|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włosy stoją dęba odżywka zawierająca silikony
Witam wszystkich, mam nawet spory problem odnośnie włosów. Otóż chodzi o to, że włosy stoją mi na całej głowie, zamiast leżeć. Problem jest na tyle uciążliwy, że jak mam w miarę krótkie włosy to jest spoko, bo jeszcze aż tak nie przeszkadza, ale jak są dłuższe, to tutaj zaczyna się problem, ponieważ włosy cały czas stoją, u góry głowy, na bokach oraz z tyłu.
Moje włosy wyglądają tak jak u Posła Burego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=20 Boki ścinam krótko maszynką, górę nożyczkami. Muszę się ścinań co 2 tygodnie. Ścinanie maszynką nie wchodzi w grę muszę mieć troszkę więcej włosów na górze. Zapuszczenie włosów odpada, gdyż strasznie się pocę. Jest jakiś sposób na to, aby włosy nie stały a leżały ? Czytałem o odżywce bez spłukiwania -zawierającą silikony. Może ktoś mi polecić konkretną odżywkę z podaniem nazwy ![]() Z może jest coś innego poza odżywką na mój problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Włosy stoją dęba odżywka zawierająca silikony
Proszę tylko o podanie konkretnej odżywki zawierającej silikony.
Za pomoc będą bardzo wdzięcznym jest ich dużo ale nie wiem jaka będzie odpowiednia aby położyć moje włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.