estee Lauder - mam próbke i jest fantastyczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Faktycznie, strasznie ostatnio tu dużo fajnych wątków
![]() ![]() Ja sobie zakupiłam ostatnio na Allegro perfumy, polowałam na nie od 2 miesięcy i w końcu mam i się ciągle dziś wącham, bo wczoraj dopiero przyszły i nie mogłam sie jeszcze nacieszyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a moim ostatnim zakupem kosmetycznym jest:
![]() - krem pod oczy rossmann z wit. E - żel do mycia twarzy pure zone - krem nawilżąjący YR z serii bio-calmille. niestety te dwa ostatnie nie dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hmmm...
ja ostatnio kupiłam: - lakier do zdobień pazurków ![]() - dwa lakiery Inglota - naklejki na paznokcie - i dwa kolory bulionu do paznokci ![]() czyli same rzeczy do pazurków ![]() aaa.... i jeszcze balsam i żel do ciała Dove za tydzień jade na targi więc kupie kolejne pierdułki do paznokci ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupilam sobie
![]() - moja ulubiona maseczke nawilzajaca Vichy - wode termalna LRP - balasam do ciala YR o zapachu truskawek i koleny blyszczk do ust Isa Dory ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio nabyłam cały zestaw maseczek (coś mi ostatnio na tym punkcie odbiło
![]() W poniedziałek wybieram się na zakupy ciuchowe, a może i w jakieś lakiery do paznokci się zaopatrzę... Albo w kolejne maseczki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam sobie żel do mycia twarzy, bo ten który używałam był na wykończeniu. Teraz chodzę i patrzę na tusze do rzęs bo ten który mam też jest na wykończeniu (lada dzień może się skończyć).
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pomyślmy...w przeciagu ostatniego tygodnia kupiłam
dwa lakierki do paznokci oriflame talk do stóp oriflame płyn z olejkiem herbacianym też do stóp oriflame mleczko do deamkijażu AA krem półtłusty AA Woda termalna Avene ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Eee, em, no tego... Youare, zadajesz kłopotliwe pytania.
![]() ![]() Zakupiłam wczoraj pełno rzeczy... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zawsze kupuję za duzo, i to nie tylko kosmetyków. Ale jeśli chodzi o ostatnio to krem pod oczy AntyGravity, saszetki aromaterapeutyczne do wanny, 3 kremy do twarzy z apteki, wodę termalną, podkład Unifiance.
A chciałabym więcej ![]() I te kuszące nowe kolekcje makijażu na nowy sezon! Pozdrawiam
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio tj. tydzien temu
![]() ![]() jakos mi sie we łbie poprzestawiało i ostatnio kupuje wszytsko tylko dla Bobasicy ![]() ![]() aaaa nie, bo zapomniałam ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ja ostatnio zaopatrzyłam się w:
Apteczne: - brevoxyl; - Epitheliale; - Odżywkę do włosków Gaj oliwny; - wodę termalną LRP oraz - krem do stóp len Pollena Eva - płyn do demakijażu oczu Sensitive Miraculum - żel pod prysznic Pallmolive SPA - balsam Ziaja Herbika Plant różowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zakupiłam odżywkę do włosów Ziaji, w zeszłym tygodniu podkład matujący Vipery oraz perfumy "Miracle", ale nie dla mnie tylko dla mojej drugiej połówki bo ma na początku marca urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Oj, ja ciągle coś kupuję, chociaż obiecuję sobie, że muszę przystopować, no ale jak humorek nie tego, to zaraz układam listę i do sklepu! Ostatnio nabyłam balsam i krem Ziaji Masło Kakaowe, krem oliwkowy tejże firmy i szampon Plantica V Proteiny Ryżowe, odżywkę Gliss Kur, maseczkę L'Oreal, jakieś farby do włosów, preparat Scholla 2 w 1, kurcze, pewnie coś jeszcze, muszę się kryć z tym przed mamą, bo jak zobaczy...! Ale wstyd! Tyle kasy wydawać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio? do beliczka
Beliczku, jaki to krem ten Estee Lauder...? Tzn o jakiej nazwie..? I jakie wnioski po skorzystaniu z probki?
Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
lejka napisał(a):
> Eee, em, no tego... Youare, zadajesz kłopotliwe pytania. ![]() Od razu widać, że masz coś na sumieniu ![]() ![]() > Zakupiłam wczoraj pełno rzeczy... ![]() ![]() Ostatni, tzn ostatni wrzuciłaś do koszyka, tak? ![]() k rem do rąk ochronny Eris, krem do stóp przesuszonych Eris Ten Lirene? I jak, fajny? Bo ja mam z tej serii zwykły, nawilżający...Ten drugi też tak ładnie pachnie? Bo mój ślicznie, zastanawiam się, czy to nie ten mocznik, co upchnęli go tam 10%... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
youaresowonderful napisał(a):
> Od razu widać, że masz coś na sumieniu ![]() ![]() Jak zwykle, nietrudno się domyśleć. ![]() > Ostatni, tzn ostatni wrzuciłaś do koszyka, tak? ![]() Nieeeee, w ostatnim sklepie to kupiłam. ![]() > Ten Lirene? I jak, fajny? Bo ja mam z tej serii zwykły, nawilżający...Ten drugi też tak ładnie pachnie? Bo mój ślicznie, zastanawiam się, czy to nie ten mocznik, co upchnęli go tam 10%... ![]() A nie wiem, najpierw muszę dokończyć ten co mam. ![]() ![]() Laseczki, gips zdejmują mi we wtorek, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok... Bo palce, zwłaszcza mały i wskazujący mam strasznie poobcierane, wczoraj popłakałam się z bólu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
lejka napisał(a):
> youaresowonderful napisał(a): > > Od razu widać, że masz coś na sumieniu ![]() ![]() > > Jak zwykle, nietrudno się domyśleć. ![]() > > > Ostatni, tzn ostatni wrzuciłaś do koszyka, tak? ![]() > > Nieeeee, w ostatnim sklepie to kupiłam. ![]() > >A nie wiem, najpierw muszę dokończyć ten co mam. ![]() ![]() Ale ja pytałam o krem do stóp ![]() ![]() > > Laseczki, gips zdejmują mi we wtorek, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok... Bo palce, zwłaszcza mały i wskazujący mam strasznie poobcierane, wczoraj popłakałam się z bólu. ![]() Kochana, nie panikuj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
youaresowonderful napisał(a):
> Ale ja pytałam o krem do stóp ![]() ![]() A to ja mam się domyślać, o czym Ty piszesz? ![]() ![]() Do stóp dzisiaj wypróbuję. Też ma mocznik. ![]() > Kochana, nie panikuj ![]() ![]() ![]() Nie panikuję, gdyby to jeszcze nie bolało... Odszkodowanie nie wiem czy będzie, wybieram się po wniosek do księgowości w szkole już od czwartku. ![]() ![]() Youare, dotarł do Ciebie mój mail wcześniejszy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() najostatniejszy kosmetyk jaki kupiłam to krem pod oczy Re-lipid. rewelacja! aż nie wierzę w to co widzę w lustrze - a stosuję go niecały tydzień.. ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio?
Żel pod prysznic Original Source Raspberry&Vanilla Milk
Płyn micelarny - Eveline Odżywka do paznokci 8w1 - Eveline Puder - Synergen |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Dot.: Jaki kosmetyk kupiłyście ostatnio?
- złożyłam caaaałe zamówienie na Yves Rocher - czekam <3
- tusz do rzęs Lancome (love!) - krem pod oczy Idealia z Vichy (fajnie rozjaśnia cienie) - lakier do paznokci - miętowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Maskedo wlosow, balsam do ciala, lakir do paznoki
Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pani Mizantrop
|
Płyn micelarny, 3 lakiery do paznokci, zmywacz, żel do twarzy.
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
podkład, puder prasowany - oba w promocji w Rossie, lakier do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Este Lauder Double Wear -kasa wydana w błoto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.