|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Mój chłopak ma polucje
Jestem z chłopakiem od czterech miesięcy i zdarza się, że u mnie nocuje zwłaszcza w weekendy. Mieszka na wsi niedaleko mojego miasta i jak wyjdziemy gdzieś na imprezę w weekend to później nie ma jak wrócić do domu. Nie uprawiamy jeszcze seksu, bo nie czuję się gotowa, i chcę bardziej go poznać, pewnie napiszecie coś jeśli seksu nie chcę to powinnam zacząć zaspokajać go oralnie, ale na taki seks tym bardziej nie czuje się gotowa. Problem pojawił się taki, że jak u mnie nocuje to zdarzają mu się polucję, i nie rzadko pobrudzi mi prześcieradło a nawet lekko pościel. Chciałabym mu jakoś delikatnie zasugerować, aby zaczął się masturbować, ale nie wiem jak mu to powiedzieć, boję się, że może tego nie akceptuje i wyjdę na jakąś zboczoną, a może robi to tylko zbyt rzadko? Nie wiem jak postąpić w tej sytuacji, ale mam dość wynoszenia pościeli do prania a przynajmniej prześcieradła po połowie jego wizyt u mnie, zwłaszcza, że widzą to rodzice i wyobrażają sobie jakby Bóg wie co my robimy, a jego wytryski są naprawdę obfite, majtki wyglądają jakby się zsikał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój chłopak ma polucje
Cytat:
![]() Normalnie mu powiedz: kochanie czuję się dziwnie, gdy muszę prac prześcieradło i pościel po tobie. Jeśli nie zrozumie, to powiedz mu to samo co tu napisałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() To dziwne, że sypiasz z chłopakiem w jednym łóżku, identyfikujesz się jako jego dziewczyna, a boisz się go zapytać jaki ma stosunek do masturbacji. Bo wyjdziesz na zboczoną. A nie wyjdziesz jak za X czasu będziesz chciała z nim sypiać? Może on chce czekać do ślubu albo trwać w białym związku po wsze czasy? To Cię nie martwi, skoro nie rozmawiacie w ogóle na takie tematy, bo to "zboczone"? Ile Wy macie lat, po 14? I jak on w ogóle reaguje na to, że rano jest cały mokry?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Leżycie razem w łóżku, on czuje Twoje ciepło, bliskość. Jak to było na Testosteronie "pała mu furkocze jak ruski wentylator", dziewczyna obok to pewno nawet jakby sobie ulżył przed spotkaniem to i tak w ciągu nocy by się podniecił.
Autorko po prostu z nim porozmawiaj i znajdźcie jakieś wyjście, myślę, że chłopak sam będzie widział, co zrobić by w przyszłości uniknąć krępujących sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Boże, chciałabym mieć takie problemy co autorka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam sie calkowicie od siebie dodam, ze seks jest tematem 'intymnym' a masturbacja jeszcze bardziej intymnym niz seks. sama chyba sie gubisz w swoich wypowiedziach. nie dziw sie ze chlopak sam sie w nocy 'spuszcza' jesli lezy kolo Ciebie a jedyne zaspokojenie na ktore teraz ma szanse, to to w swoich myslach i marzeniach. skoro nie wstydzisz ani nie 'boisz' sie kolo niego lezec i przeszkadza Ci to ze chlopak ma ludzkie potrzeby, to spij na oddzielnym lozku albo zrob jakis krok w przód. chlopak pewnie za dlugo nie wytrzyma ale Ci o tym nie mowi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
No może z tym zboczeniem przesadziłam, ale bardziej chodziło mi o to, że jeśli ma wytryski w nocy, i nic sam z tym nie robi to może nie chce nic zmieniać, może nie akceptuje masturbacji, albo ją praktykuje ale mną się nakręca i tak dochodzi do spustu. Chciałabym jakiejś rady jak uniknąć tej mokrej pościeli, bo szczerze mam dość tego prania i wstydu przed rodzicami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak takie rzeczy naturalne są dla Ciebie wstydliwe to nie zazdroszczę Twojemu chłopakowi. na wszystko tak będziesz wstydliwie patrzeć? może on się masturbuje ale po prostu jest w wieku dojrzewania i raz na pare dni to mało. ode mnie daję Ci radę - jeśli na nic więcej nie jesteś gotowa to albo śpijcie w oddzielnych łóżkach albo przełam się troszeczkę i zacznijcie poznawać swoje ciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę chciałabyś żeby masturbował się u ciebie w domu?Kiedy u ciebie nocuje zapewne całujecie się i pieścicie ale nie doprowadzacie do finału,idzie spać podniecony. Tobie może to wystarcza ,on się z tym musi godzić ale na to co się dzieje przez sen nie ma wpływu.Nawet jeśli zrobiłby to dzień wcześniej ,czy przed przyjazdem do ciebie,jeśli to młody chłopak ,nie wystarczy.Zwłaszcza ,że jesteś blisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda mi chłopaka. Biedny się nakręci, czuje Twoją bliskość, śpi z Tobą to nic dziwnego, że nie wytrzymuje. Może przełam się i nie mówię tu o seksie klasycznym czy oralnym, pomyśl o zaspokojeniu go chociażby ręką albo ... w biuście ;> Głupio byłoby mi powiedzieć: słuchaj, ciągle się spuszczasz weź się pomasturbuj ... Dla niego na pewno też ta sytuacja jest krępująca. Edytowane przez red_tights Czas edycji: 2014-09-10 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety lub stety faceci tak mają ,że nie trza ich po miejscach intymnych wysmyrać żeby się podniecili,nawet bardzo.Więc jak mu przed snem zafundujesz głębokie pocałunki , przytulaski itp to się nie dziw.Polucje pewnie znikną kiedy zaczniecie regularnie współżyć albo chociaż zaspokajać w inny sposób."Para" musi gdzieś ujść.Ciesz się to zdrowy objaw, choć krępujący
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A on nie widzi, że zabrudził pościel czy jak?
Wstaje rano i co udaje, że nic się nie stało? Onanizowanie sie nie oznacza, że polucje znikną, zreszta i tak pewnie się onanizuje. Taki urok młodości. Nie jesteś gotowa to do niczego sie nie zmuszaj. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2014-09-10 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ale co za różnica czy po miejscach intymnych się dotykacie czy nie? Nie trzeba sobie od razu rąk w majty wsadzać by się podniecić. Mi wystarczy sam zapach TŻ, jego głos, czy czasami kawałek nagiej klaty by mi nogi zmiękły i bym nie myślała o niczym innym, jak tylko o tym, by go do łóżka zaciągnąć. A tu jeszcze pocałunki i mizianka, to co się dziwić, że zdrowy chłop ochoty nabiera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2014-09-10 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
plum plum
|
każ mu spać w prezerwatywie :P
A tak na serio - trzeba pogadać. Może rozwiązaniem będzie nie spanie razem, ale np on na podłodze? Unikniesz mokrej pościeli. A tak na serio- masturbacja nie jest zboczeniem i należy o tym rozmawiać. Warto wiedzieć, co druga strona myśli. Nawet jeśli nie we wszystkim będziecie się zgadzać, to przecież na noże nie pójdziecie, prawda? Kiedy chcesz z nim rozmawiać na takie tematy, jak nie teraz, gdy nie jest za późno? A później może odkryjesz, że on ogólnie jedzie na ręcznym pół doby, tylko przed Tobą się kryje.
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ale dla niej właśnie brudne prześcieradła są problemem, bo jak sama napisała- wstyd jej przed rodzicami. Dla mnie osobiście pranie prześcieradeł po swoim chłopaku to nie jest nic krepującego ani wstydliwego, sama piorę po swoim mężu, i uważam że jest to normalne, tym bardziej, że i tak muszę robić pranie. Według mnie problemu nie ma, naprawdę. Jeśli autorce nie pasuje to,że jej chłopak ma polucje i brudzi pościel, to albo niech go nie nocuje, albo niech kupi mu podpaski, bo innego wyjścia nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No błagam, nie negując pozostalych argumentów, to ten jest zupełnie bez sensu. Ja się tam dziewczynie nie dziwię, że jej głupio jak rodzice patrzą jak prześcieradło pierze po nocy z chłopakiem. Mi tez byłoby mega głupio i nie chciałabym z rodzicami rozmawiać o polucjach mojego chłopaka ![]() Być może mam więcej zrozumienia dla dziewczyny w tej kwestii, bo sama mam średnie kontakty z rodzicami, którzy są wścibscy + małe mieszkanie, gdzie każdy wie, co kto robi i dla mnie rozmowa z nimi na ten temat byłaby nierealna. Ale racją jest to, że problemu nie ma. Moim zdaniem po prostu trzeba zrezygnować ze wspólnego spania chyba, bo innego wyjścia nie ma raczej.... Edytowane przez Azhaar Czas edycji: 2014-09-10 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się całkowicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno mnie dziwi w tym wątku.
Autorka nie krępuje się przy rodzicach spać w jednym łóżku z chłopakiem, ale krępuje się potem wstawić pościel do prania. Jej rodzice to chyba nie kosmici by się mieli dziwić temu procederowi po nocowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
lokalna gwiazda
|
Zapewne przynosi tę pościel do prania mówiąc: "I znowu mi się śmietana wylała"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.