|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
Produkty Neutral dla wrażliwej skóry
Z myślą o pielęgnacji skóry wrażliwej i alergicznej powstał Neutral ? pierwsza kompleksowa marka, która w swym portfolio zawiera zarówno kosmetyki do pielęgnacji ciała, jak i środki piorące. Unikalna formuła ? 0% barwników, 0% parabenów i 0% kompozycji zapachowych pozwala zadbać o zdrowie wrażliwej skóry całej rodziny. czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Produkty Neutral dla wrażliwej skóry
Właśnie odebrałam paczkę, jestem zaskoczona jej zawartością. Nie spodziewałam się takiej ilości
Bardzo dziękuję. Zaczynamy testowanie i pisanie opinii
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie odebrałam paczkę
Zabieram się za pranie a wieczorem kąpiel podczas której wypróbuję żel, szampon i balsam. Nie mogę się doczekać. Bardzo dziękuję za paczkę
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj dostałam paczkę!!! Zawartość mnie bardzo zaskoczyła . Pranie już dziś zaczęłam robić i faktycznie ubrania ładnie wyprane zobaczymy jak mi wyschnie i czy moja córeczka nie będzie miała uczulenia. Włosy wczoraj myłam i ładnie się mi dziś układają i ładnie się rozczesują. Żel przyjemny i ładnie się pieni. Ja jestem na Tak!!! Fajnie że Można to testować!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam paczka miło mnie zaskoczyła ilością produktów i solidnym zabezpieczeniem przed wylaniem
teraz czas na testowanie i wystawienie opinii. Bardzo dziękuje za paczkę
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Zawartość przesyłki imponująca !!! Otrzymałam dwa dni temu i nie zdążyłam przetestować wszystkich produktów. Szampon do włosów rewelacyjny. Włosy są mięciutkie i puszyste, ładnie się układają. Jesteśmy z córką bardzo zadowolone z efektów. Antyperspirant też znakomicie spełnia swoją rolę.
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Niedawno dostałam paczkę, gdy zajrzałam do środka oniemiałam ilość produktów była szokująca. Jestem okropnym alergikiem od stóp do głowy
więc nie powiem że mnie to nie ucieszyło. Nie zdążyłam jeszcze wypróbować wszystkich produktów, ale już wiem że będą mi służyć na najbliższe lata. Będę polecać każdemu to jest pewne
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Szampon jest rewelacyjny! Po dwóch zastosowaniach, widzę, że u córki zmniejszyła się ilość łusek we włosach. Żel też jest super
Teraz jeszcze pranie nas czeka i zobaczymy efekty. Na ciuszkach i na skórze Bardzo dziękuję jeszcze raz za paczuchę |
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Jestem już po pierwszym praniu. Skóra mniej swędzi, ubrania są czyste i świeżo pachną. Żel pod prysznic i mydło w młynie używam codziennie. Zauważyłam mniej podrażnień i zniknęły zaczerwienienia. Balsam niestety zbyt wolno się wchłania i ma specyficzny zapach. Jednak po użyciu skóra przestaje swędzieć zwłaszcza po depilacji. Jedynym minusem jest właśnie długie wchłanianie. Dezodorant świetnie sprawdza się podczas ćwiczeń i zapewnia długotrwałą świeżość. Szamponu użyłam ledwie dwa razy włosy są miękkie i lśniące ale muszę dodatkowo używać odżywki gdyż się elektryzują. Na razie też nie zauważyłam dużej poprawy skóry głowy ale to dopiero dwa mycia. Ogólnie kosmetyki i środki do prania warte są polecenia i nie tylko alergikom ale ludziom dbającym o środowisko i świadomym efektów stosowania wielkiej ilości chemii w kosmetykach.
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem tych produktów !!
![]() Od samego początku było do sporym zaskoczeniem gdy paczka w duużej wielkości dotarła do domu. Oczywiście jak to ja, najpierw dobrałam się do szamponu i balsamu. Szampon rewelacyjnie działa na włosy miękkie, delikatne. Balsam się długo wchłania ale mnie to zupełnie nie przeszkadza (zwiększa czas relaksu ) Płyny do prania i płukania dopierają codzienne plamy. Plus, że ubrania pachną świeżością a nie chemią... co jeszcze.... Znajoma zauważyła, że mniej drapie się po głowie co dla niej zawsze było to ogromny problem, więc szamponem jest zachwycona. Nikt z moich znajomych nie miał problemów z alergiami czy innymi problemami skórnymi po użyciu produktów Neutral. Myślę, że większość z nas wielokrotnie sięgnie po te produkty i BARDZO Dziękujemy, że mieliśmy tą przyjemność spróbowania tych produktów. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Zapomniałam dodać, że opakowanie wyróżnia się wśród nastu kolorowych produktów i bardzo pozytywnie zwraca na siebie uwagę. I jest jeszcze jeden Gigantyczny plus dla bezzapachowych produktów. Możemy sami komponować własne zapachy z naturalnych ziół. Ja dzisiaj próbuje płatki dzikiej róży (jeszcze troszku mam...) ![]() Polecam i zachęcam do dzielenia się Waszymi pomysłami ![]() Edytowane przez Tangera Czas edycji: 2014-10-04 o 12:03 |
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

Bardzo dziękuję. Zaczynamy testowanie i pisanie opinii

i zachęcam do dzielenia się Waszymi pomysłami