![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czym zajmujecie się na codzień?
Czym się zajmujecie,co robicie po szkole/pracy?Czym się zajmujecie w domu lub w wolnym czasie? Jak wygląda Wasz dzień?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czym zajmujecie się na codzień?
sypnij najpierw informacją na Swój temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Przez 8 h jestem w pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Hmmm... to chyba nie przeciekanie przez palce, a normalne, "dorosłe" życie. Wygląda szarawo i nudnawo w porównaniu z 5 latami studiów, gdzie można było przybalować w środku tygodnia i rano albo nie iść na wykłady albo co najwyżej na nich umierać, ale... chyba trzeba przywyknąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Nie pracuję, ale studiuję.
Codziennie ćwiczę. Kocham to robić. Gotuję, robię sałatki. Potem siedzę mnóstwo czasu na necie i przeglądam oferty pracy ![]() Brakuje mi roweru, biegania i basenu - ale (obecnie!) nie mam na to czasu, bo wychodzę o 8, i wracam o 18. Potem to się zmieni to przeorganizuję swój czas. Czytam gazety (ostatnio zaniedbałam książki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Marszałkini II RP
|
Pracuję, mam własną działalność - zajmuje mi to różnie, czasami 4 - 5 godzin, a czasami 14 albo i więcej. To zależy od zamówień i od tego czy ktoś czy coś nie nawali.
Poza tym internet - wizaż, Twitter i pisanie bloga; piszę artykuły do gazet; czytam gazety bądź książki. W pracy często robię coś fizycznie więc sporty już sobie darowałam. We wrześniu sporo czasu poświęcam zbieraniu orzechów w moim sadzie. Również się uczę języków i trochę na egzamin na studia magisterskie, które chce podjąć od przyszłego roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
U mnie zazwyczaj pobudka o 6, na 7 do pracy. Pracuję na budowie - nadzór - do 17-18 standard. Zdarza się dłużej. Po pracy - pracuję - bo zawsze coś trzeba zrobić do pracy (bo 10h to za mało). Kolacja i padam przed 22
![]() W weekendy widzimy się z mężem - a tu już różnie. Albo leniuchowanie, albo odwiedziny u rodziców, teściów, zakupy. Nic specjalnego ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pracuje standardowo po około 9h (prowadzę projekty, głównie nastawione na oszczędności w już istniejących procesach), dojazd w dwie strony to około 2h, po pracy albo mam wypad z TZ na godzinkę squasha albo idziemy na zakupy albo do jakiegoś kina etc - w pozostałe dni wracam do domu, robię kolacje i czytam książki/oglądam serial/idę na spacer z psem
w weekendy w sumie podobnie poza tym, że nie chodzę do pracy (i staram się nie pracować ale to nie zawsze wychodzi) i dla odmiany przygotowuje wszystkie posiłki w domu
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Glownie spotteruje, lubie tez gotowac, sa to czynnosci, ktore mnie odprezaja i relaksuja
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
dzieckiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Wstaję o 4. 00 . Idę się kąpać- 4.20-4.30. Wychodzę z psami. 4.45 podaję psu tabletkę. Robię kawę i siadam do laptopa. O 4.55 zbieram się na autobus. O 5.45 jestem w pracy. O 14 kończę, o 15 jestem w domu. Idę z psami na dwór, biorę jednego z 3 kotów. Wystawiam papugi do woliery, króliki na wybieg. Chodzę z kotem po ogródku, oglądam kwiaty itp. Przychodzę do domu, robię kawę i siadam do laptopa. Ok. 18-19 idę zamknąć zwierzęta, później słucham muzy, przeglądam neta , gazety, książki. W międzyczasie zajmuję się zwierzętami, coś zjem, rozmawiam z mamą. Soboty, niedziele , święta wyglądają nieco inaczej. W weekend nastawiam budzik na 6, wstaję o 10. Później się kąpię, wychodzę z psami na ogród, wypuszczam zwierzęta. Piję kawę i już zależy reszta od pogody itd. Idę do parku, robię coś w ogrodzie, jadę do babci lub na zakupy. Odkąd pracuję tylko na rano mam nie mogę się wyrobić ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzeniona
|
Nie rozumiem. Po co nastawiasz budzik 4 godziny przed wstaniem?
![]() U mnie rozkład dnia wygląda bardzo różnie, choćby ze względu na to, czy jest to rok akademicki czy wakacje, kiedy nie mam zajęć. Mam nienormowany czas pracy, więc nie mam żadnego stałego rozkładu dnia. Raz muszę wstać o 6:00, bo mam zajęcia na 8:00, a raz o 12:00, bo nie mam zajęć, a pracuję na później. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Studiuję, będę pracować zobaczymy czy nie padnę bom nieprzyzwyczajona
![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze, że w totalnie wolne dni robię bardzo mało, najlepiej mi idzie jak muszę się zebrać rano np na wykład ale wcześnie wracam, wtedy o wiele bardziej korzystam z dnia i robię więcej.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Poza obowiązkami to jak tylko mogę wyrywam się na swoje dwa kółka do lasu bo tak najlepiej odpoczywam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-09-05 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tez wstaje o wiele wczesniej bo nie lubie wstac przygotowac sie i wyjsc. Chce cos jeszcze porobic. Tak samo jak ide na 9 do pracy to o 6 ide biegac i mam 2h dla siebie jeszcze xd najczesciej leze wtedy z psem i czytam albo siedze na necie.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Praca 8-16, sjesta, potem kawa i ogarnianie organizacji, wieczorem spacer/piwko/książka, w weekendy znów organizacja i hobby (rękodzieło, pisanie). Kiedyś w to wszystko wciskalam siłownię, ale już mi kontuzja nie pozwala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego zazdroszczę. U mnie pies - w pracy w delegacji nie miałby szans na przeżycie ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
jak już ogarnę szkołę i obowiązki domowe to ten wolny czas różnie spędzam
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc to się nudzę bo studia zaczynam dopiero w październiku. Trochę bloguję, gadam przez tel ze znajomymi i chodzę do lasu na długie spacery.
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubię za to obudzić się godzinę lub dwie przed wyjściem, spojrzeć na budzik i z ulgą stwierdzić, że jeszcze mam czas żeby sobie pospać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Nastawiam na 6 , bo o tej planuję wstać. A że ciągle przedłużam drzemkę, to wstaję o 10
![]() Tak jak dzisiaj : miałam wstać najpóźniej przed 9, wyłączyłam ostatnią drzemkę, zasnęłam i wstałam po 10 ![]()
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2014-09-06 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Wstaję, prysznic i malowanie, potem sprzątam: zmywarka, pralka, wieszam lub zbieram pranie, odkurzam dwa razy na tydzień, Zakładam worki na kosze na śmieci, idę do sklepu spożywczego (ok kilometr), gotuję. Oglądam telewizję, włączam internet. Jak jest ładna pogoda jadę na sklepy do centrum.
Wtorek i czwartek mam zajęcia językowe. Jak mi się nudzi stawiam tarota. Czytam. Robię zdjęcia. Jak jestem w domu u mamy, bawię się z psem i zabieram go na spacery. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
![]() |
![]() |
#29 | |
|
Cytat:
Ja jestem zmęczona po pracy. Ja wracam autobusem to nie panuję nad sobą i zdarza mi się przysypiać. To jest straszne, bo wiem, że oczy mi się zwężają , ledwo widzę i tylko czekam, jak kiedyś ktoś wezwie policję, bo wyglądam, jakbym brała ![]()
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2014-09-06 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
A ja obecnie nie mam pracy i jej intensywnie szukam, dlatego każdy dzień wygląda u mnie podobnie- wstaję, myję się, robię makijaż, włączam DD TVN, jem śniadanie, szukam pracy, siedzę przy kompie i zajmuję się masą różnych rzeczy na kompie właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.