|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wieczór panieński BYDGOSZCZ
Witajcie panienki
![]() Mam bardzo konkretne pytanie, wiem że jest wiele wątków o tematyce "wieczoru panieńskiego" ale mój musi dotyczyc Bydgoszczy ostatecznie Torunia... Czy wiecie gdzie w tych miastach można zorganizowac fajny wieczorek?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wieczór panieński BYDGOSZCZ
Często widuję szalone wieczory w piątki w klubie Egoist na Gdańskiej lub też fajnym pomysłem jest ten nowy Brodway cośtam na kamiennej. Można pograć w kręgle potańczyć a gdy ma sie jakiegoś tańczącego pana to dają ustronną salkę na pokaz.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a w jakim charakterze planujesz zorganizować wieczór panieński? na co się nastawiasz
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Też coś słyszałam o Egoiscie
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wieczorek ma byc dla mojej siostry która jest osobą raczej spokojną i nie lubiącą tańców
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Zajrzyjcie na stronkę www.ladies.bydgoszcz.pl
można zorganizować u nich wieczór panieński połączony z nauką tańca lub bez... wszystko można dogadać... ja bawiłam się z dziewczynami świetnie u nich dlatego polecam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Oryginalny wieczór panieński w studio fotograficznym w centrum Bydgoszczy.
Poza niesowitymi zdjęciami w klimacie jaki wybierzecie, możecie liczyć na niezapomniana zabawę, szampana, porady wizażystki (wizaż dla przyszłej panny młodej), balony, świece, klimatyczne dekoracje i akcesoria, nakryty stół (sztućce, kubki, talerzyki, chipsy, paluszki, butelka wina musującego). Możecie wybrać (np grzeczne uczennice, gangsterskie lata 20, króliczki lub glamour) lub wymyślić własną aranżację. Fotograf i wizażystka też są kobietami ![]() Szczegółowe informacje znajdziecie w ofercie na stronie Studio Podszuka studiopoduszka.pl |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny! Byłam ostatnio u kumpeli na wieczorze panieńskim,który zoorganizowała dla niej siostra w Hotelu Bohema w Bydgoszczy. Spędziłyśmy ten wieczór na totalnym relaksie pływając w basenie, korzystając z sauny i do tego wszystkiego w pięknym miejscu polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Polecam !!! Spędziłam tam fantastyczny wieczór panieński mojej siostry w stylu pin up! Było dużo śmiechu i zabawy ! Jak tylko wieczór panieński to tylko w Studiu Fotograficznym Poduszka !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam wieczór panieński w pracowni fotograficznej Farbiarnia. Prócz sesji zdjęciowej z przyjaciółkami dodatkowo reportaż filmowy! Jest też możliwość wyświetlenia filmu na projektorze np. z życia Panny Młodej (skręcenie pokazu jest gratis
![]() ![]() Edytowane przez lebiodka_ Czas edycji: 2014-05-19 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ostatnio byłem na kawalerskim na katamaranie w Bydgoszczy. Mega luksus, profesjonalne podejście i ceny całkiem przyzwoite. Podobno wieczory panieńskie są tam jeszcze częściej organizowane niż wieczory kawalerskie. Statek nazywa się Ondyna 21 i stacjonuje przy Wyspie Młyńskiej w Marinie (ul. Tamka 2).
Fajna opcja to rejs dwugodzinny z zakończeniem pod Soda 2.o aaaa no i wejściówki mieliśmy w cenie i chyba cena loży do wykorzystania na barze http://ondyna21.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.