![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
przyjme ubrania
Witam. Może znajduje się tutaj ktoś, kto ma do oddania ubrania. Jeśli tak bardzo proszę o komenarze.Jestem z okolic wolbromia, szukam ubrań dla siebie bo pochodzę z ubogiej i wielodzietnej rodziny. urodziłam 5 miesięcy temu córeczke, dlatego mam sporo wydatków nie stać mnie na to by kupować sobie ubrania, nosze rozmiar 36/38
Edytowane przez snnndr Czas edycji: 2015-12-18 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: przyjme ubrania
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
TheBill
|
Nawet nie napisane skąd żeś ty? Sprawdź też na olx w zakładce "oddam za darmo" Może coś się trafi.
#4 | |
Przyczajenie
|
Rozmiar 36/38. Zbieram dla siebie, ponieważ urodziłam córeczke i nie stać mnie żeby sobie kupywać ubrania, dlatego pomyślałam, że może ogłoszę się tutaj.
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Rozmiar 36/38. Zbieram dla siebie, ponieważ urodziłam córeczke i nie stać mnie żeby sobie kupywać ubrania, dlatego pomyślałam, że może ogłoszę się tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Pyskatka
|
A te sprzed ciąży juz są nie dobre?
#6 |
Wredny kotecek
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wiem, szukałam, gdybym znalazła nie ogłaszałabym się tutaj, ale tak jak pisałam tam są pojedyncze oferty, więc przy zakupie chociaż kilku rzeczy muszę wliczyć w to kilka razy przesyłkę, zresztą większość ofert po wykonaniu telefonu okazują się być nieaktualne, bądź zarezerwowane
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- nie chodzi o "pół szafy" ale jeśli mam wziąć jeden sweter i zapłacić za niego przesyłkę, która kosztuje 20 zł i idzie z drugiego końca Polski to chyba mi się to opłaca, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A nie lepiej iść do second handu? Miałabyś coś co Ci się podoba i na Ciebie pasuje. A co z ubraniami sprzed ciąży?
Sama nie mam wiele ubrań i mimo, że jestem obecnie w ciąży, zostawiam wszystko, w czym się już nie mieszczę. Tak samo zrobiłam z ciuchami ciążowymi. Ciąża się skończyła a ja je zostawiłam, bo wiedziałam, że mi się przydadzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
zgadza sie, naprawdę nie stać mnie na to, wychowuje dziecko sama, mam 22 lata , na pomoc rodziców też niewiele mogę liczyć, bo pochodzę z wielodzietnej rodziny, więc postanowiłam napisać tutaj, a ktoś teraz zrobił ze mnie jakąś materialistke, która chce dostać od kogoś "pół szafy" i nią handlować
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
Zresztą zawsze pozostają lumpeksy gdzie na wagę można za grosze kupić ciuchy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Ja ciągle obstawiam trolla. Za dużo w ostatnim czasie naczytałam się na szlachetnej paczce. Ktoś se jaja robi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś samotna i nie mieszkasz w domu rodzinnym. Rozumiem, że sama się utrzymujesz? Nikt Ci nie pomaga? Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2015-12-18 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- o tym nie pomyślałam, dziękuje. A gdzie Pani mieszka? może gdzieś w moich okolicach? wtedy mogłaby mi Pani polecić jakiś ciucholand |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez flawiana Czas edycji: 2015-12-18 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Dostaje alimenty na małą, i rodzinne, rodzice pomagaja ile mogą, ale tata pracuje dorywczo a mama jest sprzątaczką, więc im samym jest ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
W szlachetnej paczce to 9 osób potrafi mieszkać w 1 pokoju ale jak?
Dziecko podrzucić rodzeństwu.
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
chyba tak zrobię, napisałam tutaj bo mignęło mi w oczach, że niektóre panie mają do oddania ubrania nawet dla małej, więc postanowiłam tutaj napisać w razie "w" ojciec dziecka co miesiąc przelewa mi 400 zł na dziecko,a gdzie jest? odszedł ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- no to jak widać , nie mam jeszcze najgorzej, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Do Pani miejscowości mam prawie cały kraj do przejechania.
Szkoda, że nie możesz liczyć na ojca dziecka. Z ubraniami, to serio, lepiej zrobić sobie wycieczkę, niż prosić ludzi. Poza tym... proszenie ludzi potem wchodzi w nawyk. Wiesz, łatwo przyszło, to po co się starać. Wielkiej siaty ubrań mało kto tak na prawdę potrzebuje. No i jak sama coś kupujesz, to wiesz ile wydajesz i masz do tego szacunek. Życzę Ci powodzenia i poprawienia swojej sytuacji życiowej. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
Niczego nie krytykuję (jeszcze), za dużo w życiu widziałam takich ludzi "daj, daj, daj, ale od mojej sytuacji się od***". Bezmyślna? Nigdy w życiu! To było bardzo odpowiedzialne ![]() A taka rada na serio: tyle rodzeństwa to może ktoś dziecka przypilnuje a ty do pracy idź? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bez komentarza.. jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to żegnam, bo dramat po prostu. Zresztą karma wraca, więc mam nadzieje, że i do Ciebie wróci i spotkasz na swojej drodze samych takich wrednych i nieprzyjemnych ludzi jak ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.