|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: śliczne bluzeczki ciażowe
to prawda,mi podoba sie szczególnie ta bordowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wyraziłam się rzeczywiście niejasno
![]() Mam fajne gratisiki dla młodych mam ![]() Wymiary bluzeczek: Bordowa; długosć-69 rękaw-63 biust-102-104 /jest lekko uciągliwa/ Czarna: rękaw-60 długość-74 biust-102 Czerwona w krateczkę: rękaw-60 długość-78 biust-102 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mi podba się ta bluzeczka czerwona
![]() Agawa napisałam ci PW
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko perfumy Cię interesują? Z perfum mam jedynie nową miniaturkę Clinique Happy to Be, ale mam sporo kolorówki - np. błyszczyki Stellars HR, Juicy Tubes, rozne cienie... mogę poszperac tylko nie wiem czy jestes zainteresowana
![]() Aha te bluzeczki (bordowa i czarna) będą pasowały na osobę noszącą rozmiar L? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko ,na czarnej na metce jest napisany rozmiar L a bordowa to duuuuuże 38 więc nawet z wymiarów wynika że nie jest mniejsza od czarnej.Jak najbardziej będą dobre
![]() Podaj listę tego co masz na wymianę ,kolorówka też .Napisz na PW.Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]() Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2005-09-30 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
MALA TAK MI SIE WYDAJE I JESZCZE NIE JESTEM W CIĄZY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Agawa ja jestem zainteresowana tą czerwoną bluzeczką w kratkę
![]() I masz może jeszcze jakieś inne ubrańka ciążowe ? Chodzi mi o ciuchy bardziej jesienno-zimowe. Jeśli tak daj znać na PW.
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2005-09-30 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Ta w kratke jest sliczna. Ja co prawda nie chce kupic. Sama urodzilam 7 miesiecy temu. Ale interesuje mnie, czemu sie ´chcesz ich pozbyc? Ja moje do tej pory nosze, nawet nie chce juz innych. Kupuje juz przewaznie ciazowe, bo sa dlugie jak ja lubie. Chodz ja przewaznie mam dopasowane. Jedna mam taka tunike luzna, ale w ciazy ja zaplamilam(mala jasna plamka od mleczka do czyszczenia z wybielaczem), co prawda bluzka jest bezowa, ale i tak plamke widac. Gdyby nie to nosilabym ja nadal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Moniczko bluzeczek się pozbywam poniewaz są na mnie dużo za duże teraz .Po ciąży sporo schudłam , wróciłam szybko do swojej wagi a nawet ważę mniej.Podobaja mi sie bardzo ale wiem, że nie będę w nich chodzić.Szkoda żeby przeleżały w kącie szafy , wolę aby komuś posłużyły w szlachetnym celu
![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]() Bluzeczka czerwona w karatkę jest już u mnie w domu razem z drugą, którą sobie też upatrzyłam od agawy (tej drugiej nie ma zdjęcia w tym wątku) ![]() Podziękowania dla agawy za dodatkowy miły niespodziewany prezencik ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.