|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Signorina EDP, czy nowy D&G Pour Femme?
Witam
![]() Przeszukałam forum i nie znalazłam wątku, gdzie mogłabym o to zapytać, więc zakładam nowy. Mam dylemat, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Signorina EDP SF, miałam kiedyś parę kropel używki i zauroczyła mnie w tym stopniu, że zdecydowałam się na flakon. Ostatnio przeczytałam opinie pewnej Wizażanki, że Signorina jest bardzo podobna do Pour Femme D&G. Oczywiście natychmiast przeczytałam opinie na temat PF, no i przepadłam ![]() No i teraz zastanawiam się, czy nie zaryzykować i kupić jednak PF, tym bardziej, że są w podobnej cenie. Będę wdzięczna za podpowiedzi, szczególnie dziewczyn, które miały do czynienia z obydwoma zapachami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Signorina EDP, czy nowy D&G Pour Femme?
Ja bym brała PF bez zastanowienia
![]() Signorina ma w sobie coś gorzkiego, co mnie mdli i trwałością też nie grzeszy. Pour femme jest słodsze, ale zarazem eleganckie, nie infantylne.
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja też bym brała PF. Są bardziej intrygujące , a trwałość i projekcja są o niebo lepsze. Sama myślę o kupnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Pour Femme
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie Pour femme- sa trwale,slodkie i za razem dojrzale i eleganckie i cudownie pachna mleczna pianka marshhmalow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane
![]() Bałam się, że opinie będą podzielone, już zamówiłam PF i czekam z niecierpliwością! Ciągle jestem na etapie poszukiwań tego jedynego zapachu ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam czytać Twoje recenzje, myślę, że mamy podobne gusta zapachowe ![]() Jeszcze raz dziękuję dziewczyny, jesteście wielkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moj zapach na obecna chwile to tez LVEB ![]() ![]() ![]() Zobaczysz ze bedziesz bardzo zadowolona z PF ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
a co myślicie o D&G Pour Femme Intense? Klasyczna wersja jest przepiękna, ale nigdy nie udało mi się powąchać tej rzekomo mocniejszej. Może Wy miałyście z nimi styczność? Jeśli tak, to zdradźcie proszę, która z nich jest ładniejsza ( i słodsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć jakbym miał kupować to wziełabym Intense, jakieś takie nieco dojrzalsze mi się wydają, jakby więcej białych kwiatów z nich wybijało... no i buteleczka bardziej mi się podoba hihi ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę z zakupu, ponieważ nie mam jeszcze podobnego zapachu, a jest taki bardzo "mój" - myślę, że odzwierciedla mój charakter ![]() Jeśli chodzi o Addicta, testowałam kiedyś, ale wydał mi się wtedy zbyt mocny jak dla mnie i zbyt poważny (choć nastolatką już dawno nie jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mialam kiedys stara wersje Addicta i zawsze mnie jakos denerwowala,i nie czulam sie w niej dobrze...cos mi nie pasowalo chyba przyciezkawa wanilia hmm...ale oststnio nabylam Addict z 2012 i sie zakochalam jest jakby troche lzejszy i u mnie uklada sie inaczej na skorze niz pierwsza wersja.Ta wersje po prostu uwielbiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.